Įkraunama...
Įkraunama...

deja,bet nelinksmas pasakojimas...

uzjauciu ir tikiu, kad jums dar pavyks tureti sirdziai miela vaikiuka 4u.gif Nepraraskit vilties 4u.gif
Atsakyti
Labai skaudu ir ziauru{gydytoju atzvilgiu] doh.gif Bet stiprybes jums it tikekit susilauksit dar graziu ir sveiku leliuku 4u.gif
Atsakyti
Užjaučiu, stiprybės...
Atsakyti
perskaiciau tavo istorija ir siurpuliukai nubego per kuna,manau kad svarbiausia dabar tau atgauti jegas.esat jauni,todel tikiuosi kad vaikucio dar susilauksit.nuosirdziai jusu seimai to linkiu
Atsakyti
o as galvojau kad mano gimdymas buvo tragedija...uzjauciu ir net nezinau kaip reiketu paguosti,nes jokia paguoda to skausmo neuzgozia.. verysad.gif
Atsakyti
Tikejimas daro stebuklus. Tikek ir lauk...Pakelk akis i dangu...Matai, kokie plunksniniai debesys slenka dangumi. Ju pataluose krykscia tavo busimas vaikelis, kurio tu greit sulauksi. Tik neprarask vilties. Labai uzjauciu del netekties...
Atsakyti
as verkiau kai skaiciau tavo istorija, sirdis kazkur buvo ne su manim, nors dar neturiu vaikuciu, bet tikiuosi sulauksiu, ir tikrai linkiu kad ju sulauktum ir tu.viskas imanoma tik reikia tiketi, neprarskit su vyru tikejimo ir stiprybes, sekmes viskas bus gerai viskas turi buti gerai
Atsakyti
Labai užjaučiu Jūsų šeimyną
nėra žodžių išreikšti atjautai

pati neseniai pagimdžiau ir kaip pagalvoju, kad galėjo atsitikti ir man, baisu daros, bet matyt tokia dievo valia.

viešinkit gydytojos pavardę, skųskitės medicinos auditui ir teismui. vienprasmiškai.

aš linkiu susilaukti leliukų.
tikėkit tuo.
stiprybės
Atsakyti
Kuo nuosirdiausia uzuojauta... sad.gif
Laikykites abudu ir tikekit. Ziauri, bet teisinga tiesa - "laikas uzgydo visas zaidzas"... Leiskit jam tiesiog praeiti console.gif
Atsakyti
Negaliu susilaikyti nuo ašarų perskaičius...
Atsakyti
perskaicius istorija visa kuna perbego siurpuliukai....stiprybes ir sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Kartais kai susimąstai... Kiek žmogaus širdis gali pakelti skausmo! Ir viskas ne tiek dėl medikų aplaidumo, kiek dėl iš esmės bendro nužmogėjimo. Esu įsitikinusi, kad jūsų buvusi gydytoja ne tik neprofesionali, bet yra pasibaisėtinas žmogus.

Ir kodėl kiti turi kentėti dėl kažkieno žvėriškumo...

Būkite stiprūs ir tikėkite ateitimi!

Atsakyti