Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 09, 11:58)
Kuris tau asmeniškai labiausiai purina..? Aš noriu vėl Urtekram pirkti, tai galvoju, ar kartoti su hena ir rasulu (du buteliukai mano jo sunaudoti), ar bandyti su ruduoju cukrumi  g.gif  rolleyes.gif

As kazkodel uzsiciklinusi ties bekvapiu Urtekram sampunu. Pamaniau: maziau-geriau. be jokiu nereikalingu kvapu, juolab paskutinis savo zodi taria plauku balzamas, t.y. butent juo kvepeciau po prausimusi. Ir siaip kai perejau prie naturalios kosmetikos tai man uzejo noras nekvepeti lotuliukas.gif

Esu bandzius SANTE su kokosais ir apelsinais, bet man netiko, labiau priplojo plaukus ir greiciau riebalavosi, o s u mano plauku balzamu isvis nedraugavo, plaukai po plovimo atrode lygiai taip kaip pries plovima, kazkokie tarsi nesvarus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 09 gegužės 2010 - 12:31
o urtekram kokius balzamus-kondicionierius bandet, noriu kad zvilgetu plaukas ir jo neapsunkitu, nuo saknu papurintu g.gif
Atsakyti
Tiesa, dar atsiliepimas is mano puses apie NEOBIO veido krema ir paakiu krema.

Seniau ilgeliau naudojau sita veido krema. Palyginsiu sena krema (misriai odai) su NEOBIO magnolijos misriai odai. biggrin.gif :

http://www.handmaden...o...n=full&id=4

Tai sis mano senesnysis kremas siaip yra super, tik man dabar jau reikia didesnio maitinimo ir drekinimo. Kremas ypac lengvai isigeria, lyginant su NEOBIO. Pastarasis riebesnis, sunkiai isigeria, bent jau man palieka kuriam laikui riebumo pojuti, bet tas netrukus praeina. NEOBIO pasirode taupesnis, nes tirstesnis uz mano senesniji, bet labai nervina kai tepant ant veido, susimaises su uzsilikusiu vandens laseliu jis tarsis suskysteja ir sunkiau isigeria. Na bet teks priprasti kazkaip. NEOBIO lygtais labiau sudrekina ir pamaitina, nei senesnysis, idomu kaip bus vasara, gal vel pereisiu prie lengvesnio doh.gif Ai, dar vienas minusiukas NEOBIO kremo indeliui. Sunkiai uzsidaro, pries naudojant dangtelyje pamaciau iskilimus, matyt jau kazkas arba atidarinejo ir uzdarant pazeide dangteli arba kur trinktelejo. Tikrai ne as tai padariau biggrin.gif

NEOBIO vysniu paakiu kremas labai patiko thumbup.gif Pries tai nenaudojau jokiu paakiu kremu ir pasiskaiciusi atsiliepimu nusipirkau si, tai neteko nusivilti. Sudrekina ir rauksleles ne tokios pastebimos. Tikrai geriau nei nieko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 09 gegužės 2010 - 12:57
Kaip ilgai ant veido laikote kaukes su rasulo moliu? Viename bloge perskaičiau, kad galima laikyti tik 10 min.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 09, 11:09)
kad ne, man atrodo su rasulu tik tas vienas yra  g.gif  "su afrikietisku molzemiu" raso, o su hena tai jau ir skaitosi su hena, ar gal as dar kazkokio nezinau mastau.gif

Pažiūrėjau Henna šampūno sudėtį, tikrai antroje vietoje įrašytas molis:

Ingredients/INCI Urtekram Henna Shampoo Organic:
Water, rhassoul (African soap mud), aloe vera*, coconut and corn sugar soap, vegetable glycerine, red henna*, vegetable polysaccharides, citric acid, essential cypress*, bergamot*, and bitter orange oil*. Nothing else.
* Organic farming.

Reiškia jis irgi su moliu, bet gal švelnesnis nei tas Rhassoul šampūnas, turbūt pradžiai reikės išbandyti Henna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 09, 14:01)
Kaip ilgai ant veido laikote kaukes su rasulo moliu? Viename bloge perskaičiau, kad galima laikyti tik 10 min.

as laikau apie 15 minuciu
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 09, 12:09)
kad ne, man atrodo su rasulu tik tas vienas yra  g.gif  "su afrikietisku molzemiu" raso, o su hena tai jau ir skaitosi su hena, ar gal as dar kazkokio nezinau mastau.gif

Bet tame, kur su hena, irgi rasulo yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(myself @ 2010 05 09, 14:01)

Manau, kad tai tiesa, jei leidžiame kaukei laisvai džiūti. Per 10 min. man jau tikrai sudžiūvus visai būtų smile.gif Bet galima pasipurkšti vandenėliu, tada galima laikyti ilgiau (atitinkamai ilgiau veikia visos medžiagos) - aš laikau 15-20 min, bet nuolat purkšdama ir tik prieš galą leidžiu truputį apdžiūti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 05 09, 14:08)
Pažiūrėjau Henna šampūno sudėtį, tikrai antroje vietoje įrašytas molis:

Ingredients/INCI Urtekram Henna Shampoo Organic:
Water, rhassoul (African soap mud), aloe vera*, coconut and corn sugar soap, vegetable glycerine, red henna*, vegetable polysaccharides, citric acid, essential cypress*, bergamot*, and bitter orange oil*. Nothing else.
* Organic farming.

Reiškia jis irgi su moliu, bet gal švelnesnis nei tas Rhassoul šampūnas, turbūt pradžiai reikės išbandyti Henna  rolleyes.gif

Net nezinojau mastau.gif na tad to irgi nepirkciau schmoll.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 05 09, 14:12)
as laikau apie 15 minuciu

as irgi panasiai, kartais apie 20min., vis papurksdama mineraliniu.esme-neleisti moliui uzdziuti ant veido
Atsakyti
Kokia keistenybę ant veido pastebėjau: ant nosies, kuri buvo mano problemiškiausia vieta dėl inkštirų, jų beveik nebeliko. O visos kitos veido dalys labiau pradėjo kimštis blink.gif visam veidui naudoju vienodas priemones, minimum vieną kartą į savaitę daraus molio kaukę, kartais prausiu rasulu. Naudoju ramunėliu hidrolatą, kartais Weledos migdolinį kremuką..
Atsakyti
As klausiau apie gardenija smile.gif tai radau, kad yra jos absoliutas

QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 21:09)

gavau lauktuvių du eterinius aliejus iš Turkijos: baltųjų jazminų ir rožių  thumbup.gif Internetinės prekybos už Turkijos ribų jie nevykdo, bet kokie šaunuoliai - keliems produktams jau turi ir Ecocert sertifikatą  cool.gif Draugė neužsikabliavo ant natūralumo, bet tiek įdomybių randa - ir turkiškų EA, ir medinį pagaliuką dantims valyti  biggrin.gif

faina rolleyes.gif eteriniai ar absoliutai?
tam puslapyje tai idomiai - viskas kartu, ir eteriniai ir baziniai ir fitoliai smile.gif
esu girdejus, kad turkijoj buna kokybisku absoliutu, tai gal ir Tau pasiseke bigsmile.gif (nors siaip arabais nepasitikiu biggrin.gif kiek teko bendrauti dirbant, tai kazkoks siaubas smile.gif nori nenori susidarai ispudi apie visa tauta).
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 09, 13:01)

10-20 min. priklausomai: kokią molio rūšį pasirenki (švelnus-stiprus), ką į kaukę įdedi (eina glicerinas, aliejai ar ne), ar drėkini saugodama nuo sudžiūvimo wink.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 09, 14:33)
faina  rolleyes.gif eteriniai ar absoliutai?
tam puslapyje tai idomiai - viskas kartu, ir eteriniai ir baziniai ir fitoliai smile.gif

eteriniai, užtat labai patenkinta wub.gif Kaukėse švelniai kvepia, su jazminais jau spėjau plaukus išplauti, tai kaip nelabai toleruojančiai sunkius, svaigius kvapus, man jie liuks thumbup.gif

aš atsidariau tą puslapį ir iš pradžių kainomis apsidžiaugiau - viskas po 0 $ bigsmile.gif na bet tik negalintys jų pasiekti užsieniečiai tokias "kainas" mato tongue.gif
Atsakyti
O MADARA giliai valančios žiedų putos veidui prausti tinka bet kokio tipo odai? ax.gif Ir gal yra bandžiusių madara ir eco prausiklį? Kuris labiau patiko? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 09 gegužės 2010 - 17:02