Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Etama @ 2010 05 08, 00:09)
Jos is uzsienio 4u.gif 
O komentaru sulauke turbut daugiau, nei jeigu butu idetas koks veidas su molio ir dumbliu kauke hihihi.gif

Nes daugumai jos labai reikalingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 22:48)
Diva:), tikriausiai ir ta moteris kur minėjai su saulėgrąžomis darė wink.gif Pamenu, mano tėvai namudiniu būdu šaltalankio uogų odeles irgi merkdavo į saulėgrąžų aliejų  drinks_cheers.gif

Gali buti ir taip- kaip gamina nesu maciusi proceso, o paklausti sudeties- dabar tai paklausciau biggrin.gif , bet anksciau kaip zinia tas nelabai rupejo...Nors tas aliejus beprotiskai sodrios spalvos, toks labai labai - as ir i muilus ji lasindavau ir gerdavau ir t.t.

QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 23:09)
gavau lauktuvių du eterinius aliejus iš Turkijos: baltųjų jazminų ir rožių  thumbup.gif Internetinės prekybos už Turkijos ribų jie nevykdo, bet kokie šaunuoliai - keliems produktams jau turi ir Ecocert sertifikatą  cool.gif Draugė neužsikabliavo ant natūralumo, bet tiek įdomybių randa - ir turkiškų EA, ir medinį pagaliuką dantims valyti  biggrin.gif

Jau turkai tikrai galetu netingeti - eko pas juos apstu- toliau nuo turistiniu vietu nuostabiausia gamta, vandenys, augmenija ir t.t. - jau tik eko ir daryti viska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 gegužės 2010 - 08:50
[quote=Etama,2010 05 07, 18:38]
Pirkai nimfali? bigsmile.gif a va kaip idomu, kad plaukai glotnus, as isivaizdavau, kad kaip tik jis papusti turetu mastau.gif na as irgi isigisiu 65ml. talpos, pasidarysiu plaukuciams kauke pagaliau ir parasysiu savo atsiliepimus

Taip pirkau nimfali, pati bijojau kad papus man plaukus ir negerai bus, del to ir pirkau maziuka pabandymui, bet zinok buvau nustebusi kad tikrai plaukai graziai atrode 4u.gif va sian plausiu antra karta, ziuresiu kaip bus, butinai pirk maziuka is karto geriau, nes nezinia gali ir netikti tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 22:09)
ir turkiškų EA, ir medinį pagaliuką dantims valyti  [/color] biggrin.gif

kaip fainai, as labai noriu isbandyt dantu pagaliuka, reikes pagooglinti, gal imanoma nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 08, 10:09)
kaip fainai, as labai noriu isbandyt dantu pagaliuka, reikes pagooglinti, gal imanoma nusipirkt g.gif

Aš tai labai tuo pagaliuku nesižavėčiau... ax.gif Nebent naudojant kaip papildomą priemonę. Nes vien su juo išvalyti gerai visas vietas sunkiai įmanoma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 08 gegužės 2010 - 09:36
merginos, kaip atsiliepimai apie DRUIDE kondicionierius? va sitas idomu http://www.nimfali.l.......d=1&lang=lt dar man tas leave in neduoda ramybes biggrin.gif Satura ir dar kazkas rase kad nieko ypatingo, bet vis tiek apie ji galvoju biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
ETAMA, butinai parasyk kaip tau ar patiko purity kai isbandysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 08, 09:35)
Aš tai labai tuo pagaliuku nesižavėčiau... ax.gif Nebent

...nebent esi arabas, sėdi per dieną savo krautuvėlėj ir gražini dantis belaukdamas klientų cool.gif

Etama, didelius kiekius galima ir su virtuvinėm svarstyklėm atsisverti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 08, 11:07)
merginos, kaip atsiliepimai apie DRUIDE kondicionierius? va sitas idomu

Kažkodėl puslapyje neįdėta, bet pas mus dar yra vertas dėmesio Ciel d'Azur kondicionierius. Gal yra kas bandė ir atsilieps? Baume Demelant vadinasi, jis irgi lengvinantis iššukavimą, suteikiantis blizgesio, purumo. Sudėtyje yra sviestmedžio, kviečių ir avižų baltymai, levandos ekstraktas. O ir kaina patraukli... Be nuolaidos 41.70 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 08 gegužės 2010 - 12:22
QUOTE(Satura @ 2010 05 08, 13:17)
...nebent esi arabas, sėdi per dieną savo krautuvėlėj ir gražini dantis belaukdamas klientų  cool.gif

Etama, didelius kiekius galima ir su virtuvinėm svarstyklėm atsisverti biggrin.gif

lotuliukas.gif
mano virtuvines tai sveria berods iki 5kg., bet kad jau atgyvene truputi, tai paklaida manau gaunasi biggrin.gif bet is esmes, tai taip, laisvai galiu sveriotis drinks_cheers.gif apie sverimus prakalbom, tai pasisakysiu-va dabar zadu is KN gasulo isigyti 1kg, draugem keliom padalinsiu, tai man liks daugmaz 600gr. apsirupinus busiu metams, o ir taip nebrangiai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 08 gegužės 2010 - 13:53
merginos, kaip atsiliepimai apie DRUIDE kondicionierius? va sitas idomu http://www.nimfali.l.......d=1&lang=lt dar man tas leave in neduoda ramybes  biggrin.gif  Satura ir dar kazkas rase kad nieko ypatingo, bet vis tiek apie ji galvoju  biggrin.gif  biggrin.gif

jei tavo plaukai linke veltis, tai sis kondic nieko vertas. kaip, beje, ir Vergines minimas baume.
Atsakyti
merginos, kaip atsiliepimai apie DRUIDE kondicionierius? va sitas idomu http://www.nimfali.l.......d=1&lang=lt dar man tas leave in neduoda ramybes  biggrin.gif 

turejau abu... abu verti demesio, gal esu vienintele kuriai Detanglingas tiko, bet labai fainas balzamiukas, neapsunkina plauko, pakankamai lieka svelnus, blizgantys, padrekinti...o leave in irgi fainuolis, naudoju ji kaip papildoma priemone galiukams, kai fenuoja, plaukas nenutriuso, kvapas labai malonus, neapsunkina plauko thumbup.gif
Atsakyti
Kiek pamenu nelabai kokie atsiliepimai buvo apie URTEKRAM šampūnus. O kokie atsiliepimai apie dušo žele arba kondicionierius? Kainos net labai prieinamos, bet kaip sudėtys, ar geros?
Atsakyti