Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

Savaitgalį pagaliau atsiėmiau tušą su žaliu lapu (Adrija, 4u.gif 4u.gif 4u.gif ). Ar rašė čia kas daugiau apie jį? Atsimenu tik Saturos komentarą, kad ne fontanai tas tušas. Man kaip už tokią kainą tai visai geras, iki vakaro nenubėga, akių nedirgina, padažo panašiai kaip elysambre. Šepetėliai man nei vieno, nei kito nėra tobuli, bet visai geri smile.gif Tobuliausias buvo hauschka volume, bet jo ir kaina kandžiojasi unsure.gif

Ir dar neapsikentusi (po Argital šampūno atrodžiau kaip savaitę neplovus galvos) nusipirkau droge Natura Siberica neutralų šampūną. Nu super thumbup.gif Dabar jiems nuolaida, tai 13 su kapeikom mokėjau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 10 gegužės 2010 - 08:50
QUOTE(Amarcord @ 2010 05 10, 08:42)
Tobuliausias buvo hauschka volume, bet jo ir kaina kandžiojasi  unsure.gif

Ir dar neapsikentusi (po Argital šampūno atrodžiau kaip savaitę neplovus galvos)

neišvengsiu aš jo, o kitą kartą pakeitimui į tą gražią dėžutę su gėlėm siųsiuos Elysambre smile.gif

man po Laveros apelsino visai neputojo OT ant galvos, tarsi būčiau aliejų pritepusi unsure.gif Bet jau kai išsiploviau, tai nebeeksperimentuoju irgi drinks_cheers.gif

Atsakyti
Gavau ketvirtadieni uzsakytus sampunus, kondicionierius...
Atejau parasyt, kad visai maloni parduotuve. Be to, kad mergaitiskas ruzavas ipakavimas ir gavau dovanu juodojo sokolado su vysniom gabaliuka wink.gif, idejo meginuku (lavera ranku kremo 30ml, weledos skin food, logonos dien kremo, logonos nakt kremo ir logonos lifting serum).
Kainos irgi normalios uk pasirode, ypac kai nekainavo atsiuntimas i namus.
http://www.pure-girl.co.uk/

Eisiu tuoj bandyt Sante kondicionieriu!!! clap.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ka, isbandziau Druide purity mazoje talpoje. Jau galvojau uzteks jos tik kokiems 2 kartams biggrin.gif bet po pirmo plovimo, matau, kad dar ~4k. liko.
Ispudziai: konsistencija gan faina, kazkaip maloniai tepasi, bet suputojo tik perplovus ir didesni kieki isitrynus. kvapas-kaip sanatorijos pusu voniu+cinamono (gal uosle apgauna, bet as kaip ir ji cia uzuodziu) biggrin.gif dvejopas sakyciau, is dalies labai jau zolinis, bet kita vertus kazkoks ir raminantis, atgaivinantis. zodziu, del to neprikibsiu rolleyes.gif
o siaip, galvojau nusausins plaukus, bet nieko panasaus g.gif isplovusi galiukams dejau sante kondicion., rozmarinu hidrolatu susipurskiau dregnas saknis, na ir ka, plaukai minksti ir svelnus-ne kaip po rasulo, kad sepecio negaledavau ikisti. sunaudojusi maza talpa nuspresiu, ar pirkti didele, bet pirmas ispudis tikrai neblogas mirksiukas.gif

Satura, berods tu naudojai-kaip po viso buteliuko sunaudojimo, poveikis nesusilpnejo, niekas nepakito?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 10, 11:01)
Satura, berods tu naudojai-kaip po viso buteliuko sunaudojimo, poveikis nesusilpnejo, niekas nepakito?

jei neklystu, pas mane jau antras didelis Purity butelis, nes malonesnio šampūno aliejų ar šiaip stipresniam galvos išplovimui nesu atradusi. Tai ir naudojasi po truputėlį, "progiškai" - nuomonė nepasikeitė, pramainymui pirkčiau ir trečią butelį drinks_cheers.gif
Atsakyti
radau koki kondicionieriu bloge smile.gif http://www.sustainla...ID4RBPS47FMYBC8

ka manot? man tai didelis itarimas, kaip jis veiks smile.gif (vanduo, ksantanas, guaras ir aliejus.. g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 05 08, 13:21)
Kažkodėl puslapyje neįdėta, bet pas mus dar yra vertas dėmesio Ciel d'Azur kondicionierius.  Gal yra kas bandė ir atsilieps? Baume Demelant vadinasi, jis irgi lengvinantis iššukavimą, suteikiantis blizgesio, purumo. Sudėtyje yra sviestmedžio, kviečių ir avižų baltymai, levandos ekstraktas. O ir kaina patraukli... Be nuolaidos 41.70 lt.

Man šis, minimas Vergine, labai patiko drinks_cheers.gif kada nors vėl susigundysiu pakartoti. Ir beje, mačiau jį išparduotuvėj 4u.gif
Atsakyti
Ar patikimas gamintojas? Mano galva, labai nedidelė kaina. Kokosų aliejus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 10, 12:37)
Ar patikimas gamintojas? Mano galva, labai nedidelė kaina.

tas keturkampis yra rafinuotas aliejus kepimui wink.gif

na bet ir sapnai pas tave, Pasaule lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pradejau vel naudot aliejus veidui - pasiilgau. laikau kumscius, kad tik tiktu. kolkas i kauke isilasinu..

ir, jei nekims odos aliejai, uzsinorejau kremo (per jus). su visokiais tokiais geriais, kurie cia nuolat minimi (pvz aha, silkas, pantenolis...). bet neturiu as ju. net emulsinio vasko neturiu.. doh.gif
tai galvoju, ar palaukt kol praeis noras biggrin.gif .. ar pradeti kaupt atsargas.. smile.gif bet jau pas mane ir taip visko lyg daug doh.gif

tiesa, kaip baiges ta istorija, kai kazkas cia temoj prase, kad kas nors pagamintu krema.. ? rolleyes.gif biggrin.gif jei kas gali, rasykit ir man 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal galite rekomenduoti kokią natūralią pudrą veidukui, kad tiktų mišriai odai. Na kad šiek tiek sumažintų T zonos riebalavimąsi, bet nesausintų skruostų. Dar būtų labai gerai, jei kur Lietuvos parduotuvėse būtų galima rasti. Pati esu aptikus Dr. Hauschka ir Nvey Eco, bet jos vienam odos tipui skirtos, ir turiu Madara mėginuką – tik kad visiškai nemaskuoja...

Dėkoju už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 10, 13:59)
Žinau. lotuliukas.gif Ir labai daug sapnuoju, ir daug prisimenu, ką sapnavau, tai visiems vietos užteks. lotuliukas.gif
Pamenu, kad maišėm tą bronzatą su kremu veidui. Kremo ėmėm daaaaaaug, maniau, kad nesusigers į odą, bet sutrynėm viską. Po to stovėjau prieš veidrodį ir laukiau efekto, kaip čia ta mano oda atrodys. doh.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As vakar pasidariau tokia nesamone biggrin.gif - bet kaip patiko blink.gif !!
Cia rasinejot plaukams su gintaro milteliais apie koseles. O as pagalvojau- gi galima veidui pasidaryti! Zodziu emiau gintaro milteliu, juos uzpyliau laseliu sezamo fitolio, laseliu makamadijos aliejaus, kokosu aliejaus dar, silko ir papurskiau rugiageliu hidrolatu. Palaikiau ( kaip DG pamokyta su moliu biggrin.gif), kad isbrinktu- pirma nesamone tame, kad skystis - hidrolatas atsiskyre- bet kosele su aliejais visai gera gavosi- ta skysti nupyliau lauk ir viska ant veido.Nu jausmas rolleyes.gif - gerai, kad niekas nesupranta ka as ten issidirbinejau- grynai kaip smelio buciau uzsitepus biggrin.gif - grynas slapias smelis- kai grizti is juros visas aplipes- tai panasiai, ir dar netycia papuole ant lupos, veliau zinoma i burna- nu tai dar ir pavalgiau doh.gif
Sekanti nesamone, kadangi tas"smelis" su aliejais- as jo nusiplauti negalejau doh.gif , ploviau, ploviau, paskui maniau sau- velniop! Nusiploviau kiek imanoma ir ejau miegot- nieko nesitepiau ant virsaus, veido netrauke.
Bet kokia oda siandien blink.gif - matine, svelni, kazkokia pailsejusi...
Kita karta sakiau kazka panasaus reikes makaluoti, bet be hidrolato.
Ir tas smelio jausmas ant veido toks idomus biggrin.gif
Atsakyti