Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 11, 12:53)
Buvau dariusi ir prausiklį su vandeniu bei simondsijų aliejumi, bet dabar tiesiog įsiberiu molio į saują, užlašinu vandenėlio iš čiaupo ir gerai. irnesakyk.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 05 11, 12:55)
as lygiai taip pat darau smile.gif dar kartais gintaro miltuku iberiu. geriausias ir naturaliausias pilingas biggrin.gif

O jūs šį prausiklį naudojate kiekvieną dieną? Ar nesausina odos? ax.gif
Atsakyti
Ar 200 ml ir 200 g kokosų aliejaus yra tas pats? Jei ne, kuris yra daugiau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 11, 15:29)
Ar 200 ml ir 200 g kokosų aliejaus yra tas pats? Jei ne, kuris yra daugiau? rolleyes.gif

Panašiai labai... smile.gif Šiaip aliejus lengvesnis už vandenį, tai daugiau 200 g. nei 200 ml. smile.gif
Atsakyti
Isbandziau keleta naturalios kosmetikos produktu, kadangi atskiru temu nera, parasysiu atsiliepimus cia, gal kam pravers ax.gif
Antibakterinis veido prausiklis
http://www.theremust...ash.html#aGP053
visai nieko, man gal vienintelis minusas, kad puta pradejus veida muiluoti greitai dingsta, toks jausmas, kad su vandeniu tik veida plauni, bet man patinka kaip nuprausia, veidas svelnus lieka, galima ir blakstienas pamuiluot, negriauzia, tik ne visai iveikia nenaturalu tusa, as ji dar su pieneliu pavalau. Ai va, dar zaltys greitokai naudojasi. per tris savaites trecdalis beliko.Cia antras minusas rolleyes.gif
dezodorantas
http://www.theremust...ant.html#aMI044
patinka, tik aisku kai ziauriai karsta atsiranda biski kvapas, o vat siaip nelabai aktyviai leidziant laika thumbup.gif
kremine pudra miessence http://www.theremust...Foundation.html
pirkau meginukus porcelaine ir vanilla atspalviu, ir aciu dievui smile.gif spalviskai tiko tik porcelaine, bet ta pudra nemaskuoja visai, tinka toms, kas turi idealia oda, nors ir neraso aprasyme, kad ji maskuotu, tik sulygina odos atspalvi, apsaugo nuo aplinkos poveikio schmoll.gif bet man reik pudros, kad maskuotu.
lupu blizgesys inika
http://www.theremust...ip_Apricot.html
butent to atspalvio, realiai rudesnis, nieko nesimato ant lupu, tas pats kaip balzamu patepti, astraus medaus kvapo ir saldaus skonio. Kaip blizgesys visai nepatiko, o kaip balzamas tai brungus doh.gif doh.gif . drekina neblogai, beje.
Paakiu kremas green people. http://www.theremust...eam.html#aGPO75
Raso, kad naktinis. Man ir dienai tinka. Gerai isigeria ir drekina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 11 gegužės 2010 - 15:08
Gal kas pasidalins ispudziai apie Nvey ir Laveros lupu blizgiai? Kaip laikosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 05 11, 18:44)
Gal kas pasidalins ispudziai apie Nvey ir Laveros lupu blizgiai? Kaip laikosi?  4u.gif

Man Nvey tikrai greit nusivalgo smile.gif Nekartosiu biggrin.gif
Atsakyti
Na ką gi, išbandžiau Divutės išgirtą Lavera kokosinį dušo gelį....tikrai nuostabus kvapas, taip ir nuneša ten kur šilta, palmės ir gaivus vėjelis wub.gif Svarbiausia, tas saldumas nėra įkyrus, besiprausiant "stipriosios" natos greitai nurimsta ir lieka toks skanus kokosų pieno kvapas ax.gif Taip ir norisi besimaudant ištiesti ranką, nusiskinti kokosą ir gurkštelti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 05 11, 17:44)
Gal kas pasidalins ispudziai apie Nvey ir Laveros lupu blizgiai? Kaip laikosi?  4u.gif

Nvey esu bandžiusi parduotuvėje - man nelabai patiko, kažkaip negražiai "gulė" ant lūpų. Iš lūpų blizgesių rekomenduočiau Dr.Hauschka arba Logona (tubelėje), abu man patiko ir tiko. Beto dar ir drėkina gerai lūpas 4u.gif
Atsakyti
Matau kalbate apie gintarą, vakar pati pirkau, tai Astrominerologijos centre 7 Lt jau dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 11, 23:22)
Matau kalbate apie gintarą, vakar pati pirkau, tai Astrominerologijos centre 7 Lt jau dabar biggrin.gif

doh.gif O koks tiksliai ten kiekis?
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 05 11, 23:32)
doh.gif O koks tiksliai ten kiekis?

Neparašyta biggrin.gif Maždaug degtukų dėž.dydžio, bet pilnutėlis maišelis smile.gif Tiesa, neaišku, kiek dar išbyrėjo tų miltelių, nes maišelis vos užsegtas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 05 11, 17:44)

Laveros neturėjau, o Nvey tai labai geriasi į lūpas ir taip, ilgai ant jų neužsibūna smile.gif Bet man patinka spalva ir jei reikia, nesunku vėl užsitepti rolleyes.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 05 11, 22:22)

blink.gif O kiek Barocoje? Nors man Astromineralogijos centras tik ranka paduoti, bet matyt teks reikalui esant prašyti MB, kad iš Barocos paimtų - jaučiu ten tų miltelių kaina nekyla kaip ant mielių smile.gif

vakar vėl dariau iš jų kaukę, bet lašinau glicerininio agurkų ekstrakto, porą lašų vanilės eliksyro - šitie ingredientai gerai įmobilizavo miltelius, nebesnigo jais nuo veido thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 11, 22:39)
Na ką gi, išbandžiau Divutės išgirtą Lavera kokosinį dušo gelį....tikrai nuostabus kvapas, taip ir nuneša ten kur šilta, palmės ir gaivus vėjelis wub.gif Svarbiausia, tas saldumas nėra įkyrus, besiprausiant "stipriosios" natos greitai nurimsta ir lieka toks skanus kokosų pieno kvapas ax.gif Taip ir norisi besimaudant ištiesti ranką, nusiskinti kokosą ir gurkštelti biggrin.gif

wub.gif butent... lygiai taip ir man- palmes ir ne kitaip.Ech...

QUOTE(Satura @ 2010 05 12, 09:20)
vakar vėl dariau iš jų kaukę, bet lašinau glicerininio agurkų ekstrakto, porą lašų vanilės eliksyro - šitie ingredientai gerai įmobilizavo miltelius, nebesnigo jais nuo veido  thumbup.gif

Taip, ir as manau, kad juos reikia kazkaip apsunkinti, suvilgyti kokiais tai ingredientais, kad nebyretu nuo veido...

O as gavau is AN savo siuntineli ( aciu 4u.gif ) - viska pamirsau kam ten ko uzsisakiau doh.gif ir ka dabar reikes daryt unsure.gif biggrin.gif - ir vasko, ir konservanto- jetus, gi reikes kazka daryt!!
Zaliasis tusas pas mane rankineje rolleyes.gif - laukiu rytdienos ryto smile.gif
Ir labai tikiuosi, per pietus istrukti i miesta rolleyes.gif - uzsispyriau nusipirkti OP ta duso zele, jei butu maza talpa Via Naturalyje...
Ir dar pagyru - turesiu DG OP muila thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 12 gegužės 2010 - 08:43