Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Babi* @ 2010 05 09, 17:56)
O MADARA giliai valančios žiedų putos veidui prausti tinka bet kokio tipo odai? ax.gif Ir gal yra bandžiusių madara ir eco prausiklį? Kuris labiau patiko? rolleyes.gif

Putos parašyta, kad tinka visų tipų odai. Vakar, kaip tik, nusipirkau jas thumbup.gif prausimas labai patiko, man šiek tiek pasausino, bet užtat oda labai švari, skaisti atrodo jau po 2k, aišku, gal čia matau tokį poveikį, nes labai noriu tokio efekto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 09, 18:17)
Putos parašyta, kad tinka visų tipų odai. Vakar, kaip tik, nusipirkau jas  thumbup.gif  prausimas labai patiko, man šiek tiek pasausino, bet užtat oda labai švari, skaisti atrodo jau po 2k, aišku, gal čia matau tokį poveikį, nes labai noriu tokio efekto biggrin.gif

O kokia jūsų oda? Aš labiausiai ir bijau sausinimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 06, 13:49)
Gal kas isbandet Dr Hauschka Facial Steam Bath?
bandyt.. Dar kazkoki nauja sampuna reik imt smile.gif

As turejau meginuka, sunaudojau molio kaukems mirksiukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 06, 15:05)
1) AKin Ylang Ylang Shampoo.
nenuplaunama AKin kondicionieriu.

2)kaip aliejines istraukas.
as dariau taip: uzpyliau zoles obuoliu actu (santykiu 1:8) ir palaikiau 1-2 savaites kasdien suplakdama. tada nukosiau. toki dalyka laikiau saldytuve, stovi ilgai.

o kai reik naudojimui, atskiesdavau su vandeniu.

1)Kada bus atsiliepimai apie sampuna ir kondicionieriu ax.gif As vis akytes blizginu i tuos sampunus, bet vel nusipirkau FIN tik si karta su arbatmedziu.

2)O kam tu tas istraukas naudoji g.gif Plaukams?

Dabar dar "uzsisikau" pasidaryti kelias aliejines istraukas, tereikia susieskot reikiamu augalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 09, 19:40)
As turejau meginuka, sunaudojau molio kaukems  mirksiukas.gif

jo...seniai cia nebuvau uzsukus 4u.gif
ar dr H Steam bath esu sunaudojusi visa butelaiti...tai ka galiu pasakyt...daugiau nepirkciau ax.gif ne todel, kad kazkiuo blogai, bet kad jokio isskirtinio/geresnio efekto nepastebejau...taip kad kaip ir su dr H moliu-geriau savos gamybos kauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 09, 18:40)
O kokia jūsų oda? Aš labiausiai ir bijau sausinimo unsure.gif

Mano mišri dabar, T zona, tiksliau kakta riebesnė, o skruostai linkę pasausėti ir tuo pačiu probleminė
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 08, 22:35)
Kiek pamenu nelabai kokie atsiliepimai buvo apie  URTEKRAM  šampūnus. O kokie atsiliepimai apie dušo žele arba kondicionierius? Kainos net labai prieinamos, bet kaip sudėtys, ar geros?

Man sampunas Urtekram su rozemis labai patinka, zinoma nera numeris vienas, bet as jam jokiu priekaistu neturiu, svariai plauna, nevelia plauku.

QUOTE(myself @ 2010 05 09, 14:01)
Kaip ilgai ant veido laikote kaukes su rasulo moliu? Viename bloge perskaičiau, kad galima laikyti tik 10 min.

Laikau 15 - 20 min.
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2010 05 09, 18:39)
jo...seniai cia nebuvau uzsukus 4u.gif
ar dr H Steam bath esu sunaudojusi visa butelaiti...tai ka galiu pasakyt...daugiau nepirkciau ax.gif  ne todel, kad kazkiuo blogai, bet kad jokio isskirtinio/geresnio efekto nepastebejau...taip kad kaip ir su dr H moliu-geriau savos gamybos kauke biggrin.gif

Aš irgi naudojau Steam Bath, tai garinant veiduką tą žolelių kvapą uostyti visai patiko, bet tokių pinigų, man atrodo, garinimo skystis tikrai nevertas, ir daugiau nebeperku jo ax.gif O molio kaukė labai labai patinka, mano oda mišri, tai poras gerai išvalo, jokių juoduliukų nelieka ir oda lygi, tokia švelni tampa. Aišku, savos gamybos nebandžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 05 09, 20:58)
Aš irgi naudojau Steam Bath, tai garinant veiduką tą žolelių kvapą uostyti visai patiko, bet tokių pinigų, man atrodo, garinimo skystis tikrai nevertas, ir daugiau nebeperku jo  ax.gif O molio kaukė labai labai patinka, mano oda mišri, tai poras gerai išvalo, jokių juoduliukų nelieka ir oda lygi, tokia švelni tampa. Aišku, savos gamybos nebandžiau smile.gif

gal ne taip pasakiau-poveiki nuo molio kaukes ir as jauciau, tikrai patiko biggrin.gif bet pabandzius savos gamybos, ir kai kiekviena karta gali kaitalioti sudeti pagal porekius-nemanau, kad dr H kauke verta savo kainos schmoll.gif , bet tai tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2010 05 09, 19:19)
pabandzius savos gamybos, ir kai kiekviena karta gali kaitalioti sudeti pagal porekius-nemanau, kad dr H kauke verta savo kainos schmoll.gif , bet tai tik mano nuomone ax.gif

As turejau Dr.H miniuku rinkini riebiai odai. Man tas molis thumbup.gif buvo, bet dabar kai lygimu siek tiek primena rasulo moli, bet esme kainos skirtume mirksiukas.gif Nors tai buvo vienos is pirmuju mano natur priemoniu, bet likau patenkinta. Veliau dar turejau rejuvenating mask miniuka, kartociau, patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 05 09, 19:42)
Man sampunas Urtekram su rozemis labai patinka, zinoma nera numeris vienas, bet as jam jokiu priekaistu neturiu, svariai plauna, nevelia plauku.

o koks nr 1? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 09, 22:01)
As turejau Dr.H miniuku rinkini riebiai odai. Man tas molis  thumbup.gif  buvo, bet dabar kai lygimu siek tiek primena rasulo moli, bet esme kainos skirtume  mirksiukas.gif  Nors tai buvo vienos is pirmuju mano natur priemoniu, bet likau patenkinta. Veliau dar turejau rejuvenating mask miniuka, kartociau, patiko  rolleyes.gif

oi, rejuvenating as ir dabar turiu-super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 09, 16:40)

1)Kada bus atsiliepimai apie sampuna ir kondicionieriu  ax.gif  As vis akytes blizginu i tuos sampunus, bet vel nusipirkau FIN tik si karta su arbatmedziu.

2)O kam tu tas istraukas naudoji  g.gif  Plaukams?

o kada reikia? smile.gif as galiu gavus pabandyti drinks_cheers.gif tik zinai kaip su tais atsiliepimais..

veidui naudojau. bet faina butu ir plaukams.
Atsakyti