Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 07, 17:37)
man matytas firmos pavadinimas.
bet as visai maziuko vaiko neprausciau skysta priemone.

Kaip suprantu, Jūs apie visokias prausimo priemones ypač nusimanot, tai gal galit ką nors patart? 4u.gif Mes mažiukai dar - metukų laiko, tai atskirai šampūno nesinori pirkti, nes tikriausiai net pusės nesugebėtume išnaudot, o jo galiojimas pasibaigtų. Norėtusi kažkokios vienos priemonės, kad būtų ir plaukiukam ir kasdieniniam prausimuisi.
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 05 07, 14:49)
Kaip suprantu, Jūs apie visokias prausimo priemones ypač nusimanot, tai gal galit ką nors patart?  4u.gif Mes mažiukai dar - metukų laiko, tai atskirai šampūno nesinori pirkti, nes tikriausiai net pusės nesugebėtume išnaudot, o jo galiojimas pasibaigtų. Norėtusi kažkokios vienos priemonės, kad būtų ir plaukiukam ir kasdieniniam prausimuisi.

papildziau savo atsakyma auksciau

as plaunu dukrytes (2.5 metai) plaukus su tuo paciu muilu, kaip ir veida, kuna (siuo metu alyvuogiu muilu su ramunelem ir medetkom). avizu muilas jai plaukams netinka, o alyvuogiu muilas tinka. tik va aliejines kaukes (ir jai darau! biggrin.gif ) ,atrodo, nelabai isplauna..

jei netiktu plaukams muilas, as pirkciau koki svelnu vaikiska sampuna. o kuna vistiek prausciau muilu.

jei butinai norit vienos bendros priemones viskam, ir netinka plaukams muilas, tai teks kunui naudoti ne tokia svelnia priemone. bet gal odele nejautri ir tiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 07 gegužės 2010 - 16:04
Padėkit. Dariau lūpų balzamą ir imant iš karšto indo, į dubenėlį su sviestais ir bičių vašku pateko vandens. Ar dar galiu kaip nors išgelbėti balzamą? Pridėti kakavos sviesto kokio? Ar jau mest lauk? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 07, 15:19)
Padėkit. Dariau lūpų balzamą ir imant iš karšto indo, į dubenėlį su sviestais ir bičių vašku pateko vandens. Ar dar galiu kaip nors išgelbėti balzamą? Pridėti kakavos sviesto kokio? Ar jau mest lauk? verysad.gif

vanduo turetu atsiskirt. riebalai juk lengvesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 07, 17:24)
vanduo turetu atsiskirt. riebalai juk lengvesni  g.gif

Jo, atsiskyrė. Nupyliau vandenį ir dabar tokia kreminė konsistencija, tai gal paskui sukietės ir viskas bus gerai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 07, 08:25)
vakar isbandziau druide sampuna Purity, nusipirkau maziuka isbandymui is karto,tai atsiliepimai tik teigiami, bijojau kad man galus sausins, bet nieko panasaus, ir plaukai glotnus, blizga, ziuresiu kaip antra diena isvaiksciosiu, ir pirksiu jauciu dideles talpos smile.gif
merginos kas bande Druide vitality ar balance sampunus? ar patiko? smile.gif

Pirkai nimfali? bigsmile.gif a va kaip idomu, kad plaukai glotnus, as isivaizdavau, kad kaip tik jis papusti turetu mastau.gif na as irgi isigisiu 65ml. talpos, pasidarysiu plaukuciams kauke pagaliau ir parasysiu savo atsiliepimus drinks_cheers.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 07, 09:27)
ne, jokio riebalo, tik svelnus plaukai thumbup.gif

turiu ir silko, ir silikono is AZ, bet labai neprotingai naudoju-kur ne kur, kada ne kada, uztatai jau reikia uzsiimti ir susikonkretinti biggrin.gif gal ir rezultatus pastebesiu greiciau rolleyes.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 11:56)
Beje po mėnesio naudojimo šilką ir silikoną iš AZ sakau kad 1000% nuostabūs dalykai thumbup.gif Mano plaukai taip atsigavo, įgavo žvilgesį ir lankstumą wub.gif

thumbup.gif o kiek per menesi sunaudojai, po 30ml. kiekvieno?
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 05 07, 15:08)
Ačiū už tokią išsamią info, dabar jau žinosi ir kitiems galėsiu papasakosakot  smile.gif

nu, cia tik mano nuomone smile.gif bet smagu, jei ji idomi ax.gif

prisiminiau toki atveji. as (tingedama ir siek tiek atsipalaidavus, nes susitvarke odele) pradejau savo vaiko rankytes plauti skystu muilu, kuriuo mes plaunam rankas.
po kazkiek laiko jos ranku odele smarkiai issausejo, o to niekad nebuvo prausiant jos muilais.
nors mano skystas muilas dar pakankamai svelnus - jis be nereikalingu priedu, su siek tiek aliejaus (uztai negrazus ir skystas biggrin.gif).

zodziu, as vaikams uz kieta muila smile.gif

gaila, kad negalejau padeti az. merginos, kas zino, parasykit, kur nusipirkt svelnu naturalu muiliuka vaikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 07, 18:38)

thumbup.gif  o kiek per menesi sunaudojai, po 30ml. kiekvieno?

jei idomu tau, as pasakysiu kiek man susinaudojo silko: turiu ji nuo vasario galo, tai dabar turiu turbut kokius 23 ml (is 30) bigsmile.gif taupus biggrin.gif o tau?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 07, 18:45)
jei idomu tau, as pasakysiu kiek man susinaudojo silko: turiu ji nuo vasario galo, tai dabar turiu turbut kokius 23 ml (is 30)  bigsmile.gif  taupus  biggrin.gif o tau?

o pas mane tai jau ~4ml. nebera, nors naudojau ji tik keleta kart (na max 6), kaip ir sakiau-kada ne kada. (o kada isigijau dabar bijau ir pameluoti, bet su kunigundos traukinuku parvaziavo, tai gal irgi vasario gale g.gif ) kaip matau reikia susikaupti jau turbut ir ateiti i prota, naudoti pagal paskirti, reguliariai ir po nedaug, o tai visa ispiltysiu 'belekur' ir liksiu kaip muse kandusi, nei efekto, nei silko biggrin.gif
einu kauke kokia pasidaryti ta proga hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 07 gegužės 2010 - 17:54
beje, kazkada su Satura ir Kunigunda buvo kalbeta apie svarstykles-kaip tik kauke maisausi, tai nufotkinau saviskes mazyles. as kai daug nieko daug nesverioju, tik veidui kaukytes darydamasi kartais, tai man pats tas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 07 gegužės 2010 - 18:11
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 07, 15:45)
tai nepirk vien masazui (nebent jie dazni bus smile.gif).
gal turi koki kita aliejuka. saulegrazu dar naudojamas. masazui tinka beveik bet kuris bazinis aliejus.

turiu alieju ir visus tokius geresnius, kad veido odai tiktu argano, pasifloru, ersketuogiu, vaniles fitoli wub.gif butu gaila kunui naudot, o tiesa kaip kokosu aliejus, ar butu tinkamas, jis rankose tirpsta g.gif

QUOTE(meid @ 2010 05 07, 15:49)
Kaip suprantu, Jūs apie visokias prausimo priemones ypač nusimanot, tai gal galit ką nors patart?  4u.gif

dabar Nimfali Druide priemonem yra nuolaideles, o ir sampunu kiekiai ivairus 4u.gif ten ir muiliuku vaikisku yra

QUOTE(Etama @ 2010 05 07, 17:38)
turiu ir silko, ir silikono is AZ, bet labai neprotingai naudoju-kur ne kur, kada ne kada, uztatai jau reikia uzsiimti ir susikonkretinti biggrin.gif  gal ir rezultatus pastebesiu greiciau rolleyes.gif

tikrai taip thumbup.gif

Fainos svarstykleles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 07, 18:38)

Gal po kokį dešimtadalį abiejų smile.gif
Atsakyti