kaip jus mane viliojate su tuo Laveros mango sampunu
Satuuuuuuuuura,o laveros sampune kokie putekliai? maniskiai ar ne?
Satura, o as lupas ir panose uzsigydziau, spek kuom? tavo geliu
siandien, pagal merginu patarimus, sumaisiau alojos geli su trupuciu aliejuko ir pasitepiau po maudyniu ant slapio veido. Labai patiko, kazkaip stebuklingai susigere, tarsi aliejuko nebutu,jokio blizgumo ar riebumo neliko ir netrauke veido,kaip traukia nuo gryno alojos gelio
QUOTE(Satura @ 2010 05 10, 14:50)
internetas daug daugiau zino nei musu bendros praktikos gydytojai.
siaip mano atveju raso ilsetis ir laukti, taip ir dariau
QUOTE(rutuk @ 2010 05 10, 16:49)
1. Man nebutina skubiai, bet vis ziurineju pasikeitimo, nemegstu turet 1, o kadangi yra musu vietinej natur krautuvej but idomu ir atsiliepimai apie A'kin
2.O au nesausina veido acto istrauka Siaip idomu idomu, norec ir as ka susimakaluot
Tikiuosi jautiesi geriau
2.O au nesausina veido acto istrauka Siaip idomu idomu, norec ir as ka susimakaluot
Tikiuosi jautiesi geriau
1. sekanti karta galva plaunant ir pabandysiu
2. ta acta labai atskiedi (gali tik penktadali ar dar maziau). ne, man nesausino.
aciu, geriau
merginos, o kokia kaina tu gintaro milteliu?
Satura,
o su OP sampunu dvieju dienu niekaip neisvaikscioji, labai svelniai plauna plaukus? ( galvoju koki cia pakaitom su purity naudoti, purity super sampunas man labai tiko ir patinka ), dar kaip tau apelsinu sampunas Lavera po ilgesnio naudojimo, irgi svelniai plauna kaip suprantu? OP geresnis tau?
Satura,
o su OP sampunu dvieju dienu niekaip neisvaikscioji, labai svelniai plauna plaukus? ( galvoju koki cia pakaitom su purity naudoti, purity super sampunas man labai tiko ir patinka ), dar kaip tau apelsinu sampunas Lavera po ilgesnio naudojimo, irgi svelniai plauna kaip suprantu? OP geresnis tau?
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 10, 22:51)
Satuuuuuuuuura,o laveros sampune kokie putekliai? maniskiai ar ne?
lupas ir panose uzsigydziau, spek kuom? tavo geliu
lupas ir panose uzsigydziau, spek kuom? tavo geliu
neatkreipiau dėmesio
net pagalvojau čia kada, kaip tavo panosė gyvena Na, labai smagu girdėti Dabar be jokios baimės galėsim tave išleisti atostogų
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 11, 07:40)
bet katinukai irgi turi gydomaji poveiki
kai savo neturi, bent į GinMintės galima seilę pavarvinti
vakar padariau patobulinimą AZ šilko lašintuvui. Nežinau, kaip jums, bet man jis taip prastai lašėjo, kad kiekvieną lašelį tekdavo prašyti iškristi. Pasirodo, lašintuvas jo pasiaurintas, teko su aštriu peiliu brūkštelti per apatinę dalį - dabar laša puikiai
pagal ashtri rekomendacijas susiplakiau gintaro miltelių kaukę (kiek jų dedi vienam kartui? ). Iš pradžių nenorėjo šlapti ir gerai maišytis, bet tikrai greitai pasidavė. Pliusą šitai kaukei dedu, kad su tokia tikrai buities darbų nedirbsi - gintaro smiltelės atsiskiria ir dulksna krenta žemyn, reikia gulėti ir nuolat supurkšti veidą, kad neuždžiūtų
gintarą maišiau su perlų milteliais, efektas labai patiko - tikriausiai darysiu 10-ies dienų kursą
Papildyta:
QUOTE(sher @ 2010 05 11, 08:23)
merginos, o kokia kaina tu gintaro milteliu?
o su OP sampunu dvieju dienu niekaip neisvaikscioji, labai svelniai plauna plaukus?
dar kaip tau apelsinu sampunas Lavera po ilgesnio naudojimo
o su OP sampunu dvieju dienu niekaip neisvaikscioji, labai svelniai plauna plaukus?
dar kaip tau apelsinu sampunas Lavera po ilgesnio naudojimo
keli litai pakiukas Astromineralogijos centre O jei Barocoj, tai didesnis indelis, kaina virš 10 litų tikrai, kiek pamenu
matai, pas mane plaukai trumpai kirpti, plius karpyti, tad jei kas, viskas ant jų kuo puikiausiai matosi. Aš negaliu vaikščioti neplautais plaukais dvi-tris dienas, nes elementariai tą paskutinę dieną prieš plovimą neįmanoma jų nei rišti į uodegą, nei kaip kitaip gudrauti...Tai ir plaunu kasdien. Neslėpsiu, kad man labai patinka ir švaros jausmas galvoje
OP tikrai švelnus, neišsausina galvos odos, plauko - atitinkamai neskatina jų išskirti daugiau riebalo, todėl kasdienai naudoti super. Galiu tik spėti, kad galbūt kita be problemų su OP išvaikščiotų ir kelias dienas
Laveros apelsinais išsiploviau vos kartą ir man eksperimentui to visiškai pakako
tiesa pastebėjau, kad naudojant šilką ir galvos oda, ir plaukas papildomai gerai drėkinami - net visai į vakarą, po treniruotės plaukai atrodo gerai
aciu Satura, jauciu ta OP reikes irgi isigyti
tai kur apsimoka pirkti geriau astrominerologijos centre ar Barocoje, tiek prireklamavot, kad ir as noriu to persikinio veido vaziuosiu sian tu milteliu, tik kur apsimoka labiau, nes nuvaziuoti tai nera skirtumo, bet kur galiu
tai kur apsimoka pirkti geriau astrominerologijos centre ar Barocoje, tiek prireklamavot, kad ir as noriu to persikinio veido vaziuosiu sian tu milteliu, tik kur apsimoka labiau, nes nuvaziuoti tai nera skirtumo, bet kur galiu
sher, reiktų palaukti, kol kuri nors Barocos klientė pasisakys, bet jei Astromineralogijos centras kainą tikrai iki 5 litų už mažytį pakutį pakėlė, tai tikriausiai labiau apsimoka Baroca
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 10, 16:24)
as jau taaaip seniai gaminau muila , kad susikaupe didelis noras vel kazka sukurt..
Daddygirl, kaip visuomet taip smagu akis paganyt
vis pamirstu paziuret sodasan skysto muilo sudeti, bet kada nors vis tiek prisiminsiu
QUOTE(Satura @ 2010 05 11, 09:36)
pagal ashtri rekomendacijas susiplakiau gintaro miltelių kaukę (kiek jų dedi vienam kartui? ). Iš pradžių nenorėjo šlapti ir gerai maišytis, bet tikrai greitai pasidavė. Pliusą šitai kaukei dedu, kad su tokia tikrai buities darbų nedirbsi - gintaro smiltelės atsiskiria ir dulksna krenta žemyn, reikia gulėti ir nuolat supurkšti veidą, kad neuždžiūtų
kai buvau paskaitelej barocoj apie gintara, tai veido kaukems ji rekomendavo tiesiog sumaisyti su vandeniu, uztepti ant odos ir laikyti tol, kol nudzius ir pats nubyres, be jokio papildomo drekinimo
QUOTE(agnuta @ 2010 05 11, 09:00)
laikyti tol, kol nudzius ir pats nubyres, be jokio papildomo drekinimo
mielai, tik nesinori po grožio procedūrų dar ir kambarį naktį kuopti
QUOTE(Satura @ 2010 05 11, 09:59)
sher, reiktų palaukti, kol kuri nors Barocos klientė pasisakys, bet jei Astromineralogijos centras kainą tikrai iki 5 litų už mažytį pakutį pakėlė, tai tikriausiai labiau apsimoka Baroca
barocoj 10 Lt mokejau uz induka. o astrominerologijos centre jau tikrai pakele kaina? siaip tai man rodos, kad panasiai gaunasi, nes tas maisiukas nera jau toks mazas, o barocoj dezute tokia jau labai didele esu pirkusi abejose vietose. tik barocos parduodami man atrodo kruopsciau sumalti (atskirai yra pudra, atskirai smeliukas)
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 11, 10:03)
mielai, tik nesinori po grožio procedūrų dar ir kambarį naktį kuopti
yra tiesos
QUOTE(agnuta @ 2010 05 11, 09:06)
tik barocos parduodami man atrodo kruopsciau sumalti (atskirai yra pudra, atskirai smeliukas)
yra dviejų rūšių ir centre - smulkūs milteliai, ir toks visiškas scrub'as tik kūnui
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 10, 23:19)
nukopijavau Diva:) gintaro kauke as dejau gintaro miltelius, lasiuka silko, aliejuko ir hidrolato taipogi leidau ismirkt. sedziu dabar issitepus, laukiu persikinio veido
Tai kaip? Ar persikine jau?
QUOTE(Satura @ 2010 05 11, 09:36)
gintarą maišiau su perlų milteliais, efektas labai patiko - tikriausiai darysiu 10-ies dienų kursą
Kazin kodel man niekas nebyrejo? matomai jau gerai buvau visko primaisiusi, kad net nedziuvo - mano oda visa svytejo- blizgejo, kaip buvau uzsitepusi ir niekas nekrito ir nedziuvo- labai matomai smarkiai aliejai sukabino.Ir labai sunkiai nusiplove..
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 11, 09:15)
niekas nekrito ir nedziuvo- labai matomai smarkiai aliejai sukabino.Ir labai sunkiai nusiplove..
aš aliejų nedėjau, glicerino, nieko... Tik gintaras, perlai ir apelsinų žiedų hidrolatas