Įkraunama...
Įkraunama...

deja,bet nelinksmas pasakojimas...

Labai uzjauciu, skaudu kai taip elgiasi tie kurie mums turetu padeti. Skaudu, kad priziurejusi daktare buvo tokia abejinga, bet elgesys gimdykloje tiesiog gyvuliskas. Leisti paciai eiti i gimdykla, na kazkoks absurdas sad.gif Labai uzjauciu, kad prie visu tu nelaimiu dar teko iskenteti toki mediku kietasirdiskuma sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dinute @ 2005 12 16, 11:25)

dinute, 16 Gru 2005 - 11:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

dinute, 16 Gru 2005 - 11:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

taip,dauguma pasakojimu baigiasi laimingai,bet ne mano...
buvo like 2men iki vestuviu,kai as suzinojau kad laukiuosi.neneigsiu,laimes buvo pilnos kelnes.apsilankiau pas gydytoja,nes truputi kraujavau.po apziuros pasake,kad turiu daug guleti ir kad laukiuosi dvinuku.pamenu grizusi pasakiau vyrui ir mes abu buvom labai laimingi.iki vestuviu dar kelis kartus apsilankiau pas gydytoja,nes vis dar kraujavau,bet viskas buvo gerai.po vestuviu ir medaus menesio apsilankiau vel pas gydytoja ir ji pasake,kad dvyniams gimda per maza.achoskopija nustate,kad vienas vaikelis mire.po apziuros praejo dar kelios dienos ir del vel prasidejusio kraujavimo mane pagulde i ligonine.gulejau beveik savaite:echo,leidziami ir geriami vaistai,apziuros ir gydytojos grubumas.na bet kraujavimas liovesi.prasidejo lankymaisi pas gydytoja ir genetikos centre.kiekvienas apsilankymas vis keisdavo gimdymo data.taip nukeliavom nuo sausio vidurio iki kovo pradzios.  g.gif  vaikelis augo,spardesi ir dziugino savo busimus tevelius.mano kraujo grupe -,tai as pradejau gydytojai kalbeti,kad ligtais vyro kraujo grupe +.praejo kelios savaites kol gydytoja sugalvojo,kad reikia padaryti vyrui kraujo tyrima.tada prasidejo antikuniu tyrimai.antikuniu vis daugejo,o gydytoja sake kad cia nieko tokio.mums jau buvo 26 savaites(na pagal dokumentus 29,nes gydytoja nenorejo is naujo pildyti kazkokiu dokumentu),kai viena ryta atsibudus ant ikloto radau kazkoki gabaleli kazko.na aiku namie prasidejo panika.nuvaziavau pas gydytoja su tuo kazkuo idejusi i buteliuka,bet ji pasake kad cia nieko tokio ir issiunte namo.po keliu dienu vel turejau apsilankyti pas gydytoja,nes jau reikejo pradeti dekretines.na israse man ta lapuka del dekretiniu.o as sedziu ir reikalauju kad man darytu echo.man kele nerima tai kad man krito svoris.po ilgu prasymu,ji sutiko mane nusiusti padaryti echo.va tada ir prasidejo kosmaras.po keliu minuciu suzinojau,kad taip lauktas sunelis mires.
po paros pradejo skatinti gimdyma,nes vaikas jau buvo mires savaite ir man buvo prasidejus infekcija.8.45 prasidejo saremiai.pakankamai atsidarius kakleliui gydytojai nusprende kad jau galiu gimdyti ir liepe eiti iki lifto paciai.nuo palatos iki lifto vos 20 metru.vyro ir mamos glebi nualpti spejau 2 kartus,po to dar lifte karteli atsijungiau.bet visiems nusispjauti.vyras paeme mane ant ranku ir nese iki gimdyklos.saremiai kas 2min.is skausmo jau nezinojau ka daryti.tarp saremiu snaudziau isikibus mamai i ranka.pagimdziau 10.45.gime berniukas,21cm,560g.
mazas musu angelelis.dar nespejus atsigauti po morfijaus dozes i gimdykla iejo kazkokia moteris ir paklause ar noresim pasiimti vaikeli.aisku buvo viena,kad tikrai vaika imsim ir laidosim patys.
buvo skaudu,kad angeleliui negalim duoti vardo,nes to neleidzia istatymai.vyras tvarke dokumentus ir buvo pakraupes,nes atejus del mirties liudijimo buvo aprektas darbuotojos.
po laidotuviu jau praejo 2savaites,bet su vyru vis dar negalim atsigauti.sunku laidoti savo vaika.tuo labiau,kai gimdyma priemes gydytojas prasitare,kad tai mane priziurejusios gydytojos kalte.
ir dar vienas dalykas,vis dar nezinau ar kada galesiu tureti vaiku...
bet visada reikia tiketis geriausio...

taip,dauguma pasakojimu baigiasi laimingai,bet ne mano...
buvo like 2men iki vestuviu,kai as suzinojau kad laukiuosi.neneigsiu,laimes buvo pilnos kelnes.apsilankiau pas gydytoja,nes truputi kraujavau.po apziuros pasake,kad turiu daug guleti ir kad laukiuosi dvinuku.pamenu grizusi pasakiau vyrui ir mes abu buvom labai laimingi.iki vestuviu dar kelis kartus apsilankiau pas gydytoja,nes vis dar kraujavau,bet viskas buvo gerai.po vestuviu ir medaus menesio apsilankiau vel pas gydytoja ir ji pasake,kad dvyniams gimda per maza.achoskopija nustate,kad vienas vaikelis mire.po apziuros praejo dar kelios dienos ir del vel prasidejusio kraujavimo mane pagulde i ligonine.gulejau beveik savaite:echo,leidziami ir geriami vaistai,apziuros ir gydytojos grubumas.na bet kraujavimas liovesi.prasidejo lankymaisi pas gydytoja ir genetikos centre.kiekvienas apsilankymas vis keisdavo gimdymo data.taip nukeliavom nuo sausio vidurio iki kovo pradzios.  g.gif  vaikelis augo,spardesi ir dziugino savo busimus tevelius.mano kraujo grupe -,tai as pradejau gydytojai kalbeti,kad ligtais vyro kraujo grupe +.praejo kelios savaites kol gydytoja sugalvojo,kad reikia padaryti vyrui kraujo tyrima.tada prasidejo antikuniu tyrimai.antikuniu vis daugejo,o gydytoja sake kad cia nieko tokio.mums jau buvo 26 savaites(na pagal dokumentus 29,nes gydytoja nenorejo is naujo pildyti kazkokiu dokumentu),kai viena ryta atsibudus ant ikloto radau kazkoki gabaleli kazko.na aiku namie prasidejo panika.nuvaziavau pas gydytoja su tuo kazkuo idejusi i buteliuka,bet ji pasake kad cia nieko tokio ir issiunte namo.po keliu dienu vel turejau apsilankyti pas gydytoja,nes jau reikejo pradeti dekretines.na israse man ta lapuka del dekretiniu.o as sedziu ir reikalauju kad man darytu echo.man kele nerima tai kad man krito svoris.po ilgu prasymu,ji sutiko mane nusiusti padaryti echo.va tada ir prasidejo kosmaras.po keliu minuciu suzinojau,kad taip lauktas sunelis mires.
po paros pradejo skatinti gimdyma,nes vaikas jau buvo mires savaite ir man buvo prasidejus infekcija.8.45 prasidejo saremiai.pakankamai atsidarius kakleliui gydytojai nusprende kad jau galiu gimdyti ir liepe eiti iki lifto paciai.nuo palatos iki lifto vos 20 metru.vyro ir mamos glebi nualpti spejau 2 kartus,po to dar lifte karteli atsijungiau.bet visiems nusispjauti.vyras paeme mane ant ranku ir nese iki gimdyklos.saremiai kas 2min.is skausmo jau nezinojau ka daryti.tarp saremiu snaudziau isikibus mamai i ranka.pagimdziau 10.45.gime berniukas,21cm,560g.
mazas musu angelelis.dar nespejus atsigauti po morfijaus dozes i gimdykla iejo kazkokia moteris ir paklause ar noresim pasiimti vaikeli.aisku buvo viena,kad tikrai vaika imsim ir laidosim patys.
buvo skaudu,kad angeleliui negalim duoti vardo,nes to neleidzia istatymai.vyras tvarke dokumentus ir buvo pakraupes,nes atejus del mirties liudijimo buvo aprektas darbuotojos.
po laidotuviu jau praejo 2savaites,bet su vyru vis dar negalim atsigauti.sunku laidoti savo vaika.tuo labiau,kai gimdyma priemes gydytojas prasitare,kad tai mane priziurejusios gydytojos kalte.
ir dar vienas dalykas,vis dar nezinau ar kada galesiu tureti vaiku...
bet visada reikia tiketis geriausio...

Laikykis 4u.gif Žinau, kad tai tik žodžiai blush2.gif Bet iš savo patirties žinau, kad laikas truputi gydo. Aš laukto sūnelio netekau 20 savaitę ir gimdžiau 3 paras, o apie gydytojus iš vis patyliu blink.gif
Atsakyti
Baisu verysad.gif , labai uzjauciu, net sirdi suspaude skaitant verysad.gif
Atsakyti
Net apsiverkiau kai perskaičiau tavo istoriją, kažkas tai kraupaus.
Gal reikėjo anksčiau pakeisti gydytoją, nes kokia ji gydytoja mato kad tau neramu ir nedaro echoskopo, dar reikia jos maldauti siuntimo. Jos pavardę turbūt paviešinčiau didžiosiomis raidėmis. Kodėl tu galvoji kad negalėsi turėti vaikų, tu tokias mintis vyk šalin, vieną tragediją gyvenime turėjai, nemanau kad Dievas nuo tavęs nusisuks.
Stprybės tau, linkiu kad po metų parašytum gerą istoriją.
Atsakyti
nors dar neturiu vaikuciu, bet sita istorija mane siek tiek paveike...
mano pacios kraujas - , o draugo + , tai kazkaip susimasciau, buvau girdejusi, kad gali buti tokiu atveju, bet medicina jau zengia i prieki, tik aisku, dar daug kad priklauso ir nuo gydytojos, kaip siuoa tveju... sad.gif
bet kuriuo atveju, stiprybes ir vilties console.gif
Atsakyti
Nuosirdziai uzjauciu jusu seima verysad.gif
Atsakyti
didžiausia užuojauta
laikas užgydis žaizdas, kad ir kokios gilios jos būtų
Atsakyti
Nuoširdžiai užjaučiu 4u.gif Tikėk, kad dar turėsi vaikelį, neprarask vilties wub.gif
Atsakyti
Labai labai tave suprantu, zinau koks tai skausmas.
Mano istorija panasi, tik tai ivyko pries 5 menesius, as netekau 30 sav. vaikelio.
O varda daviau. Reikia duoti varda, nesvarbu, kad dokumentuose jo nebus.
Laikykis, sutvirtek. heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupike: 18 gruodžio 2005 - 11:20
Labai labai užjaučiu verysad.gif
Patarčiau jau dabar ieškotis geros gydytojos (šiame forume apie jas yra parašyta nemažai) ir labai prašyčiau apskųsti tą gydytoją, nes ir pačiai bus lengviau nuo tos minties, kad tavo dėka daugiau nė vienai moteriai taip neatsitiks dėl šios devil.gif devil.gif (net neturiu žodžių) kaltės
Atsakyti
labai liudna.linkiu stiprybes,o mazas zmogelis dar tikrai ateis,nenusimink.tokiai ,,daktarei,, negalima dirbti.paskelbki jos pavarde-neabejoju,atsiras ne viena ,kuri ja nusivylė,o kitos mamos saugosis tokios ,,daktares,,
Atsakyti
Labai uzjauciu del netekties verysad.gif Nepergyvenk, jus tikrai susilauksite graziu maziuku. Tik vardan ju ir savo sveikatos nebijok keisti gydytoju, kai pajauti, kad ju medicinines zinios slubuoja. Visokeriopos sekmes jums 4u.gif
Atsakyti