Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

Bedugnes pagalba issiaiskinau, kad ta kuri man priaugino aferiste doh.gif nesioju sintetika blush2.gif , vis galvojau, kad tik kokybe prasta. Vat kaip atsitiko kai viena iena nusprendziau, kad plauku per mazai turiu, ir reikejo "cia ir dabar", juos tureti, kadangi pas meistres eiles ilgiausios, o reikia mirtinai, tai ir uztemo man akys, nepastebejau kaip mane apmove. Nors anksciau esu turejusi priauginta visa galva 100 sruogu naturaliu, kurios buvo tikrai nuostabios, nera ka lyginti, taigi is anksto dabar pradedu ieskoti, kas mane papuostu.... cool.gif jei turit geras meistres, kurios ir nelupa labai(galima ir nesalone, gal namie chalturina) ir deda naturalius, rekomenduokite. Aciu
Atsakyti
o ka reiskia nelupa daug? man kazkaip atrodo uz gera kokybe vistiek teks sumoketi daugiau..
o as kai savo plaukucius isplaunu,jie kaip tik taip pasipucia ir susivienodina su manaisiais, na bet pasiputusi tokia niekur neisiu, tai problema kai tiesinu, ar suku.. manieji plaukai daug plonesni ir sukasi ir tiesinasi kazkaip kitaip... tai kol isgaunu man patinkanti varianta daug vargstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyana @ 2011 03 03, 17:36)
o ka reiskia nelupa daug? man kazkaip atrodo uz gera kokybe vistiek teks sumoketi daugiau..
o as kai savo plaukucius isplaunu,jie kaip tik taip pasipucia ir susivienodina su manaisiais, na bet pasiputusi tokia niekur neisiu, tai problema kai tiesinu, ar suku.. manieji plaukai daug plonesni ir sukasi ir tiesinasi kazkaip kitaip... tai kol isgaunu man patinkanti varianta daug vargstu  doh.gif

Taip as visada uz kokybe, ir kai nera is ko rinktis negaila.

Gera kokybe buna ir ne salone, tik aisku pavieniai atvejai... todel ir noriu rekomendaciju.

Aisku busiu priversta eiti salona, jei nieks nieko nerekomenduos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melia: 03 kovo 2011 - 17:54
Na as pati esu vilniete, bet plauku augintis vaziavau i Kauna pas Lina. Esu 100% patenkinta thumbup.gif Auginausi mikroziedeliais, ir nei vienos sruogeles nepameciau, plaukuciai manau tikrai ne sintetiniai, svelnuciai. Aisku reikia tinkamai priziureti. Bet jau manieji nori korekcijos rodos.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2011 03 03, 16:20)
Bedugnes pagalba issiaiskinau, kad ta kuri man priaugino aferiste doh.gif nesioju sintetika blush2.gif

Manau, reikia paviesinti ta aferiste.Nes tokiu auku, kaip mes doh.gif , gali buti ir daugiau.
Aferiste, priauginanti vietoj naturaliu plauku sintetinius(uz naturaliu kaina, aisku) dirba namuose Pilaites mikrorajone, vardas RASA NAIDICIENE. Skelbiasi www.lenta.lt ir www.grozionamai.lt, siulo savo paslaugas.
I skambucius neatsako, tik i sms.Na, turi atidirbta visa savo aferiugiska darbo sistema...
Jos tel.860494141.

As parasiau policijai pareiskima,uzvede jai byla.Bet neturiu, aisku,paslaugu suteikimo cekio doh.gif ,tai atsipirko ji tik baudomis ,kad dirba netinkamomis salygomis, be patento, ir pan.
Kiek zinau, jai px ir ji ir toliau varo si savo bizniuka... blink.gif
Dar viena mergina nuo jos nukentejusia radau...O ju yra dar daug, manau...

Visa sintetika nuo galvos nusiemiau pas kita ,normalia meistre. Jos kontaktus galiu besidomincioms duoti per a.z.Dirba Lazdyneliuose.

Ech..gyveni ,ir mokaisi...
Atsakyti
Sveikos, siandien prisiauginau plaukus "Pelenej" smile.gif sruogas paklijavo budu Hair express, kai sruogele klijuoja ant tavo sruogos si abieju pusiu, tiesiog, nuplese lipduka. Patikino, kad laikysis 2 men ir visiskai nekenks naturaliam plaukui smile.gif sako, atseit naujove LT. Ka gi, busiu bandomuoju triusiu. Spalva atitaike super, niekuom nesiskiria nuo manuju ir ilgis iki pat juosmens smile.gif va tik idomu kaip laikysis ir kaip po to atrodys mano plaukai. Sruogeles smulkios, ne trestai.
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2011 03 03, 16:20)
Bedugnes pagalba issiaiskinau, kad ta kuri man priaugino aferiste doh.gif nesioju sintetika blush2.gif , vis galvojau, kad tik kokybe prasta. Vat kaip atsitiko kai viena iena nusprendziau, kad plauku per mazai turiu, ir reikejo "cia ir dabar", juos tureti, kadangi pas meistres eiles ilgiausios, o reikia mirtinai, tai ir uztemo man akys, nepastebejau kaip mane apmove. Nors anksciau esu turejusi priauginta visa galva 100 sruogu naturaliu, kurios buvo tikrai nuostabios, nera ka lyginti, taigi is anksto dabar pradedu ieskoti, kas mane papuostu.... cool.gif jei turit geras meistres, kurios ir nelupa labai(galima ir nesalone, gal namie chalturina) ir deda naturalius, rekomenduokite. Aciu

Na as is karto taip ir itariau,tik negaleciau patiketi,jog meistras to nepasakytu...Labai jus uzjauciu ir puikiai suprantu,nes pries daugybe metu man buvo lygiai taip pat atsitike,mane irgi apgavo,tik as pamaciusi tuos plaukus is karto pasakiau kad cia sintetika,tai mane patikino,kad tai yra 30%sintetika ir 70% naturalus,labai gerai nesiojasi ir t.t. ir pan. tik as niekur nesikreipiau,nes ta meistre-artima mano giminaite,man ji buvo kaip sesuo...
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2011 03 04, 19:37)
Sveikos, siandien prisiauginau plaukus "Pelenej" smile.gif sruogas paklijavo budu Hair express, kai sruogele klijuoja ant tavo sruogos si abieju pusiu, tiesiog, nuplese lipduka. Patikino, kad laikysis 2 men ir visiskai nekenks naturaliam plaukui smile.gif sako, atseit naujove LT. Ka gi, busiu bandomuoju triusiu. Spalva atitaike super, niekuom nesiskiria nuo manuju ir ilgis iki pat juosmens smile.gif va tik idomu kaip laikysis ir kaip po to atrodys mano plaukai. Sruogeles smulkios, ne trestai.

Jus UK Peleneje prisiauginote?Sis metodas dar gali buti vadinamas Hair Talk,ir kt. priklausomai nuo plauku firmos pavadinimo smile.gif Mus labai domins kaip jums seksis nesioti ir ar plaukuciai geros kokybes.Man sis metodas visai nieko,tik korekcijas greiciausiai dazniau teks daryti,geriausiai butu kas 1-1,5men wink.gif Sekmes!Ir nepamirskite musu painformuoti kaip jums sekasi!
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 03 05, 08:53)

Papildyta:

Jus UK Peleneje prisiauginote?Sis metodas dar gali buti vadinamas Hair Talk,ir kt. priklausomai nuo plauku firmos pavadinimo smile.gif Mus labai domins kaip jums seksis nesioti ir ar plaukuciai geros kokybes.Man sis metodas visai nieko,tik korekcijas greiciausiai dazniau teks daryti,geriausiai butu kas 1-1,5men wink.gif Sekmes!Ir nepamirskite musu painformuoti kaip jums sekasi!

Ne, as Lietuvos pelenej smile.gif vakare ir as jau issiaiskinau, kad Hair Talk jis vadinasi. Zinokit, jos dievagojosi, kad plaukai slaviski ir labai geros kokybes. Pats metodas man labai patiko, vaizdas irgi super, va svarbu kaip nesiosis ir kaip paskui atrodys mano plaukuciai. Suprantu, kad gi visa gyvenima situ nenesiosiu, tad labai rupi ir manieji smile.gif
Butinai parasysiu po menesiuko kokio, ar dar nenuplikau. Del korekciju jos sake, priklausomai nuo mano plauku 1,5- 2 men smile.gif
Ten pas jas auginosi moteris, kuri sake jau puse metu augina, tai labai patenkinta.
Atsakyti
Na jeigu plaukai is vieninteliu HT atstovu LT tai kokybe turi buti tokia pati,man ji pasirode tragiska,ir tie plaukai tikrai nera slaviski,jie net neturi teises taip sakyti.As kai klausiau technologes kokie yra plaukai tai ji man nesugebejo atsakyti,kai klausiau techniniais terminais,paprase su ja angliskai nekalbeti doh.gif Na zodziu kokybe tikrai prasta o kaina kosmine...As sakiau kad kai tures geru plauku tegu pranesa,man asmeniskai patiko,ir laikesi labai gerai,bet plaukai buvo ziaurus.Tikiuosi tau taip nebus,gal tikrai ju kokybe pagerejo!
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2011 03 04, 12:28)
Manau, reikia paviesinti ta aferiste.Nes tokiu auku, kaip mes doh.gif , gali buti ir daugiau.
Aferiste, priauginanti vietoj naturaliu plauku sintetinius(uz naturaliu kaina, aisku) dirba namuose Pilaites mikrorajone, vardas RASA NAIDICIENE. Skelbiasi www.lenta.lt ir www.grozionamai.lt, siulo savo paslaugas.
I skambucius neatsako, tik i sms.Na, turi atidirbta visa savo aferiugiska darbo sistema...
Jos tel.860494141.

As parasiau policijai pareiskima,uzvede jai byla.Bet neturiu, aisku,paslaugu suteikimo cekio doh.gif ,tai atsipirko ji tik baudomis ,kad dirba netinkamomis salygomis, be patento, ir pan.
Kiek zinau, jai px ir ji ir toliau varo si savo bizniuka... blink.gif
Dar viena mergina nuo jos nukentejusia radau...O ju yra dar daug, manau...

Visa sintetika nuo galvos nusiemiau pas kita ,normalia meistre. Jos kontaktus galiu besidomincioms duoti per a.z.Dirba Lazdyneliuose.
Ech..gyveni ,ir mokaisi...

As ta pati jos nr turiu, net numeriu nekeicia, jokio baimes jausmo neturi. Jos pavarde man lyg SM juojame sarase matyta. Ka ji ten pridirbo nepamenu tik.

Papildyta:
[quote=linuxox,2011 03 05, 07:53]
Na as is karto taip ir itariau,tik negaleciau patiketi,jog meistras to nepasakytu...Labai jus uzjauciu ir puikiai suprantu,nes pries daugybe metu man buvo lygiai taip pat atsitike,mane irgi apgavo,tik as pamaciusi tuos plaukus is karto pasakiau kad cia sintetika,tai mane patikino,kad tai yra 30%sintetika ir 70% naturalus,labai gerai nesiojasi ir t.t. ir pan. tik as niekur nesikreipiau,nes ta meistre-artima mano giminaite,man ji buvo kaip sesuo...
Papildyta:

Aciu uz palaikyma. Visa laime, kad nedaug ju pas mane, kai su mano naturaliai susimaise, tai nekrenta taip i akis.

Vat kame skirtumas nesuprantu jos tos aferistes seveliura tikrai tragiskai atrode, ir dabar suprantu kodel, nes sintetika, maniskiai dar pakenciamai, bet aisku ne auksciausia klase blush2.gif
Belieka laukt atsilimo, svajot apie naujus plaukucius, ir is anksto planuoti tokias proceduras.
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2011 03 05, 10:08)
As ta pati jos nr turiu, net numeriu nekeicia, jokio baimes jausmo neturi. Jos pavarde man lyg SM juojame sarase matyta. Ka ji ten pridirbo nepamenu tik.

Ji čia pusę forumo apšvarinus. Žlugęs jau čia žmogus, ką daugiau besakyt. Tokiem nesvarbu, kad jų vardai pavardės mirga visam internete cool.gif Nors manau, kad čia netikri jos duomenys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 06 kovo 2011 - 12:48
QUOTE(Lionesss @ 2011 03 05, 08:34)
Ne, as Lietuvos pelenej smile.gif vakare ir as jau issiaiskinau, kad Hair Talk jis vadinasi. Zinokit, jos dievagojosi, kad plaukai slaviski ir labai geros kokybes. Pats metodas man labai patiko, vaizdas irgi super, va svarbu kaip nesiosis ir kaip paskui atrodys mano plaukuciai. Suprantu, kad gi visa gyvenima situ nenesiosiu, tad labai rupi ir manieji smile.gif
Butinai parasysiu po menesiuko kokio, ar dar nenuplikau. Del korekciju jos sake, priklausomai nuo mano plauku 1,5- 2 men smile.gif
Ten pas jas auginosi moteris, kuri sake jau puse metu augina, tai labai patenkinta.

Dabar supratau apie kuria Pelene jus kalbate smile.gif Man tai sake kad 8 men nesioja tuos plaukus,bet issiaiskinome kad tik puse metu dirba su jais lotuliukas.gif O meistres plaukai trumpi,nudeginti ir kaip cia graziau pasakius nelabai graziai priauginti
Ten ne HT,man irgi sake kad Slavu,bet as manau kad tai negali buti tiesa,nes Slavu ir Europieciu plaukai,nors ir yra laikomi paciais geriausiais,jie visu pirma kainuotu zymiai daugiau,antra jie yra visiskai netinkami priauginimui,norejau nusipirkti pabandymui,bet vistik nusprendziau palaukti jusu atsiliepimu blush2.gif
Melia-jus tik dar karteli irodete,kad skubeti siuo klausimu nera kur.Is savo klienciu patirties galiu patvirtinti,kad tos kurios nori cia ir dabar,daznai nukencia.Logiskai pamascius ar geras meistras gali tureti tiek laisvo laiko kad be problemu galetu priimti ta pacia diena?Man tai kiltu itarimu,kad galbut prastai dirba,prastas priemones naudoja,arba gal yra tik pradedantysis.Zodziu as jokiais budais nerizikuociau,savo kailiu,noredama issiaiskinti atsakyma mirksiukas.gif As tokiu skubanciu klienciu,net ir turedama laisvadieni,nepriimu,nes noriu kad mano kliente butu gerai apsvarsciusi visas galimybes,visus uz ir pries,kad veliau jai netektu nusivilti.
Atsakyti