As ir labai noriu ilgu plaukuciu, bet prisiauginti yra brangu ir seip kazkaip man nelabi viliojanciai skamba kad ten priklijuoja, galvoju apie prisiuvamus gautusi daug pigiau ir man atrodo panasus efektas butu gal turite kokiu patarimu
as irgi labai susidomejau...............idomu panevezy kas gerai daro ir kokia kaina eina dabar.......
QUOTE(Lionesss @ 2011 03 08, 07:40)
O as labai daug pasidomejau apie Hair Talk uzsienio tinklapiuose, tad esu labai laiminga, kad prisiauginau situo metodu ir vaizdas nerealus
o gal ft galetum imesti labai ydomu kaip atrodo ir seip is arti noreciau paziureti kaip ten atrodo ta vieta ties kuria yra jie ten priklijuoti nes nesu maciusi o visad labai ydomu buvo
Taip mes visos noretume foto
Yra atskira tema apie plauku prisiuvima,ten rasite visa info.Bet as turiu vieninteli patarima-meskite sia minti is galvos,is visu mano bandytu budu sis yra pats prasciausias.Be to jeigu tresus pirksite aukstos kokybes,kaina vistiek bus didele.Nes mokate daugiausiai uz plaukus,bent jau taip turetu buti,na bet cia LT...pvz. viename visiems iki skausmo zinomame salone sruogeles kurios yra tikrai prastos ir kainuoja 3-5lt priaugina po 12lt,o jeigu kerpa pusiau tai ima uz tas pusines ne po 6lt,bet vistiek po 12lt,kitam salone priaugina uz tokia pacia kaina tikrai gerus plaukus...Kaip zmogui issirinkti kur gerai ir kur ne?Nes nei pagal kaina,nei pagal varda negalima spresti apie kokybe...
QUOTE(pudrine @ 2011 03 07, 16:16)
As ir labai noriu ilgu plaukuciu, bet prisiauginti yra brangu ir seip kazkaip man nelabi viliojanciai skamba kad ten priklijuoja, galvoju apie prisiuvamus gautusi daug pigiau ir man atrodo panasus efektas butu gal turite kokiu patarimu
Yra atskira tema apie plauku prisiuvima,ten rasite visa info.Bet as turiu vieninteli patarima-meskite sia minti is galvos,is visu mano bandytu budu sis yra pats prasciausias.Be to jeigu tresus pirksite aukstos kokybes,kaina vistiek bus didele.Nes mokate daugiausiai uz plaukus,bent jau taip turetu buti,na bet cia LT...pvz. viename visiems iki skausmo zinomame salone sruogeles kurios yra tikrai prastos ir kainuoja 3-5lt priaugina po 12lt,o jeigu kerpa pusiau tai ima uz tas pusines ne po 6lt,bet vistiek po 12lt,kitam salone priaugina uz tokia pacia kaina tikrai gerus plaukus...Kaip zmogui issirinkti kur gerai ir kur ne?Nes nei pagal kaina,nei pagal varda negalima spresti apie kokybe...
QUOTE(linuxox @ 2011 03 08, 06:29)
pvz. viename visiems iki skausmo zinomame salone sruogeles kurios yra tikrai prastos ir kainuoja 3-5lt priaugina po 12lt,o jeigu kerpa pusiau tai ima uz tas pusines ne po 6lt,bet vistiek po 12lt,kitam salone priaugina uz tokia pacia kaina tikrai gerus plaukus...Kaip zmogui issirinkti kur gerai ir kur ne?Nes nei pagal kaina,nei pagal varda negalima spresti apie kokybe...
tiesu tiesa
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 06, 13:45)
Ji čia pusę forumo apšvarinus. Žlugęs jau čia žmogus, ką daugiau besakyt. Tokiem nesvarbu, kad jų vardai pavardės mirga visam internete Nors manau, kad čia netikri jos duomenys.
Kokiu budu-puse forumo?
Vardas ir pavarde cia jos tikri-policija juk byla uzvede,gavau ju oficialu atsakyma..
Suka aferas ir vargo nemato ....
Uploaded with ImageShack.us2.imageshack.us/i/41138242.png/][/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
<script src='http://img143.imageshack.us/shareable/?i=dsc0171qe.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
QUOTE(Lionesss @ 2011 03 07, 21:40)
O as labai daug pasidomejau apie Hair Talk uzsienio tinklapiuose, tad esu labai laiminga, kad prisiauginau situo metodu ir vaizdas nerealus
o kiek kainavo jums?
o kiek jau laiko nesiojat?