Karamele o kaip jums su nano ziedeliais? Ar pasitvirtino bandymas? As vis irgi pamastau visa galva jais prisiauginti..
QUOTE(julijajak @ 2015 05 02, 16:34)
Karamele o kaip jums su nano ziedeliais? Ar pasitvirtino bandymas? As vis irgi pamastau visa galva jais prisiauginti..
Labai patenkinta esu ziedukai mazyciai, nepastebimi jau nebeisivaizduoju priauginimo su micro rings ziedeliais, jie man tokia gremezdiski atrodo
At yra prisiauginusiu su lipniom juostelem? kokie atsiliepimai? prisiskaiciau kad tai maziausiai kenkiantis budas ir tinka visai ploniems plaukuciams tai va jau gundausi isbandyt..
QUOTE(Karamel'e @ 2015 05 02, 18:19)
Labai patenkinta esu ziedukai mazyciai, nepastebimi jau nebeisivaizduoju priauginimo su micro rings ziedeliais, jie man tokia gremezdiski atrodo
O kaip jusu plaukuciams ar nepakenke? Nes mano meistre bando atkalbeti, nes atseit ant plonesnes sruogos kabinasi, plaukams didesnis tempimas, daug issirauna... Ir kiek laiko uztrunka kol visa galva nano priaugina?
QUOTE(julijajak @ 2015 05 05, 17:21)
O kaip jusu plaukuciams ar nepakenke? Nes mano meistre bando atkalbeti, nes atseit ant plonesnes sruogos kabinasi, plaukams didesnis tempimas, daug issirauna... Ir kiek laiko uztrunka kol visa galva nano priaugina?
Tas pats kaip ir micro ziedukais nesiojant, tikrai labiau nepakenke tempimo didesnio nepastebejau, ant savo silpnu ir plonu plauku sudejau double drawn 1g, 65 cm sruogas. Ir viskas super Tik reikia svelniai elgtis su plaukais, priziureti (kad ir pavyzdziui niekad neinu miegoti palaidais plaukais, visada supinu i kasa, aisku yra buve isimciu bet stengiuosi kiekviena kart ) priauginimas uztrunka panasiai kaip ir micro ziedukais priauginant, cia jau pagal meistres greituma priklauso
Merginos kaip rupinates plaukuciais?
Kokios priemones naudojat priaugintiems plaukams?
Kokios priemones naudojat priaugintiems plaukams?
sveikos mergaites, norejau paklausti kas kaune deda kokybisku plaukucius? as zinau kad geriau investuoti ir susideti gerus plaukus, as tikrai uz tai, ir dejausi pas gera meistre..nezinau gal siunta plauku kazkokia bloga, bet plaukus pakeiste, o po 2 savaiciu vel koltunas darosi..zinau kad tai nera normalu, nes mano pirmi plaukai taip nesivele po metu laiko nesiojimo
priauginant kapsulem, kiek daug galima deti sruogu i prieki ? tarkim pas mane atauginejanti grifka ir augantys visokie trumpesni plaukai is abieju veido sono, kuriuos noreciau slept, noriu kad veida dengtu ilgos sruogos,bet pastebejau,kad toj dali kazkaip nededa sruogu..na priekis tuscias buna. o as noriu ir priekio ilgo,kad veida daugiau dengtu
kaip atliekama korekcija kai keiciamos capsules, ar isimamos visos sruogos ir tuomet is naujo dedama, ar isima viena ir ja iskart uzdeda su nauja kapsule ?
QUOTE(Heichera @ 2015 06 03, 21:10)
kaip atliekama korekcija kai keiciamos capsules, ar isimamos visos sruogos ir tuomet is naujo dedama, ar isima viena ir ja iskart uzdeda su nauja kapsule ?
Isimamos visos sruogos, plaukai issukuojami, patvarkomos sruogos (jeigu reikia) ir priauginamos vel
QUOTE(Di_anele @ 2015 05 22, 09:00)
sveikos mergaites, norejau paklausti kas kaune deda kokybisku plaukucius? as zinau kad geriau investuoti ir susideti gerus plaukus, as tikrai uz tai, ir dejausi pas gera meistre..nezinau gal siunta plauku kazkokia bloga, bet plaukus pakeiste, o po 2 savaiciu vel koltunas darosi..zinau kad tai nera normalu, nes mano pirmi plaukai taip nesivele po metu laiko nesiojimo
Man lygiai tas pats