Įkraunama...
Įkraunama...

deja,bet nelinksmas pasakojimas...

O as linkiu kuo dziugesnio susitikimo su laukiamu antruku (antruke). Tikek, kad viskas bus gerai, o kitu geri norai moraliskai pades !
Atsakyti
Linkiu geriausios sveikatytes , greito, lengvo gimdymo. Sekmes Jusu seimai
Atsakyti
Uzuojauta...Kaip smagu buvo gale pamatyti tavo liniuote su savaitelemis!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif Dievas atima Dievas ir duoda - labai linkiu kad si karta viskas butu gerai!!!!!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
Ir kaip tokiems sundaktariams sazines nera doh.gif I teisma reiktu paduoti, kad kitoms taip nenutiktu.
Bet labai labai dziaugiuosi, kad laukies antro leliuko 4u.gif Lengvo gimdymo ir sveiko vaikiuko 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
Kuo nuosirdziausiai uzjauciu tave!! As visa sita kosmara irgi pergyvenau pati.. As praradau savo dvynukes likus 3 dienoms iki suplanuoto Cezario! Irgi nepalikom, patys laidojom! Valstybes elgesys tikrai siaubingas.. Nors mums kazkodel tai leido duoti vardukus ir palaidoti.Aisku gavom tik kazkoki lapuka o ne mirties liudijima. Taip skaudu buvo visur girdeti: @negalim isduoti liudijimo, nes jos negyveno@. BEt kaip negyveno? Juk gyveno, bet tik pilvelyje.. Mane paguode tik kunigo zodziai, nes taip bijojau, kad baznycia nesutiks ju laidoti. Bet sutiko.. Baznycia teigia, kad tokie vaikuciai yra angeliukai, nes jie neturi jokios nuodemes, net gimimo nuodemes.. Tad esu rami, kada nors mes pamatysime savo angeliukus!! Linkiu tau stiprybes, nors zinau, kaip yra sunku!! Tikiuosi, kad kita kart viskas Jusu seimai bus gerai..
Atsakyti
nelinkeciau to net savo priesui toks skausmas tiek nerimu naktu tiek asaru ir skausmo....ir t.t
aisku gyditoja kaip visada liko nekalta ... kalti tik jus tai yra tu tiksliau kad pastojei ...
truksta zodziu o apie gyditojus gun_bandana.gif gun_bandana.gif mentus gun_bandana.gif gun_bandana.gif ...
neturiu zodziu daugiau
Atsakyti
Dieve, kaip baisu.... Nuosirdziausiai linkiu stiprybes ir tikiuosi viskas bus gerai ir TIKRAI turesite savo leliu...
Atsakyti
Man sita istorija pasirode be galo skaudi.Dvieju vaikiuku netektis vieno,po kito...tai jau per daug!Nezinau mergaites,kaip jus,bet as sakau,del savo vaiko saugumo(nesvarbu ar isciose,ar jau gimusio)padaryciau viska.Turiu omenyje netyleciau pries gydytojus,jai jausciau,kad jie neteisus.Ne man jus mokinti,taciau nemanau,kad reikejo sitaip leisti nesciai meteriai,su saremiais,keliauti paciai iki lifto!!!Kaip sitaip galima?!Kam ligoninese tada yra vezimeliai?Kodel gydytojai taip aplaidziai ziuri i nescia moteri?sugeba jai grubiai ka nors aiskinti?Kas jiems dave tokias teisias? Dekui Dievui,kad as turiu toki vyra,kuris zinau,kad visada pastoves uz mane ir mano vaikiuka!Ir nei vienam gydytojui nebus leista ant manes rekti ar kur siuntineti,kai taip sunku.
Begaline uzuojauta jusu seimai.Stiprybes ir mokekime pakovoti uz save,nes niekas kitas uz mus pacius to nepadarys!
Atsakyti
net graudu pasidare verysad.gif
stiprybes jums su vyru...
Atsakyti
Sėkmės tau dideliausios.Ir geriausių gydytojų
Atsakyti
ziauru verysad.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti