Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 11, 10:15)
Tai kaip?  biggrin.gif  Ar persikine jau?
Kazin kodel man niekas nebyrejo?  g.gif  matomai jau gerai buvau visko primaisiusi, kad net nedziuvo  doh.gif - mano oda visa svytejo- blizgejo, kaip buvau uzsitepusi ir niekas nekrito ir nedziuvo- labai matomai smarkiai aliejai sukabino.Ir labai sunkiai nusiplove..

nu tokia svelni svelni lotuliukas.gif wub.gif

man irgi niekas nebyrejo, sunkiai tepesi, dar sunkiau plovesi smile.gif dar nusiplovus atrode, kaip veidas smelinuotas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 11, 10:30)
nu tokia svelni svelni lotuliukas.gif  wub.gif

man irgi niekas nebyrejo, sunkiai tepesi, dar sunkiau plovesi smile.gif  dar nusiplovus atrode, kaip veidas smelinuotas unsure.gif

biggrin.gif ir man lygiai taip pat- bet antra diena veida noriu liesti smile.gif
Atsakyti
Na, aš Barokoje gintarą pirkau vasario pradžioje, tai uz 25 g. indeli mokėjau 10 Lt. Gal dabar kaina truputi pakito smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 11 gegužės 2010 - 09:48
kaukiu virusas biggrin.gif pasidariau ir as biggrin.gif pabandziau vien tik gintaro miltelius su hidrolatu maisyt, nelb ejos, vandens daugiau sliukstelejau- sulipo biggrin.gif ale pradejo grauzt viena vieta tai lekiau plaut. Uztat dabar sedziu su tokia: zalias molis, keli lasai silko, balto alksnio milteliu, gintaras, glicerinas. zodziu, makalyne. ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 10, 13:05)
ekokonservantas: benzilo alkoholis, dehidroacto rūgštis,vanduo, o naticidas išvis laikomas nepavojingu, nerizikingu, įvairias bakterijas veikiančiu kvapu  bigsmile.gif Rašo, kad jo kilmė augalinė, bet niekur nerasau parašyta, iš ko ir kaip tas kvapas paimtas wink.gif

ačiū
4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 10, 18:27)

gal galima placiau apie poveiki 4u.gif

Nu mažiuko plaukučiai nepaprasto švelnumo ir purumo,koki dar nei po vieno šampūno nebuvo.

O aš jau po LAVERA MANGO šampūno ir kaukės. wub.gif
Vienu žodžiu,ši produkcija mane pavergė savo kvapu ir poveikiu thumbup.gif Jokio kito daugiau nebenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 11, 09:36)
Laveros apelsinais išsiploviau vos kartą ir man eksperimentui to visiškai pakako  doh.gif

Visai netiko? unsure.gif
Atsakyti
tiesa pastebėjau, kad naudojant šilką ir galvos oda, ir plaukas papildomai gerai drėkinami - net visai į vakarą, po treniruotės plaukai atrodo gerai  thumbup.gif

O pas mane treniruotės testą vakar laikė Urtekram su ruduoju cukrum. Vakar ryte išsiploviau, vakare apie 2 val toookio intensyvo gavau, kad žliaugiau visa, o šiandien plaukai dar purūs ir nepasiriebalavę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 11, 10:03)
mielai, tik nesinori po grožio procedūrų dar ir kambarį naktį kuopti biggrin.gif

reikia i maisa koki susivynioti, nubyres-ispurtyt kaimynam po langais ir ramu lotuliukas.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 11, 11:00)
pabandziau vien tik gintaro miltelius su hidrolatu maisyt, nelb ejos, vandens daugiau sliukstelejau- sulipo  biggrin.gif  ale pradejo grauzt viena vieta tai lekiau plaut.

as irgi tokia minti apturejau. gal kuperoziniams zandams nereiktu deti? ar maisyti su kuo, net nezinau g.gif
Atsakyti
merginos planuoju lekti atostogu... sakykite prasau gal kuri naudojote tokia apsauga deginantis?user posted image
ar nesausina odeles ar apsaugo? 4u.gif noreciau ir idegti bet nenudegti ax.gif
Atsakyti
vakar padariau patobulinimą AZ šilko lašintuvui. Nežinau, kaip jums, bet man jis taip prastai lašėjo, kad kiekvieną lašelį tekdavo prašyti iškristi. Pasirodo, lašintuvas jo pasiaurintas, teko su aštriu peiliu brūkštelti per apatinę dalį - dabar laša puikiai rolleyes.gif

Reikėjo tik truputėlio kantrybė, kai truputį panaudojus buteliuke atsiranda daugiau oro, tas lašėjimas tampa labai normalus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 10, 20:26)
O jį maišot su vandeniu? ax.gif

Buvau dariusi ir prausiklį su vandeniu bei simondsijų aliejumi, bet dabar tiesiog įsiberiu molio į saują, užlašinu vandenėlio iš čiaupo ir gerai. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 11, 12:53)
Buvau dariusi ir prausiklį su vandeniu bei simondsijų aliejumi, bet dabar tiesiog įsiberiu molio į saują, užlašinu vandenėlio iš čiaupo ir gerai. irnesakyk.gif

as lygiai taip pat darau smile.gif dar kartais gintaro miltuku iberiu. geriausias ir naturaliausias pilingas biggrin.gif
Atsakyti