Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(myself @ 2010 05 08, 22:35)
Kiek pamenu nelabai kokie atsiliepimai buvo apie  URTEKRAM  šampūnus. O kokie atsiliepimai apie dušo žele arba kondicionierius? Kainos net labai prieinamos, bet kaip sudėtys, ar geros?

Pataisau: atsiliepimų apie Urtekram šampūnus buvo laaaabai įvairių - tiek puikių, tiek prastų... wink.gif Aš turėjau ir vėl grįšiu prie jų, manau smile.gif
Sudėtys geros.
Kondicionierius irgi man patiko (turėjau su ramunėlėm), bet garsusis Sante gal geriau, slidesnius plaukus palieka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 08, 22:43)
Pataisau: atsiliepimų apie Urtekram šampūnus buvo laaaabai įvairių - tiek puikių, tiek prastų... wink.gif Aš turėjau ir vėl grįšiu prie jų, manau smile.gif
Sudėtys geros.
Kondicionierius irgi man patiko (turėjau su ramunėlėm), bet garsusis Sante gal geriau, slidesnius plaukus palieka  rolleyes.gif

o man Urtekram balzamas (su ramunelem) buvo visiskas nesusipratimas blush2.gif pats prasciausias balzamas kuri esu kada nors turejus..
sampuna esu turejus su rozmarinais, tai buvo vidutiniskas, nei labai geras, nei labai blogas.. antra kart gal ir nusipirkciau vel g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 08, 10:35)
Aš tai labai tuo pagaliuku nesižavėčiau... ax.gif Nebent naudojant kaip papildomą priemonę. Nes vien su juo išvalyti gerai visas vietas sunkiai įmanoma  g.gif

Va butent drinks_cheers.gif as nepasiekdavau kruminiu dantu ir is kitos dantu puses. Kartais net dantenos kraujuoti pradedavo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(myself @ 2010 05 08, 22:35)
Kiek pamenu nelabai kokie atsiliepimai buvo apie  URTEKRAM  šampūnus. O kokie atsiliepimai apie dušo žele arba kondicionierius? Kainos net labai prieinamos, bet kaip sudėtys, ar geros?

Man Urtekram sampunas yra NR1 thumbup.gif Purina plaukus, o maniskiai ilgi, tai labai man tinka. Balzamu nebandziau, bet man retai jo ir reikia po sampuno. Tik kas ketvirta plovima balzama naudoju (ne Urtekram).
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 08, 22:43)
Sudėtys geros.
Kondicionierius irgi man patiko (turėjau su ramunėlėm), bet garsusis Sante gal geriau, slidesnius plaukus palieka  rolleyes.gif

Vaikiškui URTEKRAM šampūnui iki šiol man nėra lygių.

Dar man buvo neblogas URTEKRAM balzamas su alijošiumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 09 gegužės 2010 - 08:18
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 09, 08:47)
Man Urtekram sampunas yra NR1  thumbup.gif Purina plaukus, o maniskiai ilgi, tai labai man tinka.

Kuris tau asmeniškai labiausiai purina..? Aš noriu vėl Urtekram pirkti, tai galvoju, ar kartoti su hena ir rasulu (du buteliukai mano jo sunaudoti), ar bandyti su ruduoju cukrumi g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 09, 07:47)
Man Urtekram sampunas yra NR1  thumbup.gif Purina plaukus, o maniskiai ilgi, tai labai man tinka. Balzamu nebandziau, bet man retai jo ir reikia po sampuno. Tik kas ketvirta plovima balzama naudoju (ne Urtekram).

Kokį Urtekram šampūną naudojat? Ieškau kokio natūralaus purinančio, norėčiau pakeisti Ciel d'Azur su moliu, kuris man labai patinka, bet jau norisi kažko kito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 05 09, 11:59)
Kokį Urtekram šampūną naudojat? Ieškau kokio natūralaus purinančio, norėčiau pakeisti Ciel d'Azur su moliu, kuris man labai patinka, bet jau norisi kažko kito  ax.gif

Aš naudoju Urtekram su rasulu, tikrai purinantis šampunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 05 09, 12:02)
Aš naudoju Urtekram su rasulu, tikrai purinantis šampunas  smile.gif

Čia tas kur tik su rasulu, be henos? Nes žinau, kad du su rasulu ten yra, vis painioju... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 09, 11:58)
Kuris tau asmeniškai labiausiai purina..? Aš noriu vėl Urtekram pirkti, tai galvoju, ar kartoti su hena ir rasulu (du buteliukai mano jo sunaudoti), ar bandyti su ruduoju cukrumi  g.gif  rolleyes.gif

zinok siulyciau geriau bandyti su hena, su rasulu turejau pati-pirmas dvi sav. buvo gerai, tikrai ir purino, ir atrodo svariai plove, bet kuo toliau, tuo prasciau-plaukai kaip ukiniu muilu plauti, o apatiniai plaukai kaip susiriebalave, atrodo kad neisplauna ju visiskai. sukrenta gabalais, zodziu, FU schmoll.gif

QUOTE(Melajja @ 2010 05 09, 12:02)
Aš naudoju Urtekram su rasulu, tikrai purinantis šampunas  smile.gif

bet turbut dar neilgai naudoji? as jau teturiu likuti ant dugno, antra karta nebekartociau tikrai. nebent kada ateity, pakaitomis kas savaite pvz. su kitu sampunu, gal tada nieko butu. kodel-parasiau auksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 09, 12:03)
Čia tas kur tik su rasulu, be henos? Nes žinau, kad du su rasulu ten yra, vis painioju...  blush2.gif

Net nežinojau, kad dar kitas yra su hena, maniškis paprastas turbūt, nes rašo tik Rasul.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 09, 12:03)
Čia tas kur tik su rasulu, be henos? Nes žinau, kad du su rasulu ten yra, vis painioju...  blush2.gif

kad ne, man atrodo su rasulu tik tas vienas yra g.gif "su afrikietisku molzemiu" raso, o su hena tai jau ir skaitosi su hena, ar gal as dar kazkokio nezinau mastau.gif

Melajja, si naudoji? mano tai toks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 09 gegužės 2010 - 11:10
QUOTE(Etama @ 2010 05 09, 12:07)
bet turbut dar neilgai naudoji? as jau teturiu likuti ant dugno, antra karta nebekartociau tikrai. nebent kada ateity, pakaitomis kas savaite pvz. su kitu sampunu, gal tada nieko butu. kodel-parasiau auksciau smile.gif

Sunaudojau apie 180 ml, bet 3 savaites ploviau vien juo, po to pradėjau pakaitom su NS dazytem plaukam naudot, tai Urtekram daug mieliau naudočiau.

taip šį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 09 gegužės 2010 - 11:12