Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Satura @ 2010 05 12, 09:20)
blink.gif O kiek Barocoje? Nors man Astromineralogijos centras tik ranka paduoti, bet matyt teks reikalui esant prašyti MB, kad iš Barocos paimtų - jaučiu ten tų miltelių kaina nekyla kaip ant mielių smile.gif

Barocoje 25 ml 10 Lt berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 11, 23:22)
Matau kalbate apie gintarą, vakar pati pirkau, tai Astrominerologijos centre 7 Lt jau dabar biggrin.gif

blink.gif kitos merginos dar spejo po 1-2Lt isigyti, o cia toks kainos suolis g.gif Specialiai eisiu i Baroca pirkti, ten nors kainos taip nesokineja biggrin.gif
Atsakyti
Daddygirl, zadeto skysto muilo sudetis: aqua, potassium oleate, potassium olivate, alcohol, glycerin, citrate, parfum, linalool, d-limonene, geraniol, coumarin.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 12, 08:46)
Barocoje 25 ml 10 Lt berods smile.gif

ačiū 4u.gif Mano ambicijos neleis mokėt centre už pakiuką 7 litų ax.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 12, 08:48)
kitos merginos dar spejo po 1-2Lt isigyti, o cia toks kainos suolis g.gif

kaip negražu - pajuto paklausą, iškart kainą trigubai doh.gif

kaip manot, tiktų tie milteliai ištraukai daryti? g.gif Sumąsčiau, kad labai reikia biggrin.gif

vakar Nimfali pirkau 2 OP:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 12 gegužės 2010 - 08:58
QUOTE(Satura @ 2010 05 12, 09:56)
vakar Nimfali pirkau 2 OP:

naujienu dar nebuvo nimfali? ax.gif
Atsakyti
Satura, sveikinu ir baltai pavydziu biggrin.gif
hmm, pakisai man minti-gal reiktu purity isigyti normalios talpos, nes atrodo, kad tinka ir patinka g.gif tik puslapyje nematau 250ml. kainos, taip pat 55lt? (be nuolaidos)
ir iki kada bus nuolaida? unsure.gif
paskaiciavau, nuo 55lt-35%=35.75lt, visai jau ir pakenciama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 12 gegužės 2010 - 09:29
QUOTE(Etama @ 2010 05 12, 09:28)
tik puslapyje nematau 250ml. kainos, taip pat 55lt? (be nuolaidos)
ir iki kada bus nuolaida? unsure.gif

manyčiau, kad irgi 55 litai smile.gif Nuolaida sulig šia savaite jau baigiasi, kiek prisimenu. O praeitoje temoje buvo įdėtas tas nuolaidų kuponas - jei reikės, galim surasti wink.gif
Atsakyti
Buvau vakar ir as Nimfali ax.gif Tai pirkau Feniqia muilo pasta su rozmarinais skutimuisi (cia bus dovanai), Feniqia muiliuka (viena is tu naujienu), Druide Purity sampuno (65 ml), Druide plauku balzama (65 ml, dazytiems plaukams), Druide vonios putas (35 ml)..
Isbandziau kol kas tik muila, kuris labai patiko, gerai putoja.. Kvapas parduotuvej atrode migdolinis, bet namie nebeuzuodziau as migdolu lotuliukas.gif
Rytoj bandysiu sampuna ir balzama..
Atsakyti
Beje, mano klausimas pasiklydo kazkur rolleyes.gif kaip galvojate, kaukyte is gintaro miltuku ir mineralinio (na gal su aliejum dar kokiu), nesuerzintu kuperoziniu ir jautriu zandu? ar geriau deti tik ant nejautriu veido vietu? noreciau dabar susimaisyti kaukyte is miltuku, be molio smile.gif

Palomina,
idomus bus atsiliepimai apie druide balzama drinks_cheers.gif as sampuno purity irgi isigijau 65ml. talpa, tai galiu pasakyti, kad po 2 plovimu, dar liko 4 kokiems thumbup.gif ir dabar uzsimaniau dideles talpos biggrin.gif manau, nenuvils.
Druide po UT man zymiai geresni ispudi paliko-plaukai atrodo kaip isplauti tikrai geresniu ir kokybiskesniu sampunu. va ir palyginimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 12 gegužės 2010 - 10:15
QUOTE(Satura @ 2010 05 12, 09:56)
kaip manot, tiktų tie milteliai ištraukai daryti?  g.gif Sumąsčiau, kad labai reikia biggrin.gif

Kunigunda buvo rašiusi apie savo darytą ištrauką argane wink.gif

Vakar Panoramos RIMI mačiau nuolaidas URTEKRAM produkcijai. 250 ml buteliukas ąū su centais, didesnio kainos nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 12, 09:39)
Ir labai tikiuosi, per pietus istrukti i miesta rolleyes.gif - uzsispyriau nusipirkti OP ta duso zele, jei butu maza talpa Via Naturalyje...

Mažų talpų Via Naturalis neturi.

QUOTE(agnuta @ 2010 05 12, 10:00)
naujienu dar nebuvo nimfali? ax.gif

Jau yra smile.gif

Laura lep:

Juodųjų kmynų aliejus, Damaskinių rožių vandenukas, argano aliejus 100 ml., alūno akmenėlis, natūrali kempinė, rinkinukas pėdų priežiūrai, sausas - skystas muilas (rinkinuke yra 500 ml. buteliukas su pompyte ir 5 maišiukai su muilo milteliais, iš 1 maišiuko gaunasi 500 ml. skysto muilo, sumaišius su vandeniu, jis yra tik iš alyvuogių ir iš lauro aliejaus)

Feniqia:

Natūralios žvakės, natūralūs kietieji kvepalai, kūno pylingas, kūno kaukė, muilas - pasta su jasminais, muilas - pasta su muskusu ir ambra, vyriška skutimosi pasta su rosmarinu, kietieji apvalūs muilai: vaisių kvapo, su rosmarinu, su muskusu, su santalu, su siera (nuo spuogelių). Kietieji kvadratiniai muiliukai: su eukaliptu, su rosmarinu, su lauru, su migdolais, su citrina.

QUOTE(Etama @ 2010 05 12, 10:59)
Paskambinau katik i nimfali, sake Purity-55lt be nuolaidos mirksiukas.gif

Katik kalbėjom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 12, 11:12)
Palomina,
idomus bus atsiliepimai apie druide balzama  drinks_cheers.gif  as sampuno purity irgi isigijau 65ml. talpa, tai galiu pasakyti, kad po 2 plovimu, dar liko 4 kokiems  thumbup.gif  ir dabar uzsimaniau dideles talpos biggrin.gif  manau, nenuvils.

Rytoj parasysiu pirmus ispudzius apie balzama.. Paciai labai idomu koks jis smile.gif
O del Druide sampunu, tai as dar neatradau patinkancio (is Druide).. Esu bandzius tokius: su ozku pienu, kasdienai skirta ir atrodo Vitality.. Kazkaip vis neitikdavo smile.gif Ziuresiu kaip bus su Purity..
Kol kas mano Nr.1 kaip buvo taip ir liko Weleda sampunai smile.gif
Atsakyti