Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 07, 11:03)
spuogu gal 3-4 bet tos demeles  verysad.gif  praziopsojau rugstiniu valymu kursa, nors nelb as i juos linkusi...

visur raso, kad jos dingsta su laiku wink.gif lauk.
tik, aisku, skirtingas visu polinkis i jas ir skirtingai greit/letai dingsta.
nuo melanino gaminimosi, atrodo, priklauso

QUOTE(agnuta @ 2010 05 07, 11:14)
biggrin.gif turetu but sudetis ant pakuotes, grizus paziuresiu mirksiukas.gif

aciu ax.gif smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 07, 11:21)
biggrin.gif  nu taip, taip... Juokiuosi is smailiko  blink.gif  , ne is klausymo...

ane? tu zinojai ir nesakei? biggrin.gif

aisku, cia lasas juroj, is to ka mes darom, kad apnuodyti gamta. bet vistiek, man pasirode labai idomus faktas, nes kai naudoju tuos riesutus, visad jauciausi, kad labai gerai darau, mazdaug, nu jau naturaliau ir sveikiau gamtai nebuna..

From: Dr AF Bourbeau
Subject: Saponin Fish Poisons

I have done extensive studies of patterns in plant properties and uses. One pattern I noticed is that plants that are used as a poison to stun fish almost always contain a substance called "saponin". The following three paragraphs are adapted from my Herbal Field Guide to Plant Families:

Saponin is a glucoside poison, but it must enter the bloodstream to be toxic. (A glycoside is a sugar combined with an non-sugar (a-glycone) compound. It is called a glucoside when the sugar is glucose.) Saponin normally breaks down in the digestive system, making it harmless. Fish, however, directly assimilate the saponin into the blood stream through their gills. Adding a significant quantity of an herb with saponin to a small, still pond may effectively stun or kill the fish (I haven't tried it yet), without harming the fisherman who eats them.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 07 gegužės 2010 - 12:31
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 07, 12:57)
Neisivaizduoju kaip jus taip sugebat bigsmile.gif  Nu man turi buti tepamo reikalo normaliai- kad visur pasitepus jausciau , su 3 tokiais degtukais tai ka ten lens.gif tept...

Aš irgi niekaip neišmokstu su mažu kiekiu pasitepti drinks_cheers.gif reiks mokintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 05 07, 13:42)
Aš irgi niekaip neišmokstu su mažu kiekiu pasitepti    drinks_cheers.gif  reiks mokintis  bigsmile.gif

cia dar nuo kremo labai priklauso. man argital su varnalesom irgi labai nedaug reikia, jis toks tirstas, nu bet vis tiek ne degtuko galvutes dydzio, siek tiek daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 07, 13:13)
Bet issiaiskinau, kad cia sitas smile.gif aciu 4u.gif  galvoju ir sita isbandyt.. turiu santes likuti, galvoju mamai perleist, nes plaukai veliasi labai, o pati sita pasiimsiu. o kuo jum sitas nelabai patiko? 4u.gif

Nebuvo jis blogas, vidutinis toks, bet kažkaip pabandžiau kelis syk ir padėjau, net dabar nepamenu gerai kas buvo netaip g.gif man tiesiog nuo sante plaukai elastingesni, blizgesni tampa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 07, 13:03)
Ernesin, man tik siaip idomu, tu vadini savo oda problemine, na nemaciau as taves, bet tu nori pasakyti, kad tave daznai beria, sudirgusi oda? ar turi raudonu demeliu likusiu po spuogu? mane va sitas reikalas bjauroja. spuogu gal 3-4 bet tos demeles  verysad.gif  praziopsojau rugstiniu valymu kursa, nors nelb as i juos linkusi...
Nesudirgusi oda, bet pastoviai po 2-3 "gražuolius" turiu, nu nebūna taip kad nei vieno doh.gif Ir vat po jų kaip tu ir klausi turiu dėmelių pasiliekančių ir tai kaip užburtas ratas sukasi, vienos išnyksta kitos pasilieka. Be mineralinės pudros negaliu išeiti, nebent sportuoti schmoll.gif
QUOTE(Katherina @ 2010 05 07, 13:13)
Po to būtinai parašykite įspūdžius  4u.gif  Nes man irgi labai knieti pas ją nueiti, noriu kaip nors išsigydyti odą...
Beje, gal galite parašyti daugiau atsiliepimų apie Alverde šampūna su kondicionieriumi, berods Jūs SB pirkote. Ar tebepatinka poveikis?  4u.gif
Net neįsivaizduoju ką ji man darys, nes kai pasakiau kad nenorėčiau nei ea nei paprastų aliejų, tai pasakė kad galima ir be jų, bet nelabai patenkinta pasirodė biggrin.gif Tai nuėjusi pirmiausia išsiklausinėsiu ką ruošiasi daryti rolleyes.gif

Na tebenaudoja jis jį, tai vadinasi tinka(neatsirado pleiskanų), nes jei netiktų iš karto atsisakytų, o kondicionierių ir aš panaudoju, tai kondicionierius kaip kondicionierius mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos noriu paklausti kur perkiat silka juros silka
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 07, 14:19)
sveikos merginos noriu paklausti kur perkiat silka juros silka

Šilkas - iš AZ
O jūros šilkas, kiek supratau, dabar AN atsirado smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 07 gegužės 2010 - 13:35
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 07, 12:03)
Eglute82, masazams zinau kad lb tinka juodojo sezamo aliejus.  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif o paprasto sezamo aliejus tiktu?
Atsakyti
smile.gif aciu ieskosiu, dar klausimukas turiu augalini glicerina kur ji galiu panaudoti, i krema ar dar kur ir kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 07, 12:44)
aciu 4u.gif o paprasto sezamo aliejus tiktu?

tiktu ir kiti. ziurint, ka turi.
migdolu aliejus turbut pats populiariausias.
bet jei negaila, gali pasiimti ir kazkuri is brangesniu - jojoba arba abrikosu.

gali sezamo alieju sumaisyt su kuriuo nors is situ - pats vienas sezamas kiek tirstokas gal.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 07, 13:47)
smile.gif aciu ieskosiu, dar klausimukas turiu augalini glicerina kur ji galiu panaudoti, i krema ar dar kur ir kaip g.gif

ar taip sunku nueiti į pardavėjo AromaNatural puslapį čia ir aiškiai lietuviškai pasiskaityti? g.gif

Kremuose, kaukėse, pieneliuose siūloma naudoti iki 5 proc. koncentracijos. Esant sausai odai, galima pridėti glicerino į hidrolatą (1-3 proc.) ir turėsite labiau drėkinančią priemonę. Glicerino taip pat galima pridėti į šampūnus ir kitas plaukų priemones. Jis dar naudojamas augalų, vaisių ištraukoms, ekstraktams gaminti. Procedūra analogiška kaip ir gaminant aliejinį fitolį (žr. rožių žiedlapių aprašymą)
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 07, 14:47)

Į hidrolatą, į gelius, į veido, plaukų kaukes smile.gif
Atsakyti