Absoliuciai naujas ir naturalus produktas-kapsules is morku
Prisiauginau as Londone,bet pas lietuve.great lengths sruogeles.100vnt 50cm ilgio.spalva taip atitaike,kad nesuprasi kur mano.isigyjau visas priemones,sepeti,tikiuosi sekmingai nesioti.o jau grazu,dziaugiuosi labai labai!!
QUOTE(Mille @ 2011 02 06, 01:11)
Sveiki, mastau pirkti sruogeles priauginimui su kapsulemis is sio puslapio http://humanhair.jim...
gal kas ka zino placiau? gali patarti? lauksiu atsakymo
gal kas ka zino placiau? gali patarti? lauksiu atsakymo
Pirkau iš čia tresus. Prašiau kuo geresnės kokybės, sakiau, kad man kaina nesvarbi. Na, ką gi... Gavau aš tuos plaukus ir po pirmo plovimo susivėlė į koltūna.. Tepiau aliejukais.. Niekas nepadėjo, numečiau į kampą tuos plaukus. Tiesiog kantrybė trūko, panešioji 10min. ir neišsišukuoja koltūnai sukritę.. Labai gaila pinigų. Parašiau laišką, net negalvodama atgauti pinigų ir net to neprašydama, atrašė, kad su blogu šampūnu išploviau turbūt ir tiek
QUOTE(ziuuzia @ 2011 02 15, 16:33)
Pirkau iš čia tresus. Prašiau kuo geresnės kokybės, sakiau, kad man kaina nesvarbi. Na, ką gi... Gavau aš tuos plaukus ir po pirmo plovimo susivėlė į koltūna..
Tai jie sintetiniai, ne naturalus, kaip suprantu. Todel ir veliasi i koltunus.
Raso-is auksciausios kokybes REMY plauku. Kas tas REMY? Labai informatyvu...
Pirkau natūralius, ant pakuotės irgi parašyta, kad 100% natūralūs
Sveikos. Galvoju apie plaukų priauginimą. Tad norėčiau sužinoti kuo daugiau informacijos ir apsispręsti ar verta, ir jei verta kokiu būdu geriausia. Taigi norėčiau paklausti, gal kas nors galės atsakyt.
Kokie skirtumai tarp mikro žiedeliais priauginimo ir priauginimo keratinu? Kuris praktiškesnis,labiau nepastebimas,saugesnis? Beto mano plaukai ploni ir jų nėra labai daug.
Tikiuosi apšvies mane kas nors šiais klausimais.
Kokie skirtumai tarp mikro žiedeliais priauginimo ir priauginimo keratinu? Kuris praktiškesnis,labiau nepastebimas,saugesnis? Beto mano plaukai ploni ir jų nėra labai daug.
Tikiuosi apšvies mane kas nors šiais klausimais.
QUOTE(Nyana @ 2011 02 14, 20:53)
Sveikutes. As pries koki menesiuka prisiauginau plaukus, ir va apstebejau kad ju dabar daug maziau. Visos sruogeles vietoje, nei viena neiskrito, bet patys plaukai kazkaip pradejo kristi.. ar as kazka ne taip darau, ar tiesiog plaukuciai prasosi korekcijos?
Jei parasytumete kokiu metodu esate prisiauginusi galeciau keleta priezasciu isvardinti
Gal kas buvot prisiauginusi plaukus priklijuojant specialiais klijais? Idomu ar gerai laiko, nekenkia plaukams
QUOTE(hemetra @ 2011 02 19, 20:03)
Gal kas buvot prisiauginusi plaukus priklijuojant specialiais klijais? Idomu ar gerai laiko, nekenkia plaukams
Jus apie kuri metoda?Ar apie tresus,permatomas juosteles,Nano,ar apie sruogeles(Karstasis/saltasis(ice) metodas su spec. klijais) visi jie priklijuojami su spec. klijais ir beveik visus isbandziau
QUOTE(Nyana @ 2011 02 19, 21:48)
mikroziedeliai
Jeigu slenkamumas didelis,o sruogeles nekrenta gerai butu pasidaryti korekcija.Siaip prisiauginus plaukucius sruogelemis yra normalu netekti 11% priaugintu plauku,jie gali iskristi sruogelemis arba isslinkti po viena plauka,bet is patirties galiu pasakyti kad taip buna retai.