Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 63

QUOTE(Dovish @ 2010 05 07, 09:42)
Man irgi taip kelis kartus buvo biggrin.gif užtat nepadauginsi nenorėdamas biggrin.gif
Kokiems plaukams skirtas rugiagėlių?4u.gif

Turbūt visų tipų plaukams, nes nerašo, jis nuo pleiskanų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 09:19)
nežinau, ar kas paaiškėjo iš mano rašliavos, bet labai stengiausi  biggrin.gif

Labai viskas paaiskeje biggrin.gif !
O man OP ( tuoj pasibers klausymai, kas yra OP? biggrin.gif ) su migdolais duso zele neislenda is galvos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 07 gegužės 2010 - 09:38
Sakykit ar Sante lūpų balzamas rožinės spalvos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 07, 09:21)
su migdolais duso zele neislenda is galvos doh.gif - o nebuna ju mazesnese talpose, nu nes negaliu pirkti zele uz 140 lt , kai namie kokios 3 stovi ...

nežinau, iš kur tokias kainas trauki blink.gif

Talpa: 65ml (22Lt)
250ml (45Lt)
500ml (75Lt)

nuoroda wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 07 gegužės 2010 - 09:31
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 10:30)
nežinau, iš kur tokias kainas trauki  blink.gif

Talpa: 65ml (22Lt)  
250ml (45Lt)  
500ml (75Lt)

Via Naturalyje 34 lt 250 ml ir berods Druide produktams 25 proc nuolaida ten? g.gif O gal jau nebe, senai buvau...

140 lt visas litras kainuoja tiek !! Sorius, dabar tik pasigilinau is esmes blush2.gif
Tai kad nera nenormaliai brangu, as ramiai sau sedejau, nes buvau isitikinus, kad kainuoja apie 100 lt butelaitis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 07 gegužės 2010 - 09:39
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 07, 09:32)
Via Naturalyje 34 lt 250 ml  ir berods Druide produktams 25 proc nuolaida ten?  g.gif

aaa , 140 lt ten viso litro kaina !!

Via Naturalis ar ne kažkuriam tik laikui buvo tą 25 proc. nuolaidą pritaikęs? Dabar Madoje mažiems buteliukams 45 proc., o normalioms talpoms - 35 proc. nuolaida su kuponu, kurio niekur neina rast doh.gif

orientuokis visad į Nimfali puslapi del talpų, nenuolaidinių kainų, nes jie yra didmenininkai ir tik iš jų kitos parduotuvės ima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 11:26)
Sakykit ar Sante lūpų balzamas rožinės spalvos? 4u.gif

Labai šviesios su perlamutru,labai geras. Dabar ji naudoju tai labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 05 07, 10:49)
Labai šviesios su perlamutru,labai geras. Dabar ji naudoju tai labai patenkinta wub.gif

O tas perlamutras labai ryškus? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos patarkit, koks aliejus tinkamiausias masazui, siandien buvau pas reabilitologa, priskyre masaza ir sako atsineskit vaikiska aliejuka, na nenoriu as to vaikisko aliejuko biggrin.gif tai dabar galvoju koki cia man nusinesus g.gif

Noriu dar pasidalinti ispudziais apie savo gamybos geliuka su zensenio ekstraktu ir melyniu aliejuku, praejo tikrai kelios savaites, labiau dziaugiuosi rezultatu, paakius pasviesino, palygino, jauciu kaip oda atsigavo ir nusiteike vasaros selionems thumbup.gif

dar bandau varnalesu kremuka is Argital, na nezinau ka ir sakyti, jis man palieka ant veido riebumo jausma, lyg nesusigertu g.gif siaip poveikis jauciasi, oda tikrai apsitvarke, bet ta plevele tai man nelabai, dar laukia bandymu meto kremukas su eziuole ax.gif

Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 07, 11:25)
dar bandau varnalesu kremuka is Argital, na nezinau ka ir sakyti, jis man palieka ant veido riebumo jausma, lyg nesusigertu  g.gif siaip poveikis jauciasi, oda tikrai apsitvarke, bet ta plevele tai man nelabai, dar laukia bandymu meto kremukas su eziuole ax.gif

O kokį kiekį jo tepiesi? Aš ant stipriai sudrėkinto(dar nenudžiuvusio) hidrolatu apipurkšto veido tepu tik tiek kaip degtuko galvutė, tikrai nieko nelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 07 gegužės 2010 - 10:28
QUOTE(Satura @ 2010 05 07, 08:19)
visą rytą mąsčiau, kaip reikės jums aprašyti Laveros apelsinų šampūną  g.gif

butinai parasyk po keliu naudojimu, kaip tau jis 4u.gif Nes ir as jo laukiu, tikiuosi nenusivilsiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 05 07, 10:28)
O kokį kiekį jo tepiesi? Aš ant stipriai sudrėkinto(dar nenudžiuvusio) hidrolatu apipurkšto veido tepu tik tiek kaip degtuko galvutė, tikrai nieko nelieka mirksiukas.gif

na gal zirnio( sudziuvusio) didumo mirksiukas.gif ir ant sudrekinto veido, svarbiausia, kad tai tik meginukas, tiek ir beliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 07, 10:32)
na gal zirnio( sudziuvusio) didumo mirksiukas.gif ir ant sudrekinto veido, svarbiausia, kad tai tik meginukas, tiek ir beliko biggrin.gif

kaip ten Elytė sakė: Argital kremo reikia tepti per pusę tiek, kiek norisi 4u.gif
Atsakyti