QUOTE(Nidulia @ 2010 05 10, 22:51)
Satuuuuuuuuura,o laveros sampune kokie putekliai? maniskiai ar ne?
lupas ir panose uzsigydziau, spek kuom?

tavo geliu
neatkreipiau dėmesio
net pagalvojau čia kada, kaip tavo panosė gyvena

Na, labai smagu girdėti

Dabar be jokios baimės galėsim tave išleisti atostogų
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 11, 07:40)
bet katinukai irgi turi gydomaji poveiki
kai savo neturi, bent į GinMintės galima seilę pavarvinti
vakar padariau patobulinimą AZ šilko lašintuvui. Nežinau, kaip jums, bet man jis taip prastai lašėjo, kad kiekvieną lašelį tekdavo prašyti iškristi. Pasirodo, lašintuvas jo pasiaurintas, teko su aštriu peiliu brūkštelti per apatinę dalį - dabar laša puikiai
pagal ashtri rekomendacijas susiplakiau gintaro miltelių kaukę (kiek jų dedi vienam kartui?

). Iš pradžių nenorėjo šlapti ir gerai maišytis, bet tikrai greitai pasidavė. Pliusą šitai kaukei dedu, kad su tokia tikrai buities darbų nedirbsi - gintaro smiltelės atsiskiria ir dulksna krenta žemyn, reikia gulėti ir nuolat supurkšti veidą, kad neuždžiūtų
gintarą maišiau su perlų milteliais, efektas labai patiko - tikriausiai darysiu 10-ies dienų kursą
Papildyta:QUOTE(sher @ 2010 05 11, 08:23)
merginos, o kokia kaina tu gintaro milteliu?
o su OP sampunu dvieju dienu niekaip neisvaikscioji, labai svelniai plauna plaukus?
dar kaip tau apelsinu sampunas Lavera po ilgesnio naudojimo
keli litai pakiukas Astromineralogijos centre

O jei Barocoj, tai didesnis indelis, kaina virš 10 litų tikrai, kiek pamenu

matai, pas mane plaukai trumpai kirpti, plius karpyti, tad jei kas, viskas ant jų kuo puikiausiai matosi. Aš negaliu vaikščioti neplautais plaukais dvi-tris dienas, nes elementariai tą paskutinę dieną prieš plovimą neįmanoma jų nei rišti į uodegą, nei kaip kitaip gudrauti...Tai ir plaunu kasdien. Neslėpsiu, kad man labai patinka ir švaros jausmas galvoje

OP tikrai švelnus, neišsausina galvos odos, plauko - atitinkamai neskatina jų išskirti daugiau riebalo, todėl kasdienai naudoti super. Galiu tik spėti, kad galbūt kita be problemų su OP išvaikščiotų ir kelias dienas
Laveros apelsinais išsiploviau vos kartą ir man eksperimentui to visiškai pakako
tiesa pastebėjau, kad naudojant šilką ir galvos oda, ir plaukas papildomai gerai drėkinami - net visai į vakarą, po treniruotės plaukai atrodo gerai