Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 07, 19:25)
tikrai taip  thumbup.gif

Fainos svarstykleles thumbup.gif

drinks_cheers.gif
man irgi visai patinka thumbup.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 20:00)
Gal po kokį dešimtadalį abiejų smile.gif

Zaviuosi zmonemis, sugebanciais visko imti po truputi arba tik tiek, kiek reikia doh.gif biggrin.gif o kaip silikona dozuoji, gal su AN pipete?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 07, 20:16)
Zaviuosi zmonemis, sugebanciais visko imti po truputi arba tik tiek, kiek reikia doh.gif  biggrin.gif  o kaip silikona dozuoji, gal su AN pipete?

Na ir aš to šilko lašinčiau daugiau, bet kai per daug jis gali nugraužti plauką, dėl to kantriai naudoju po lašiuką biggrin.gif O silikono, kaip kokio plauku vaško pakabinu piršto galiuku ir vienam kartui užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 20:24)
Na ir aš to šilko lašinčiau daugiau, bet kai per daug jis gali nugraužti plauką, dėl to kantriai naudoju po lašiuką biggrin.gif O silikono, kaip kokio plauku vaško pakabinu piršto galiuku ir vienam kartui užtenka mirksiukas.gif

biggrin.gif saunuole drinks_cheers.gif
o silikonu perbrauki iki pat saknu ar ne visai?
Atsakyti
Etama,kokios fainos svarstykliukės 4u.gif

Merginos,o kur jūs šaltalankių aliejų perkat/Nes KN ir AN kaip ir nematau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 07, 20:59)

Merginos,o kur jūs šaltalankių  aliejų perkat/Nes KN ir AN kaip ir nematau. blush2.gif

KN tikrai turi
http://www.kvapunama...e...=clnk&gl=lt

Brangokas... esu pirkusi kaime is tokios moters- saltalankiu pakalneje prie jos namu net mirga - bet jau senokai, kiek zinau labai pasiligojo ir jau nebedaro, neturi jegu - visas kaimas is jos pirkdavo, man labai patikdavo jos tas aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 07, 21:09)
KN tikrai turi
http://www.kvapunama...e...=clnk&gl=lt

Brangokas... esu pirkusi kaime is tokios moters- saltalankiu pakalneje prie jos namu net mirga - bet jau senokai, kiek zinau labai pasiligojo ir jau nebedaro, neturi jegu  - visas kaimas is jos pirkdavo, man labai patikdavo  jos tas aliejus.

KAIP AŠ ČIA JO NERADAU g.gif
Nu tikrai brangokas.Reikės gal ką į kompaniją kalbinti,per pusę.

O tas ,kur vaistinėse,ko gera netinka?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 07, 20:30)
biggrin.gif  saunuole drinks_cheers.gif
o silikonu perbrauki iki pat saknu ar ne visai?

Ne, palieku neliestus kokius 4-5cm iki šaknų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 07, 20:59)

4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 22:11)
Ne, palieku neliestus kokius 4-5cm iki šaknų smile.gif

Taip ir galvojau, bet del viso pikto pasitikslinau drinks_cheers.gif

Beje, veidui dariausi kauke (pagal kiekius, nuo daugiausia naudoto produkto, iki maziausiai biggrin.gif ) - baltas molis, mango milteliai, alantoinas, ramuneliu milteliai, ramuneliu hidrol.+negazuotas mineral.
veidas svyti bigsmile.gif labai faina kaukyte thumbup.gif idomu, kas cia daugiausia pasidarbavo, turbut mangas, alantoinas.o gal pats baltas molis toks super wub.gif
Atsakyti
Etama, rimtos svarstyklės 4u.gif Daddygirl, skaičiau išsižiojusi wub.gif

QUOTE(adrija @ 2010 05 07, 19:59)
Merginos,o kur jūs šaltalankių  aliejų perkat/Nes KN ir AN kaip ir nematau. blush2.gif

QUOTE(adrija @ 2010 05 07, 20:48)
O tas ,kur vaistinėse,ko gera netinka?

KN kitoks jis, tikrai kokybiškas ir skalsus. Ir grynas. O kur vaistinėse, tai ištrauka saulėgrąžų aliejuje. Diva:), tikriausiai ir ta moteris kur minėjai su saulėgrąžomis darė wink.gif Pamenu, mano tėvai namudiniu būdu šaltalankio uogų odeles irgi merkdavo į saulėgrąžų aliejų drinks_cheers.gif
Atsakyti
iš ŽaliaŽalia, arba Stepono 6 naujienos:

Išpardavimas!

Dr.Hauschka pavasarinės dekoratyvinės kosmetikos kolekcijos „Natural pastels“ išpardavimas.
20% nuolaida, švelnios matinės, pastelinės spalvos.

Kolekcijoje rasite: pastelinių spalvų šešėlius, skaistalus, lūpu dažus.
Prekių kiekis ribotas.

terminų nenurodė, iki kada taikys g.gif

gavau lauktuvių du eterinius aliejus iš Turkijos: baltųjų jazminų ir rožių thumbup.gif Internetinės prekybos už Turkijos ribų jie nevykdo, bet kokie šaunuoliai - keliems produktams jau turi ir Ecocert sertifikatą cool.gif Draugė neužsikabliavo ant natūralumo, bet tiek įdomybių randa - ir turkiškų EA, ir medinį pagaliuką dantims valyti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 07, 19:11)

Fainos svarstyklės. Kur tokias pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 23:09)
iš ŽaliaŽalia, arba Stepono 6 naujienos:

Nerimtos, kur jau-sveria tik iki 20gr. irnesakyk.gif , tik simpatiskos tokios wub.gif
Beje, steponas neturejo meginuku urtekramo verysad.gif siule tik isipilimui argitalio ir dar kazkokios firmos samp. deja, deja. Uztatai gavau "druide purity" nimfali thumbup.gif
QUOTE(myself @ 2010 05 07, 23:54)
Fainos svarstyklės. Kur tokias pirkote?

Jos is uzsienio 4u.gif
O komentaru sulauke turbut daugiau, nei jeigu butu idetas koks veidas su molio ir dumbliu kauke hihihi.gif
Atsakyti