Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 07:31)
Merginos, kuris iš šių kremų/losjonų nuo saulės čia labiausiai giriamas?

as tik su 30 apsauga bandzius. geras, tik palieka siek tiek baltumo

eglute82, tai kokius silkus, klausiau, bandysi/lyginsi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo atradimais biggrin.gif kazkada ir pati buvau iskelusi klausima, kaip isplauti buteliukus nuo aliejaus neturint indaploves. tai senukuose uz kelis litus nusipirkau megintuveliu plovimo sepeti (principas kaip dideliu sepeciu buteliams plauti, tik sitas mazesnis). vakar isbandziau, tai pasiteisino smile.gif

taip pat noriu pagirti sodasan skysta muila ax.gif pirkau su levandom smile.gif esu turejus logonos, tai sis nepalyginamai labiau patiko (nors neblogas ir anas). sis sodasan toks lyg ir tirstesnis, skalsesnis, nesausina, rankos po jo lieka svelnios, kartais atrodo net pamaitintos, tairsi kremu pateptos smile.gif beje, pirkau visa litra, tai gana ekonomiskai isejo kainos atzvilgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 11:37)
kaip ten Elytė sakė: Argital kremo reikia tepti per pusę tiek, kiek norisi  4u.gif

Kad užsiminei apie kosmetologę, tai prie to paties parašysiu ką ir man patarė turinčiai probleminę odą: pasakiau kad apart hidrolatų ir alavijo nieko nenaudoju, tai paklausė kokį hidrolatą naudojusi, kai pradėjau vardinti, gavau atsakymą, kad jei radau tinkamą(paminėjau kad rugiagėlių buvo tinkamiausiais), tai geriau ir nekaitalioti, nes probleminė oda mėgsta pastovumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 07 gegužės 2010 - 10:53
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 07, 10:42)
eglute82, tai kokius silkus, klausiau, bandysi/lyginsi?  ax.gif  4u.gif

matyt praziopsojau, sorry blush2.gif lyginsiu juru silka su silkaverpiu silku, bandysiu tik idomumo delei, nes juru silkas kol kas pasiteisino su kaupu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 07 gegužės 2010 - 10:55
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 07, 11:53)
matyt praziopsojau, sorry blush2.gif lyginsiu juru silka su silkaverpiu silku, bandysiu tik idomumo delei, nes juru silkas kol pasiteisino su kaupu thumbup.gif

Oi kaip užsinorėjau jau ir to jūrų wub.gif

Beje po mėnesio naudojimo šilką ir silikoną iš AZ sakau kad 1000% nuostabūs dalykai thumbup.gif Mano plaukai taip atsigavo, įgavo žvilgesį ir lankstumą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 06, 23:46)
sveikutes, naktinetojos 4u.gif
turiu toki klausimuka: kaip jus paruosiat kojytes depiliacijai? ar nusipilinguojat pries tai, patepat kremuku ar aliejuku? ryt pirma karta einu darytis blush2.gif  bijau kaip sakant skausmo labai labai biggrin.gif

Nusipylinguoti tai gal ir gerai, bet tepti tai kaip tik nieko nereikia, nes prasčiau lips ir nenuraus plaukelių. Aš muilu nuprausiu, kad kuo mažiau riebi oda būtų. O tepu jau po depiliacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 09:19)
didelį komplimentą turiu AZ šilkui - plaukai iki vakaro atrodė švarūs, purūs, gražūs, jokio riebalavimosi  thumbup.gif

Aš šiandien irgi išbandžiau AZ šilką, lašinau 3 lašus į kondicionierių ir palaikiau kokias 15 min. Kad kažkas būtų kitaip nei įprastai, kol kas nepastebėjau... ax.gif
O tu visam plaukui jį naudojai? Aš kažkaip prie šaknų pabijojau, bet kitą kartą išbandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 09:34)
konsistencija tai man juokinga buvo biggrin.gif Pirmą kartą spaudžiant "atsimatavau" į delną, kiek reikia, ir tikėjausi, kad tas gumuliukas į ranką pats nukris - buteliuko suspaudimą atleidau ir visas jau išspaustas šampūnas suvažiavo atgal į tarą  lotuliukas.gif

Laaaabai tiksliai išsireiškei drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Būtent taip ir yra...
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 11:28)
O kokį kiekį jo tepiesi? Aš ant stipriai sudrėkinto(dar nenudžiuvusio) hidrolatu apipurkšto veido tepu tik tiek kaip degtuko galvutė, tikrai nieko nelieka mirksiukas.gif

Tiek, kiek degtuko galvutė...? blink.gif Net sunku įsivaizduoti man, kaip visam veidui tiek kremo gali užtekti... ax.gif Aliejaus ir tai lašą sunaudoju ant drėgnos odos, o kremo man visad daugiau reikia nei aliejaus (na, bet konkrečiai Argital nesu turėjus...).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 07 gegužės 2010 - 11:12
QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 11:56)
Oi kaip užsinorėjau jau ir to jūrų wub.gif
Beje po mėnesio naudojimo šilką ir silikoną iš AZ sakau kad 1000% nuostabūs dalykai thumbup.gif Mano plaukai taip atsigavo, įgavo žvilgesį ir lankstumą wub.gif

Dar primink i kur, kaip ir kiek juos naudojai ta menesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 11:56)

Primink, jei gali, kaip konkrečiai tu šilką naudoji? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 10:53)
Kad užsiminei apie kosmetologę,

labai vertingas pastebėjimas drinks_cheers.gif Nors man pačiai dažnai būna, kad būtent į naują daiktą ypač gerai oda sureaguoja g.gif

ką tau darė ir su kuo? 4u.gif Likai patenkinta?

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 07, 11:09)
O tu visam plaukui jį naudojai? Aš kažkaip prie šaknų pabijojau, bet kitą kartą išbandysiu smile.gif

visam, nes lašinau į šampūną ir juo muilinau šaknis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 07, 08:19)
Gal gali įdėti nuotrauką to balzamo?  ax.gif

http://imagesb.ciao....ng__8052009.jpg
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 07, 12:09)
Tiek, kiek degtuko galvutė...?  blink.gif Net sunku įsivaizduoti man, kaip visam veidui tiek kremo gali užtekti...  ax.gif Aliejaus ir tai lašą sunaudoju ant drėgnos odos, o kremo man visad daugiau reikia nei aliejaus (na, bet konkrečiai Argital nesu turėjus...).

Paantrinsiu ernesin, tikrai sutepu ir aš ne daugiau nei degtuko galvutė, gal dar mažiau, nes netepu viso veido... Dabar galvoju, kur tiek to kremo reikės dėti, ar nesuges ilgai naudojant...

Ernesin, o Jūs tepate tuo kremu T zoną? Aš kažkaip prisibijau, atrodo, man riebaluosis oda, tai tepu tik skruostus, kaklą... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 07 gegužės 2010 - 11:42