Įkraunama...
Įkraunama...

deja,bet nelinksmas pasakojimas...

QUOTE(lanvin @ 2007 04 27, 21:08)
Labai užjaučiu dėl jūsų šeimos netekties,  visa širdimi tikiu kad viskas bus gerai ir savo rankose supuosi nuostabu mazyli, o del gydytojos ( jei galima ją būtų vadinti gydytoja, aš ja pavadinčiau šundaktare) tai reikėjo ją paduoti i teismą. stiprybės tau ir tavo vyrui.

pritariu
o istorija labai labai labai graudi verysad.gif linkiu stiprybes ir optimizmo unsure.gif juk buna pasaulyje stebuklu, o kai yra mylintys teveliai, tai ir vaikelis bus wub.gif
Atsakyti
Nuoširdi užuojauta jūsų šeimai dėl netekties. Iš visos širdies linkiu, kad į jūsų šeimą dar sugrįžtu pastojimo džiaugsmas. Linkiu, kad tas antras kartas būtų sėkmingas ir laimingas. Tik nepraraskit vilties. Aš tikiu, kad jūs verti auginti savąjį mažylį.
Atsakyti
Labai užjaučiu... Neapsakomai liūdna sad.gif Žinokite, kad mažasis vaikelis stebi Jus iš debesų ir tegul tai suteikia stiprybės 4u.gif Tikiu, kad turėsit vaiką, kitaip neibūti negali. Tikėkit tuo!
Atsakyti
dieve kaip graudu... laikykis mergyte, neisivaizduoju per koki kosmara tau teko pereiti ir turbut dar negreit jis uzsimirs, o tokia daktare i kalejima verysad.gif
laikykis, silciausi linkejimai ir didziule uzuojauta console.gif
Atsakyti
Tokią "gydytoją" reikia apkaltinti tyčine žmogžudyste ir atimti daktarės diplomą. Negali tokie "žmonės" dirbti su besilaukiančiomis- juk nieko šventesnio ir trapesnio už naują gyvybę nėra, tad negalima kažkokiai grubiai netašytai stuobrei būti akušere ginekologe.
Atsakyti
Stiprybės Jums. console.gif
Tiesiog nėra žodžių... gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif Graudu ir pikta skaityt.
Atsakyti
Taip liūdna liūdna ir sunku ant širdies paliko jau vien perskaičius tavo istoriją. Didelė užuojauta Tau ir šeimai. Aš neįsivaizduoju ką reiškia patirti tokią netektį, bet užjaučiu tikrai iš visos širdies.Būk stipri, tikrai dar turėsit mažą stebūklėlį- vaikelį.Aš tuo tikiu
Atsakyti
Net verkt noris paskaicius tokia grazia ir sielos gelmes isjudinancia istorija.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2007 05 15, 16:52)
Net verkt noris paskaicius tokia grazia ir sielos gelmes isjudinancia istorija.

Ir dar yra tokių daktarų, nežinau ką ir pasakyti, laikykitės, stiprybės 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
net nezinau ka ir pasakyti.... stiprybes..
Atsakyti
cray.gif didele uzuojauta tau verysad.gif ,linkiu stiprybes,tikiu ,kad viskas praeis su laiku
Atsakyti
apsiverkiau..
Atsakyti