Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

Ateinu tarti pagiriamojo žodžio Logonos šampūnui su citrinomis, skirto riebiam plaukui ax.gif jau buteliukas į pabaigą, o šampūnas vis labiau patinka. Plaukas pamaitintas, pakankamai purus, žodžiu bus kartojamas. Ir dar pastebėjau keistą dalyką, man jis labiausiai patinka be pagerinimų t.y. be EA ir kitų priedų, nes kiti šampūnai tarkim geriau veikia su eteriniais, šilku ir pan., beje, šito sudėtyje yra šilko , papildomai nededu, o plaukas lieka blizgus. smile.gif
Atsakyti
unsure.gif KAIP AS JUMS PAVYDZIU O TOKIU GERIU NEGALIU NES ALERGISKA NATUR PRODUKTAMS verysad.gif
Papildyta:
PAS MANE JOKIE ALIEJAI NESIGERIA I VEIDA NET VISAS VEIDAS BLIZGA O JAUCIU SAUSUMO TEMPIMO JAUSMA
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 10, 13:41)
PAS MANE JOKIE ALIEJAI NESIGERIA I VEIDA NET VISAS VEIDAS BLIZGA O JAUCIU SAUSUMO TEMPIMO JAUSMA

taigi ne visos ir naudoja grynus aliejus wink.gif Tos, kurios jų netoleruoja, verčiasi su alijošiaus geliu, gaminasi kremus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 10, 13:29)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As vakar pasidariau tokia nesamone  biggrin.gif - bet kaip patiko  blink.gif !!
Cia rasinejot plaukams su gintaro milteliais apie koseles. O as pagalvojau- gi galima veidui pasidaryti! Zodziu emiau gintaro milteliu, juos uzpyliau laseliu sezamo fitolio, laseliu makamadijos aliejaus, kokosu aliejaus dar, silko ir papurskiau rugiageliu hidrolatu. Palaikiau ( kaip DG pamokyta  su moliu biggrin.gif), kad isbrinktu- pirma nesamone tame, kad skystis - hidrolatas atsiskyre- bet kosele su aliejais visai gera gavosi- ta skysti nupyliau lauk ir viska ant veido.Nu jausmas  rolleyes.gif - gerai, kad niekas nesupranta ka as ten issidirbinejau- grynai kaip smelio buciau uzsitepus  biggrin.gif - grynas slapias smelis- kai grizti is juros visas aplipes- tai panasiai, ir dar netycia papuole ant lupos, veliau zinoma i burna- nu tai dar ir pavalgiau  doh.gif 
Sekanti nesamone, kadangi tas"smelis" su aliejais- as jo nusiplauti negalejau doh.gif , ploviau, ploviau, paskui maniau sau- velniop! Nusiploviau kiek imanoma ir ejau miegot- nieko nesitepiau ant virsaus, veido netrauke.
Bet kokia oda siandien  blink.gif - matine, svelni, kazkokia pailsejusi...
Kita karta sakiau kazka panasaus reikes makaluoti, bet be hidrolato.
Ir tas smelio jausmas ant veido toks idomus biggrin.gif

kaukytė thumbup.gif aš darau tokią košytę tik su hidrolatu, be aliejų. Tai jau gintaro poveikis odai thumbup.gif Man trūksta žodžių. Nei po vienos molio kaukės su visokiai paturbinimais tokio poveikio negaunu. Oda lieka švelni kaip persikas, atrodo, net raukšlyčių sumažėja rolleyes.gif ir poras kartu pravalo...
Prieš tai dėdavau gintaro į molio kaukes su visokiai pagerinimais, o kartą tingėjau makaluoti ir užsidėjau tik gintaro miltelių. Vieno gintaro poveikis labai maloniai nustebino thumbup.gif Su moliu šito nebuvau pastebėjusi.
Atsakyti
QUOTE(andy @ 2010 05 10, 14:50)
kaukytė thumbup.gif  aš darau tokią košytę tik su hidrolatu, be aliejų. Tai jau gintaro poveikis odai thumbup.gif  Man trūksta žodžių. Nei po vienos molio kaukės su visokiai paturbinimais tokio poveikio negaunu. Oda lieka švelni kaip persikas, atrodo, net raukšlyčių sumažėja rolleyes.gif  ir poras kartu pravalo...
Prieš tai dėdavau gintaro į molio kaukes su visokiai pagerinimais, o kartą tingėjau makaluoti ir užsidėjau tik gintaro miltelių. Vieno gintaro poveikis labai maloniai nustebino thumbup.gif Su moliu šito nebuvau pastebėjusi.

Bet dabar mastau g.gif - su moliu labai gerai , bet ne taip bigsmile.gif
Na, mano cia toks pirmas bandymas, bet veidas tikrai persikas- tiksliai pasakyta!
Reikes rimciau uzsiimti "gintaro koseles" recepturoje.
O tik su hidrolatu- tai tiesiog suslampa ir viskas? Bet man , matyt susimaises su aliejais, hidrolatas atsiskyre g.gif , liko dugne induko...
Atsakyti
Kam reikia namų gamybos kremo, gal norit kreiptis į Kauno ponią Egliją? Skaičiau paskutinėj "Panelėj" straipsnį apie ją, tai oi kaip prisijuokiau. lotuliukas.gif
Paklausta, koks jos kremų receptas, sako: "Eteriniai aliejai, baziniai aliejai, emulsikliai ir dar vienas, slaptas ingredientas, kurio neišduosiu." Tai koks gi, galvoju, gal koks konservantas, ane? laugh.gif
Ir dar sako: "Mano produktai gimsta iš eterinių aliejų, su kuriais ilgai kalbuosi, meldžiuosi prieš juos. Gaminu tik dvasiškai išvaliusi namus. Kaip sakiau, jokių keiksmažodžių, pykčio..."
Tai va, merginos, mums dar mokytis ir mokytis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 10 gegužės 2010 - 13:57
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 10, 14:54)
Paklausta, koks jos kremų receptas, sako: "Eteriniai aliejai, baziniai aliejai, emulsikliai ir dar vienas, slaptas ingredientas, kurio neišduosiu." Tai koks gi, galvoju, gal koks konservantas, ane? laugh.gif

Sprendžiant iš būsimos kosmetinės linijos pavadinimo "Amber well", tai tas ingridientas turėtų būti gintaras. Gi kitaip kosmetika nepateisina pavadinimo biggrin.gif
Atsakyti
O čia va galit kaunietės ir jos seminarus palankyt, papasakotumėt ar verta iš Vilniaus atvažiuot smile.gif :

http://eglija.eu/
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 10, 13:54)
Kaip sakiau, jokių keiksmažodžių, pykčio..."
Tai va, merginos, mums dar mokytis ir mokytis. lotuliukas.gif

ojoj, o kaip mes keikiamės ir pykstam, kai gaminam kremus, ne tas žodis lotuliukas.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 05 10, 13:57)
Sprendžiant iš būsimos kosmetinės linijos pavadinimo "Amber well", tai tas ingridientas turėtų būti gintaras. Gi kitaip kosmetika nepateisina pavadinimo biggrin.gif

hm, kaip nuspėjama schmoll.gif O kur ją gamins? Savo namuose, juos nuo nelabųjų išvaliusi, ar proziškesnėje vietoje? ax.gif

mačiau mugėje Gedimino prospekte sekmadienį prie knygų Suvos indeliuose sufasuoti kažkokios žiniuonės Aldonos Žvirblienės stebuklingi tepalėliai buvo, ištraukos - kuo prastesnė gamintoja nei frau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 10, 14:29)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As vakar pasidariau tokia nesamone  biggrin.gif - bet kaip patiko  blink.gif !!
Cia rasinejot plaukams su gintaro milteliais apie koseles. O as pagalvojau- gi galima veidui pasidaryti!

Divuk, aš "atradau" gintaro pudros aplikacijas kaip tobulą reikalą veidui. Tiesiog pudrą su vandeniu/hidrolatu ismaisytk Maišosi labai sunkiai, atrodo, kad tie miltukai vien paviršiuj plaukioja, bet ilgiau paplakus, gavosi vientisa masė. Ją tepiau, laikiau 10 min. Nu puikus rezultatas dėl to, kad oda liko švelnutė ir matinė. Dar radau, kad optimaliam rezultatui pasiekti, reikia 10 dienų iš eilės dėti tokias aplikacijas keletui minučių. Paskui jau rezultato palaikymui - priklausomai nuo odos tipo - kartą, du ar tris per savaitę. Sausai odai vieną rekomenduoja, o kuo riebesnė oda, tuo dažniau gali jas dėt. Gintaras ir spuogeliam padeda, ir regeneruoja odą, ir valo, ir skaistina. Žodžiu puikus turtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 05 10, 14:06)
Divuk, aš "atradau" gintaro pudros aplikacijas kaip tobulą reikalą veidui.

panos, teks ir man gintaro miltelius atkapstyt biggrin.gif

žiūrėkit, kokios kainos bus:

mano kainos neturėtų kandžiotis: 50 ml buteliukas kremo kainuos nuo 50 litų.

visa nuoroda čia wink.gif

Jau gerų penkiolika metų domiuosi kosmetologija. Kai išmokau skaityti parduodamų kremų etiketes, požiūris į juos pasikeitė. Labai svarbu ir sudėtis, ir ekologiškumas, ir kompanijos vardas, ir netgi tai, lauke ar uždaruose šiltnamiuose auginamos žolelės, kurios vėliau patenka į kremą. Pabandžiusi natūralių kremų, prie parduotuvinių niekada nebegrįšiu.

tą patvirtina Dior ar kažkokia etiketė, kurią netyčia nufilmavo TV biggrin.gif

Paskutinį kremą sumaišiau iš avokadų, simondsijų, agurklių aliejų ir pelargonijų bei levandų hidrolatų. Dar lašelio rozmarinų aliejaus, šiek tiek bergamočių... Aišku, yra tam tikrų paslapčių, kaip maišyti, kad visos tos medžiagos susijungtų.

nori paslaptį iš vaško padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Emmm... butu gerai, kad kas atskleistu man paslapti is kur gintaro miltelius perkat? ar bastotes dienu dienom papludimyje, renkat gintaro trupinius, nakti sumalat ir kita diena jau darotes kaukes nuovargiui ant veido pasalinti? g.gif
Atsakyti