Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Satura @ 2010 05 10, 15:41)
man tai atrodo negražu taip smegenis muilinti: kur jei ne SM nuo vaško bus nutrauktas paslapties šydas  cool.gif

lotuliukas.gif
Ateinu vėl prašyti jūsų patarimo. Kokį vistik prausiklį patartuėmt sausai/normaliai odai, kad ją gerai valytų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 10, 15:53)
Emmm... butu gerai, kad kas atskleistu man paslapti is kur gintaro miltelius perkat? ar bastotes dienu dienom papludimyje, renkat gintaro trupinius, nakti sumalat ir kita diena jau darotes kaukes nuovargiui ant veido pasalinti?  g.gif

astromineralogijos centre, pamenkalnio g-ej. dar kazkur yra, bet nepamenu
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 10, 15:53)
Emmm... butu gerai, kad kas atskleistu man paslapti is kur gintaro miltelius perkat? ar bastotes dienu dienom papludimyje, renkat gintaro trupinius, nakti sumalat ir kita diena jau darotes kaukes nuovargiui ant veido pasalinti?  g.gif

thumbup.gif
jau beveik ir atsake:
Astrominerologijos centre Pamenkalnio gatvej arba Barocoj (priesais Sv. Onos baznycia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 10 gegužės 2010 - 15:12
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 10, 12:29)

As vakar pasidariau tokia nesamone  biggrin.gif - bet kaip patiko  blink.gif !!

nu super bigsmile.gif

kiek as dar daug butino neturiu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 10, 12:54)
"Mano produktai gimsta iš eterinių aliejų, su kuriais ilgai kalbuosi, meldžiuosi prieš juos. Gaminu tik dvasiškai išvaliusi namus. Kaip sakiau, jokių keiksmažodžių, pykčio..."

kaip gera zinot, kad yra labaiu isprotejusiu uz mane biggrin.gif lotuliukas.gif doh.gif
as jau taaaip seniai gaminau muila rolleyes.gif biggrin.gif, kad susikaupe didelis noras vel kazka sukurt.. smile.gif

Ramuneliu muilas
user posted image

Muilas su medum, bananais, ozkos pienu (beveik valgomas smile.gif)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 10, 16:24)
as jau taaaip seniai gaminau muila  rolleyes.gif  biggrin.gif, kad susikaupe didelis noras vel kazka sukurt.. smile.gif
user posted image

Kokiai odelei tinkamas? Noreciau tokio bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 10 gegužės 2010 - 16:00
QUOTE(Etama @ 2010 05 09, 12:07)
zinok siulyciau geriau bandyti su hena, su rasulu turejau pati-pirmas dvi sav. buvo gerai, tikrai ir purino, ir atrodo svariai plove, bet kuo toliau, tuo prasciau-plaukai kaip ukiniu muilu plauti, o apatiniai plaukai kaip susiriebalave, atrodo kad neisplauna ju visiskai. sukrenta gabalais, zodziu, FU schmoll.gif

Taip daznai peiket si sampuna, kad nusprendziau apginti biggrin.gif Man Urtekram su rasulu iki pat paskutinio laso buvo vienas geriausiu mano bandytu sampunu. Bet as niekada neturiu tik 1 sampuno, kuri naudoju pora menesiu. Pakeitimui visada naudoju 2-3 sampunus, gal ir del to poveikis urtekram su rasulu man buvo toks pats tiek pradzioj, tiek ir buteliukui einant i pabaiga. Svariai plove, gerai purino plaukus-labiau nei tas su ruduoju cukrum. Tikrai kartociau. smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taip ir noretusi atsikasti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 10, 17:07)
Taip daznai peiket si sampuna, kad nusprendziau apginti biggrin.gif Man Urtekram su rasulu iki pat paskutinio laso buvo vienas geriausiu mano bandytu sampunu.

O aš šiandien išbandžiau Urtekram su ruduoju cukrumi - kol kas labai patenkinta, plaukai gražūs, purūs thumbup.gif Žiūrėsiu, kaip bus ryt vakare.
Beje, labai gerai putoja, net keista (nors ir po aliejinės kaukės)... rolleyes.gif Ir kvepia skaniai (vos vos toks kvapas melasos) wub.gif
Atsakyti
O gal vietoj prausiklio naudojate ką nors kitą? ax.gif
Atsakyti
DG wub.gif
QUOTE(adrija @ 2010 05 09, 09:15)
Vaikiškui URTEKRAM šampūnui iki šiol man nėra lygių.

gal galima placiau apie poveiki 4u.gif
Atsakyti
kiek as dar daug butino  kad susikaupe didelis noras vel kazka sukurt.. smile.gif

wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 05 10, 18:03)
O gal vietoj prausiklio naudojate ką nors kitą? ax.gif

apie veido prausimuisi priemones klausi? as tai naudoju muila (siuo metu Feniqia), dr.H CC, rasulo moli.. aisku pakaitom naudoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 10 gegužės 2010 - 17:38
QUOTE(Palomina @ 2010 05 10, 18:37)
apie veido prausimuisi priemones klausi? as tai naudoju muila (siuo metu Feniqia), dr.H CC, rasulo moli.. aisku pakaitom naudoju smile.gif

Taip smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 10, 00:03)
1) o kada reikia? smile.gif as galiu gavus pabandyti  drinks_cheers.gif tik zinai kaip su tais atsiliepimais..

2)veidui naudojau. bet faina butu ir plaukams.

1. Man nebutina skubiai, bet vis ziurineju pasikeitimo, nemegstu turet 1, o kadangi yra musu vietinej natur krautuvej but idomu ir atsiliepimai apie A'kin
2.O au nesausina veido acto istrauka g.gif Siaip idomu idomu, norec ir as ka susimakaluot rolleyes.gif
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 10, 12:59)
Žinau. lotuliukas.gif Ir labai daug sapnuoju, ir daug prisimenu, ką sapnavau, tai visiems vietos užteks. lotuliukas.gif

O as galvojau cia viena tokia sapnuojanti apie natur produktus lotuliukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 10, 14:41)
man tai atrodo negražu taip smegenis muilinti: kur jei ne SM nuo vaško bus nutrauktas paslapties šydas  cool.gif

Aisku kad negrazu is vasko tokia paslapti padaryt. Jei jau taip natur ir ok tai tegu sneka frau, ko bijo, kad kuri SM dalyve nepavogtu jos recepto ph34r.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 10, 15:24)
as jau taaaip seniai gaminau muila  rolleyes.gif  biggrin.gif, kad susikaupe didelis noras vel kazka sukurt.. smile.gif
Ramuneliu muilas

Ech kaip grazu, turbut ir skanu biggrin.gif
Tikiuosi jautiesi geriau 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 10, 15:50)
Kaip tik artėjant atostogų sezonui pagalvojau, kaip tai ekonomiška - įsimeti vieną muilo gabalėlį dviems žmonėms. Ir veidui, ir kūnui per akis, vietos neužima, svorio nedaug biggrin.gif

Kai uzsiminei apie tai, tai irgi pagalvojau kaip gerai, pries 3 metus kosmetine per maza buvo nieks netilpo, o dabar uzteks gabaliuko DG muilo, sampuno ir kosmetika.
Atsakyti