Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 07, 12:09)
Tiek, kiek degtuko galvutė...?  blink.gif Net sunku įsivaizduoti man, kaip visam veidui tiek kremo gali užtekti...  ax.gif Aliejaus ir tai lašą sunaudoju ant drėgnos odos, o kremo man visad daugiau reikia nei aliejaus (na, bet konkrečiai Argital nesu turėjus...).
Tiek ant gerai sudrėkinto veido tikrai per akis, pirmą kartą daugiau paėmiau, tai kai nudžiuvo, balkšvi ruožai liko.

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 05 07, 12:10)
Dar primink i kur, kaip ir kiek juos naudojai ta menesi  ax.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 07, 12:11)
Primink, jei gali, kaip konkrečiai tu šilką naudoji?  rolleyes.gif
Šilko lašinu kiekvieną kartą į delne įspaustą kondicionierių 1-2 lašus, palaikau minutę ir nuskalauju, o silikoną paėmusi ant piršto galiuko patrinu delne ir keletą kartų perbraukiu per visus plaukus kol dar drėgni.

QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 12:16)
ką tau darė ir su kuo?  4u.gif Likai patenkinta?
Dar tik kalbėjausi su ja ir užsirašiau odos valymui, eisiu antradienį.

QUOTE(Katherina @ 2010 05 07, 12:42)
Ernesin, o Jūs tepate tuo kremu T zoną? Aš kažkaip prisibijau, atrodo, man riebaluosis oda, tai tepu tik skruostus, kaklą...  smile.gif

Visą veidą ir dekolte su pečių viršumi, viskam sunaudoju max kaip trys degtukų galvutės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 07 gegužės 2010 - 11:52
QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 12:51)
Visą veidą ir dekolte su pečių viršumi, viskam sunaudoju max kaip trys degtukų galvutės.

Neisivaizduoju kaip jus taip sugebat bigsmile.gif Nu man turi buti tepamo reikalo normaliai- kad visur pasitepus jausciau , su 3 tokiais degtukais tai ka ten lens.gif tept...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 07, 12:57)
Neisivaizduoju kaip jus taip sugebat bigsmile.gif  Nu man turi buti tepamo reikalo normaliai- kad visur pasitepus jausciau , su 3 tokiais degtukais tai ka ten lens.gif tept...

Diva, gal mes to Argital kremo nemačiusios taip šnekam tiesiog... blush2.gif Nes aš dabar tokį turiu, kuris labai skystas ir gana lengvas, tai nemažai aš jo tepu, o apie baltus dryžius tai net kalbos nėra, geriasi akimirksniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 07, 12:57)
Neisivaizduoju kaip jus taip sugebat bigsmile.gif  Nu man turi buti tepamo reikalo normaliai- kad visur pasitepus jausciau , su 3 tokiais degtukais tai ka ten lens.gif tept...

ne visada daugiau =geriau mirksiukas.gif
su kremais ir as taip- maaza lasiuka.
o vat su sampunais dar neismokau- pilu daug blush2.gif

Eglute82, masazams zinau kad lb tinka juodojo sezamo aliejus. mirksiukas.gif

Ernesin, man tik siaip idomu, tu vadini savo oda problemine, na nemaciau as taves, bet tu nori pasakyti, kad tave daznai beria, sudirgusi oda? ar turi raudonu demeliu likusiu po spuogu? mane va sitas reikalas bjauroja. spuogu gal 3-4 bet tos demeles verysad.gif praziopsojau rugstiniu valymu kursa, nors nelb as i juos linkusi...
Atsakyti

Mane labai domina, kaip ten pas ją tas veido valymas vyksta, kokei rezultatai - labai lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Aš tik kartą gyvenime esu pas kosmetologę buvus, bet vis galvoju, kad gal reikia pradėt domėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 05 07, 12:19)

cia tas balzamas, prie kurio dedamas lygybes zenklas su Sante? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 07, 09:43)
taip pat noriu pagirti sodasan skysta muila ax.gif pirkau su levandom smile.gif

oi, man idomi sudetis bigsmile.gif
radau internete tokia, bet ji neatrodo pilna:
ekologiskas saulegrazu aliejus, vanduo ir eteriniai aliejai.

pradziai, tai sudetyje truksta sarmo biggrin.gif
bet ir siaip keista, kad vien is saulegrazu aliejaus pagamintas skystas muilas bus labai tirstas ir labai svelnus odai mastau.gif

gal ant pakuotes pilnesne sudetis? 4u.gif
o jis skaidrus?

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 07, 09:53)
matyt praziopsojau, sorry blush2.gif lyginsiu juru silka su silkaverpiu silku, bandysiu tik idomumo delei, nes juru silkas kol kas pasiteisino su kaupu thumbup.gif

aciu.
nu, lauksiu tada palyginimo.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 07, 13:07)
cia tas balzamas, prie kurio dedamas lygybes zenklas su Sante? smile.gif

dalis merginų deda, man sante ženkliai geresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 05 07, 13:11)
dalis merginų deda, man sante ženkliai geresnis ax.gif

Bet issiaiskinau, kad cia sitas smile.gif aciu 4u.gif galvoju ir sita isbandyt.. turiu santes likuti, galvoju mamai perleist, nes plaukai veliasi labai, o pati sita pasiimsiu. o kuo jum sitas nelabai patiko? 4u.gif
Atsakyti

Po to būtinai parašykite įspūdžius 4u.gif Nes man irgi labai knieti pas ją nueiti, noriu kaip nors išsigydyti odą...
Beje, gal galite parašyti daugiau atsiliepimų apie Alverde šampūna su kondicionieriumi, berods Jūs SB pirkote. Ar tebepatinka poveikis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 07, 13:10)
oi, man idomi sudetis  bigsmile.gif 
radau internete tokia, bet ji neatrodo pilna:
ekologiskas saulegrazu aliejus, vanduo ir eteriniai aliejai.

pradziai, tai sudetyje truksta sarmo  biggrin.gif
bet ir siaip keista, kad vien is saulegrazu aliejaus pagamintas skystas muilas bus labai tirstas ir labai svelnus odai  mastau.gif

gal ant pakuotes pilnesne sudetis?  4u.gif
o jis skaidrus?

biggrin.gif turetu but sudetis ant pakuotes, grizus paziuresiu mirksiukas.gif nu jis nera ypatingai tirstas, bet lyginant su logonos kuri esu turejus, sis tirstesnis, anas toks skystalelis buvo ax.gif o del skaidrumo dabar suabejojau g.gif kazkaip nelabai uzfiksavau, bet regis ne visai skaidrus g.gif patikslinsiu dar smile.gif
Atsakyti
Tiesa, prisiminiau, neseniai skaiciau idomu dalyka. Kad augaluose esantis saponinas apnuodija zuvis. Jos is pradziu apsinuodija, sustingsta, bet didelis kiekis, atseit, gali jas ir nuzudyti.
Tai plaunant galva muilo riesutais, arba jais skalbiant (kas labai propaguojama naturalistu), jei vanduo nuteka i ezerus ir upes, mes nuodijam zuvis blink.gif g.gif

paieskosiu to straipsnio
Atsakyti