Nyana, 03 Kov 2011 - 17:36, parašė:
Nyana, 03 Kov 2011 - 17:36, parašė: ![]()
o ka reiskia nelupa daug? man kazkaip atrodo uz gera kokybe vistiek teks sumoketi daugiau..
o as kai savo plaukucius isplaunu,jie kaip tik taip pasipucia ir susivienodina su manaisiais, na bet pasiputusi tokia niekur neisiu, tai problema kai tiesinu, ar suku.. manieji plaukai daug plonesni ir sukasi ir tiesinasi kazkaip kitaip... tai kol isgaunu man patinkanti varianta daug vargstu
Melia, 03 Kov 2011 - 16:20, parašė:
Melia, 03 Kov 2011 - 16:20, parašė: ![]()
Bedugnes pagalba issiaiskinau, kad ta kuri man priaugino aferiste
nesioju sintetika
![]()
Melia, 03 Kov 2011 - 16:20, parašė:
Melia, 03 Kov 2011 - 16:20, parašė: ![]()
Bedugnes pagalba issiaiskinau, kad ta kuri man priaugino aferiste
nesioju sintetika
, vis galvojau, kad tik kokybe prasta. Vat kaip atsitiko kai viena iena nusprendziau, kad plauku per mazai turiu, ir reikejo "cia ir dabar", juos tureti, kadangi pas meistres eiles ilgiausios, o reikia mirtinai, tai ir uztemo man akys, nepastebejau kaip mane apmove. Nors anksciau esu turejusi priauginta visa galva 100 sruogu naturaliu, kurios buvo tikrai nuostabios, nera ka lyginti, taigi is anksto dabar pradedu ieskoti, kas mane papuostu....
jei turit geras meistres, kurios ir nelupa labai(galima ir nesalone, gal namie chalturina) ir deda naturalius, rekomenduokite. Aciu
Lionesss, 04 Kov 2011 - 19:37, parašė:
Lionesss, 04 Kov 2011 - 19:37, parašė: ![]()
Sveikos, siandien prisiauginau plaukus "Pelenej"
sruogas paklijavo budu Hair express, kai sruogele klijuoja ant tavo sruogos si abieju pusiu, tiesiog, nuplese lipduka. Patikino, kad laikysis 2 men ir visiskai nekenks naturaliam plaukui
sako, atseit naujove LT. Ka gi, busiu bandomuoju triusiu. Spalva atitaike super, niekuom nesiskiria nuo manuju ir ilgis iki pat juosmens
va tik idomu kaip laikysis ir kaip po to atrodys mano plaukai. Sruogeles smulkios, ne trestai.
linuxox, 05 Kov 2011 - 08:53, parašė:
linuxox, 05 Kov 2011 - 08:53, parašė: ![]()
Papildyta:
Jus UK Peleneje prisiauginote?Sis metodas dar gali buti vadinamas Hair Talk,ir kt. priklausomai nuo plauku firmos pavadinimoMus labai domins kaip jums seksis nesioti ir ar plaukuciai geros kokybes.Man sis metodas visai nieko,tik korekcijas greiciausiai dazniau teks daryti,geriausiai butu kas 1-1,5men
Sekmes!Ir nepamirskite musu painformuoti kaip jums sekasi!
bedugne, 04 Kov 2011 - 12:28, parašė:
bedugne, 04 Kov 2011 - 12:28, parašė: ![]()
Manau, reikia paviesinti ta aferiste.Nes tokiu auku, kaip mes
, gali buti ir daugiau.
Aferiste, priauginanti vietoj naturaliu plauku sintetinius(uz naturaliu kaina, aisku) dirba namuose Pilaites mikrorajone, vardas RASA NAIDICIENE. Skelbiasi www.lenta.lt ir www.grozionamai.lt, siulo savo paslaugas.
I skambucius neatsako, tik i sms.Na, turi atidirbta visa savo aferiugiska darbo sistema...
Jos tel.860494141.
As parasiau policijai pareiskima,uzvede jai byla.Bet neturiu, aisku,paslaugu suteikimo cekio,tai atsipirko ji tik baudomis ,kad dirba netinkamomis salygomis, be patento, ir pan.
Kiek zinau, jai px ir ji ir toliau varo si savo bizniuka...![]()
Dar viena mergina nuo jos nukentejusia radau...O ju yra dar daug, manau...
Visa sintetika nuo galvos nusiemiau pas kita ,normalia meistre. Jos kontaktus galiu besidomincioms duoti per a.z.Dirba Lazdyneliuose.
Ech..gyveni ,ir mokaisi...
Melia, 05 Kov 2011 - 10:08, parašė:
Melia, 05 Kov 2011 - 10:08, parašė: As ta pati jos nr turiu, net numeriu nekeicia, jokio baimes jausmo neturi. Jos pavarde man lyg SM juojame sarase matyta. Ka ji ten pridirbo nepamenu tik.
Lionesss, 05 Kov 2011 - 08:34, parašė:
Lionesss, 05 Kov 2011 - 08:34, parašė: ![]()
Ne, as Lietuvos pelenej
vakare ir as jau issiaiskinau, kad Hair Talk jis vadinasi. Zinokit, jos dievagojosi, kad plaukai slaviski ir labai geros kokybes. Pats metodas man labai patiko, vaizdas irgi super, va svarbu kaip nesiosis ir kaip paskui atrodys mano plaukuciai. Suprantu, kad gi visa gyvenima situ nenesiosiu, tad labai rupi ir manieji
Butinai parasysiu po menesiuko kokio, ar dar nenuplikau. Del korekciju jos sake, priklausomai nuo mano plauku 1,5- 2 men![]()
Ten pas jas auginosi moteris, kuri sake jau puse metu augina, tai labai patenkinta.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė