Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Etama @ 2010 05 05, 17:59)
O idomu ar visas istraukas tokiu principu galima pasidaryti?
Nuskaiciau, kiad medetkas kazkuri naudojo sviesiems plaukams-galvoju pasidaryti medetku istrauka palepinti plaukucius ax.gif
Turiu medetku fitoli alyv. aliejuje is AN, tai naudoju ji veidui. Bet gal ir su vandeniu galima pasidaryti butu istrauka, ar kad ir aliejumi g.gif

zoleliu as nevirinciau. uztektu uzplikyti, arba sildyti karsto vandens voneleje.
man atrodo, merginos rase ne karta kaip namu salygomis pasigaminti 'geliu vandeni'.

aliejuj, zinoma drinks_cheers.gif
dar acte labai super.

Papildyta:
Radau savo uzrasuose sena nebandyta recepta, tai prisiminiau KN emulsijas be vasku smile.gif

Lecithin 15%
Oil 30%
Thickener 0.3-2% (pectin, acacia, guar gum, aloe, cellulose, etc.)
Water/Hydrosol/Herbal Vinegar etc. qs

+ konservantas

Idomu, kaip praktikoj toks atrodytu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 gegužės 2010 - 19:23
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 05, 17:45)
bigsmile.gif ji maudosi i vonia prisipykusi  vienos tokios duso zeles  doh.gif  biggrin.gif 

Rugiageliu hidrolate AZ plaukioja kokie kaip Aloe Vera lotuliukas.gif ,

tai jau taip biggrin.gif

turi polinki į tai AZ, pasirodo g.gif

QUOTE(Etama @ 2010 05 05, 18:59)
O idomu ar visas istraukas tokiu principu galima pasidaryti?

Beje, temos paveikslelis laaabai grazus, mano stiliaus foto wub.gif

štai, ką radau užrašuose - į verdančio vandens vonelę įdėti kitame inde šaltu vandeniu užpiltas žoles, pavirti 15 minučių, tada palaikyti 45 min, o geriausiai - per naktį, kad pritrauktų.

ramus toks wub.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 05, 19:15)
zoleliu as nevirinciau. uztektu uzplikyti, arba sildyti karsto vandens voneleje.

parašiau ir pagalvojau, kažin, ar žievėms užtektų tokio mano nurašyto netiesioginio pavirinimo - gal ne?

eina tirštikliai, tai gal gautųsi kaip Monicos geliukai? Pasidarai vandenį, susitirštini ir tada galiausiai susipili aliejų? Bet kame tų tirštiklių gerumas odai, tai nežinau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 05 gegužės 2010 - 20:02
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 05, 19:39)
as nesu priesiskai nusiteikus konservantu atzvilgiu smile.gif jei reikia, tai reikia. uztai as nepykstu ant alkoholio - man atrodo, jis daznai geriau nei koks kitas konservantas. nebent oda jo netoleruoja.
man tik nepatinka, kad yra daugybe isimciu istatymuose, kuriu deka gamintojai gali neitraukti info apie konservantus. (o kur dar istatymu pazeidimai!). ir tada zmogus prarandi galimybe rinktis maziau kenksminga, tau labiau patinkanti konservanta ir pan smile.gif

Na, ne blogaja prasme vandenelis- ne aliejus, gal taip norejau pasakyti...
Ir as nebijau alkoholio, mano oda ji priima biggrin.gif - matomai kai i vidu nepili, tai ant virsaus nori biggrin.gif

Uj su istatymais tai visose srityse- kol nezinai, sirdis neskauda....Susiduriu darbe kiekviena minute su susnimis istatymu- ir lygiai taip pat susiduriu kiekviena minute su tuo, kaip juos galima "apeiti", deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 05 gegužės 2010 - 20:04
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 05, 20:15)
man atrodo, merginos rase ne karta kaip namu salygomis pasigaminti 'geliu vandeni'.

aliejuj, zinoma  drinks_cheers.gif
dar acte labai super.

Uzvedei ant kelio drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
na atrodo seku jau kelis menesius akylai temas, bet neuzkliuvo uz akiu g.gif niekis, kolkas uzteks tiek. 4u.gif
negirdeta ideja acte bigsmile.gif riebioms plauku saknims butu manau pats tas cool.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 20:56)
štai, ką radau užrašuose - į verdančio vandens vonelę įdėti kitame inde šaltu vandeniu užpiltas žoles, pavirti 15 minučių, tada palaikyti 45 min, o geriausiai - per naktį, kad pritrauktų.

Kaip paprasta ax.gif , na, vasara bus ka veikti lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 05 gegužės 2010 - 21:43
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 05 05, 12:55)
O tai ten gal tu buvai su Kunigunda centre siandien?

Taip ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 16:37)
Sakė pabandykit ir pajausit skirtumą nuo paprasto užplikinimo. Bet prisipažinsiu, dar man to nebuvo prireikę biggrin.gif

skirtumas akivaizdus ir nesulyginamas su paprastu virimu,ar uzkaitimu

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 05, 18:23)
bet panasiai yra ir su kitais hidrolatais, speju. dauguma gamintoju i juos deda konservantus. hidrolato stabilumas, man atrodo, nuo to ir priklauso - kiek ir kokio konservanto ideta.

Zinok, AZ ant kai kuriu hidrolatu nurodo, kas yra konservuojancios medziagos, bet alkoholio nebuvo.Manau merginos, kurios ju turi galetu uzmesti aki ir pasakyti ka ten deda, bet ne i visus.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 06, 00:23)
skirtumas akivaizdus ir nesulyginamas su paprastu virimu,ar uzkaitimu

ieskojau, kur Satura butu rasiusi tavo pacituota posta, bet neradau unsure.gif , todel pasiklausiu tiesiai taves-apie ka cia? ax.gif
kad i verdanti vandeni ideti vonele su zolelemis, uzpiltomis saltu vandeniu?ar as cia ne i tema visiskai g.gif
Papildyta:
beje, pasipasakosiu.
siandien sugalvojau isbandyti su rasulu issiplauti galva.uzsimaisiau kosele rasulas+mineralinis+silkas+silikonas+rozmarinu EA, tai buvo tikrai daug geriau, nei tikejausi thumbup.gif gan svariai issiplove plaukuciai, o plaunant ir nesivele tarp pirstu, bandant "prilisti" prie saknu biggrin.gif turbut labiausiai silkas cia nusipelnes, na ir silikonas manau savotiskai dave geresni slydima.gan svariai issiplove plaukuciai, blizga.zodziu,-ekstra atvejui "sampuno" jau turesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 06 gegužės 2010 - 00:47
QUOTE(Etama @ 2010 05 06, 00:56)
kad i verdanti vandeni ideti vonele su zolelemis, uzpiltomis saltu vandeniu?ar as cia ne i tema visiskai g.gif

beje, pasipasakosiu.

taip taip, apie šitą drinks_cheers.gif

ir aš pasipasakosiu: bandžiau lašinti šilką į šampūną vakar, bet nesuprantu, kur tas didelių plaukų efektas blink.gif Kiek jūs lašelių lašinat? Man didesnis efektas kartais būna į šampūną įlašinus kokio kvapaus ekstrakto smile.gif
Atsakyti
vakar prisiskaiciau apie ozku piena OP biggrin.gif ir nusipirkau aisku duso geli su ozkos pienu biggrin.gif va dabar labai reikia atsiliepimu apie Druide nenuplaunama kondicionieriu LEAVE IN, nusiziurejau ji, bet galvoju nepirksiu kol jusu neisklausinesiu kaip kas su juo? kokie pliusai minusai? wink.gif man reiktu kad priglotnintu plauka, slidu padarytu, atsiliepkit kas naudojat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 06, 08:54)
vakar prisiskaiciau apie ozku piena OP  biggrin.gif  ir nusipirkau aisku duso geli su ozkos pienu  biggrin.gif 

Ar jau isbandyta? smile.gif Nu man ji irgi kirba pasirdyje g.gif biggrin.gif Kazkodel kvapa jauciu vien paskaicius zodzius...

O as dar kitaip ploviau galva biggrin.gif - sampunas+ kondicionierius tradiciskai, nieko nelasinau niekur! O ant dregnu, jau isplautu plauku i delna gryno silko palasinau , gal kokius 5-6 lasus ir perbraukiau per visus plaukus- maniau, nu nenukris gal galva nuo gryno biggrin.gif , o po to su grynu silikonu atskirai dar perbraukiau. Labai gerai plaukai atrodo bigsmile.gif - ir blizga, ir slidus- zodziu visai patiko ir taip.
Atsakyti
O aš nesulaukusi niekieno atsakymų apie gintaro pudros panaudojimą plaukams, nutariau išbandyti pati. Pradėjau nuo įtrynimo į drėgnus plaukus. Nu iš pradžių sunkokai ėjosi, viskas vėlėsi prie šaknų, susinaudojo nemažai miltelių. Bet buvau atkakli, vis masažavau į galvą. Paskui atlikau kitas procedūras ir maždaug po 10 min. išsiploviau. Normaliai išsiplovė. Po plovimo netepiau jokiu aloe geliu, tai komentuoju: plaukai mažiau riebalavosi. efektas panašiai, kaip po geliuko. Jei dar ir paskatins augimą - visiškai užskaitau biggrin.gif Kitą kartą mėginsiu į sausu plaukus įmasažuot, nors skamba neprotingai lotuliukas.gif Nu bet pabandysiu, nes tikrai mažiau miltukų susinaudos, negaila net pabandymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 06, 07:54)
OP  biggrin.gif 

va dabar labai reikia atsiliepimu apie Druide nenuplaunama kondicionieriu LEAVE IN,

naujas krikštažodis thumbup.gif

pas mane tai jis nusimėtė - nei man prilipo, nei MB, nei mamai. Bet šiaip aš plaukams ir taip jokių nenuplaunamų priemonių nenaudoju, neįnoringi jie pas mane smile.gif Užtat buteliukai Leave in'o kokie super du liko blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 05 06, 09:15)
O aš nesulaukusi niekieno atsakymų apie gintaro pudros panaudojimą plaukams,

o kiek susinaudojo miltelių?? Niekad nebandžiau, nepatinka man visokie tokie galvos pylingai ax.gif
Atsakyti
[quote=Diva:),2010 05 06, 09:59]
Ar jau isbandyta? smile.gif Nu man ji irgi kirba pasirdyje g.gif biggrin.gif Kazkodel kvapa jauciu vien paskaicius zodzius...

isbandyta biggrin.gif nu man patiko, tas kvapas ten daugiau ne nuo ozku pieno o nuo migdolu biggrin.gif tai skaniai kvepia, bet nepasakyciau kad labai skalsi , bent jau man smile.gif
Atsakyti