Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 12:10)
O tas perlamutras labai ryškus? rolleyes.gif

Nea,spalvytė gaunasi liuksinė,labai švielni wub.gif
Atsakyti
Gavau šiandien AZ kvapus (granatų ir karamelės, pastarosios negaliu atsiuostyti wub.gif ) ir levandų hidrolatą. thumbup.gif Žiūrėsim kaip mano hidrolatas laikysis. O jūs AZ hidrolatus laikote šaldytuve, ar kur nors spintelėje? Ant mano parašyta, kad laikyti šaldytuve (taip google vertėjas man išvertė). Kai kalbėjot dėl konservantų, tai abt mano hidrolato prie sudėties parašyti tik:lavandula agnustifolia flower water, linalool(composant naturel de l'hydrolat). smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar Jums keltų pasitikėjimą toks produktas. Kiek suprantu sudėtis tai nieko blogo, tik firma kažkokia negirdėta g.gif Ieškau leliui kokios švelnios priemonės, kad būtų galima ir plaukučius išplaut, ir rankytes ar užpakaliuką plaut.

http://www.violey.co...Mild_11446.html
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 05 07, 16:11)
Merginos, ar Jums keltų pasitikėjimą toks produktas. Kiek suprantu sudėtis tai nieko blogo, tik firma kažkokia negirdėta g.gif  Ieškau leliui kokios švelnios priemonės, kad būtų galima ir plaukučius išplaut, ir rankytes ar užpakaliuką plaut.

Kažkur tikrai esu girdėjusi šią firmą (vienoje iš NKG temų). Sertifikuotas šis produktas, todėl neturėtų būti kažkas blogai. Gal daugiau pakomentuos kitos merginos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 07, 13:48)
tiktu ir kiti. ziurint, ka turi.
migdolu aliejus turbut pats populiariausias.
bet jei negaila, gali pasiimti ir kazkuri is brangesniu - jojoba arba abrikosu.

gali sezamo alieju sumaisyt su kuriuo nors is situ - pats vienas sezamas kiek tirstokas gal.

tiek jojoba tiek migdolus pabaigiau biggrin.gif reikes nusipirkt tada masazui is naujo mirksiukas.gif

QUOTE(Vergine @ 2010 05 07, 14:19)
Kad aš dabar prisiminčiau... mastau.gif Lyg tai muilas su siera, muilas pasta su jasminais, kažkokie kvepiantys akmenukai, kuriuos galima naudoti kaip kvepalus arba pvz. stalčių, spintų kvepinimui... Daugiau nieko nebeatgaminu smile.gif

visgi lauksiu juodosios muilo pastos, nezinau man ji tokia sexy atodo blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 05 07, 16:11)
Merginos, ar Jums keltų pasitikėjimą toks produktas. Kiek suprantu sudėtis tai nieko blogo, tik firma kažkokia negirdėta g.gif  Ieškau leliui kokios švelnios priemonės, kad būtų galima ir plaukučius išplaut, ir rankytes ar užpakaliuką plaut.

Pirkit drasiai - firma gera, produktas sertifikuotas, sudetis irgi gera. LT turbut negirdeta ta firma, todel taip atrodo. JAV cia ji yra naturaliose parduotuvese - macius ne karta, nors sios firmos pati nieko kolkas nebandzius. Norejau dar pasitikslint del pacios firmos, tai skambinau vyrui i darba - sake firma tikrai verta demesio ir produktai jos perkami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 07 gegužės 2010 - 15:30
QUOTE(meid @ 2010 05 07, 15:11)

as savo mazajau plaukuciams nupirkau Druide firmos sampuna va toki labai fainas, o kuneli ir rankas plaunam su DG muiliukais, odele susitvarke, nebeberia jos, tai jei nebutu DG muiliuku, as geriau rinkciaus koki naturalu muiliuka geriau nei duze zele, kad ir is Druide 4u.gif
Atsakyti
Vakar neištvėriau ir nusipirkau Aubrey alijošiaus gelį. Negalvojau, kad jis toks skyyyyystas, turbūt reiks vis tiek tirštinti su ksantanų, kad ir taptų panašus į gelį, o ne į sultis. Patepiau ant veido, toks nemaloniai lipnus, net nėr ką lyginti su AN alijošiaus geliu, kurį Monica buvo padariusi man schmoll.gif Gal normaliai sutirštinus bus geresni atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 07, 15:31)
Vakar neištvėriau ir nusipirkau Aubrey alijošiaus gelį

as naudoju ji plaukams tai man labai aptinka ax.gif jau antra butelaiti pradejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 05 07, 14:11)

man matytas firmos pavadinimas. turbut geras produktas.
bet as visai maziuko vaiko neprausciau skysta priemone. ji nebus labai svelni. nes bus tik muilas. o kietame muile dar dazniausiai buna ir alieju. arba bus ideta kokiu papildomu odai nereikalingu ir nevisai draugisku medziagu.

cia pagrindas skystas muilas. vaikui tai jau bent avyvuogiu muilas kad butu. o cia is kokoso ir alyvuogiu. be to ideta citrinos rugstis (ji dedama neutralizuoti sarmo pertekliu ir kad muilas butu grazesnis - skaidrus, tirstesnis). bet kam mazo vaiko odelei citrinos rugtis, jei galima praustis be jos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 07 gegužės 2010 - 16:09
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 07, 16:36)
as naudoju ji plaukams tai man labai aptinka  ax.gif jau antra butelaiti pradejau smile.gif

O veidui jo nebandei? Dėsiu jį į prausiklį, tai žiūrėsiu, kaip jis ten tiks. Reiks dar plaukams pamėginti, jei tau patiko, gal ir mano siūliukams padarys ką nors gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 07, 14:20)
tiek jojoba tiek migdolus pabaigiau biggrin.gif reikes nusipirkt tada masazui is naujo mirksiukas.gif
visgi lauksiu juodosios muilo pastos, nezinau man ji tokia sexy atodo blush2.gif  wub.gif

tai nepirk vien masazui (nebent jie dazni bus smile.gif).
gal turi koki kita aliejuka. saulegrazu dar naudojamas. masazui tinka beveik bet kuris bazinis aliejus.
tik geriau, kad nebutu labai tirstas (lengvai slystu rankos), kad ne per greit susigertu, bet kartu nepaliktu riebumo jausmo smile.gif o svarbiausia, kad tiktu tavo odai - nealergizuotu, nekimstu poru ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 07 gegužės 2010 - 15:46