Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

QUOTE(Karamel'e @ 2014 12 15, 19:55)
Buvai isgasdinusi mane, taciau noras isbandyti nano priauginimo buda nugalejo  biggrin.gif  Kadangi plaukus prisiauginu jau penkti metai, tiek keratino kepsulytemis nesiojau, tiek micro rings ziedeliais ir kai pamaciau naujove nano rings nesusilaikiau  4u.gif  Ir ka po menesio nesiojimo galiu pasakyti, jog dar gyvenime nebuvau taip patenkinta priauginimu  wub.gif Nors mano plaukai stipriai sviesinami ir trumpi (vos siekia pecius) negaliu atsispirti ilgiems plaukams, tad prisiauginau iki uodegikaulio sruogas  biggrin.gif Ziedeliai visiskai nepastebimi, priauginimas atrodo labai naturaliai  wub.gif  o dar radau mergina, kuri prekiauja sruogelemis fantastiskos kokybes (pries tai rekomendavau, jog pas Kirpeja Laura galima isigyti tikrai kokybisku  sruogu), tai tokios pat kokybes nusipirkau uz puse kainos, negu pas kirpeja buvau pirkusi  bigsmile.gif

o kur pirkai jei nepaslaptis blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif tuoj vel susigundysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 12 16, 21:15)
o kur pirkai jei nepaslaptis  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  tuoj vel susigundysiu  lotuliukas.gif

Agam paskui parasykit kokie rezultatai bus po nuemimo.. nano ziedeliai kabinami ant daug mazesniu sruogeliu. Silpnesni plaukai visi nutruksta, reik tureti stiprius plaukus akd prisiauginet nano. As siuo budu netekau maziausiai puses plauku- risaus ir sukavau pagal instrukcijas, o nusiemiau po 2 men.
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 12 15, 18:55)
Buvai isgasdinusi mane, taciau noras isbandyti nano priauginimo buda nugalejo  biggrin.gif  Kadangi plaukus prisiauginu jau penkti metai, tiek keratino kepsulytemis nesiojau, tiek micro rings ziedeliais ir kai pamaciau naujove nano rings nesusilaikiau  4u.gif  Ir ka po menesio nesiojimo galiu pasakyti, jog dar gyvenime nebuvau taip patenkinta priauginimu  wub.gif Nors mano plaukai stipriai sviesinami ir trumpi (vos siekia pecius) negaliu atsispirti ilgiems plaukams, tad prisiauginau iki uodegikaulio sruogas  biggrin.gif Ziedeliai visiskai nepastebimi, priauginimas atrodo labai naturaliai  wub.gif  o dar radau mergina, kuri prekiauja sruogelemis fantastiskos kokybes (pries tai rekomendavau, jog pas Kirpeja Laura galima isigyti tikrai kokybisku  sruogu), tai tokios pat kokybes nusipirkau uz puse kainos, negu pas kirpeja buvau pirkusi  bigsmile.gif

aš irgi labai norėčiau sužinot kur galima įsigyt šių plaukų pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2014 12 24, 15:04)
Agam paskui parasykit kokie rezultatai bus po nuemimo.. nano ziedeliai kabinami ant daug mazesniu sruogeliu. Silpnesni plaukai visi nutruksta, reik tureti stiprius plaukus akd prisiauginet nano. As siuo budu netekau maziausiai puses plauku- risaus ir sukavau pagal instrukcijas, o nusiemiau po 2 men.

Butinai parasysiu kai pasidarysiu korekcija mirksiukas.gif bet kolkas as labai patenkinta, sruogeles nekrenta (ir nenutraukia mano naturaliu plauku). Kolkas matau tik tai pliusus, nes tie ziedeliai isvis nepastebimi, plius pacios sruogos neslenka (cia pati didziausia problema kinietiku plauku, jog sruogeles isslenka labai greitai doh.gif ) ir tuos pacius plaukus desiuos darydama korekcija, nereikes vel nauju pirkti biggrin.gif man tai metu atradimas nano ziedeliai biggrin.gif Internete radau kontaktus, parasiau a.z. merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karamel'e: 02 sausio 2015 - 16:29
Sveiki, norėčiau paklausti ar gal kas prisiaugino plaukus Vilniuje salone Studio Secret? Norėčiau atsiliepimų apie šį saloną. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ozean: 25 sausio 2015 - 15:39
QUOTE(ozean @ 2015 01 25, 15:38)
Sveiki, norėčiau paklausti ar gal kas prisiaugino plaukus Vilniuje salone Studio Secret? Norėčiau atsiliepimų apie šį saloną. Ačiū.

Rašė berods 38 puslapyje apie Studio Secret mirksiukas.gif ne kokie atsiliepimai...
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 12 15, 18:55)
Buvai isgasdinusi mane, taciau noras isbandyti nano priauginimo buda nugalejo  biggrin.gif  Kadangi plaukus prisiauginu jau penkti metai, tiek keratino kepsulytemis nesiojau, tiek micro rings ziedeliais ir kai pamaciau naujove nano rings nesusilaikiau  4u.gif  Ir ka po menesio nesiojimo galiu pasakyti, jog dar gyvenime nebuvau taip patenkinta priauginimu  wub.gif Nors mano plaukai stipriai sviesinami ir trumpi (vos siekia pecius) negaliu atsispirti ilgiems plaukams, tad prisiauginau iki uodegikaulio sruogas  biggrin.gif Ziedeliai visiskai nepastebimi, priauginimas atrodo labai naturaliai   wub.gif  o dar radau mergina, kuri prekiauja sruogelemis fantastiskos kokybes (pries tai rekomendavau, jog pas Kirpeja Laura galima isigyti tikrai kokybisku  sruogu), tai tokios pat kokybes nusipirkau uz puse kainos, negu pas kirpeja buvau pirkusi  bigsmile.gif

Dabar Laura naudoja kitokius plaukus negu prieš kokius 2 metus. Man pasirodė kurkas geresni. Sakė jie surinkti iš Euroazijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkakaklė: 11 vasario 2015 - 12:43
Sveikos merginos, gal kuri žinot Šiauliuose gerą meistrę plaukų priauginimui, jei išvis tokia yra g.gif
Atsakyti
Mielosios turiu klausima, o priaugintus plaukus galima sviesinti ? Tarkim jei dazyti sviesiom sruogom naturalius tai ar galima dazyti ir priaugintus ? Ar isviso imtu dazai ?
Atsakyti
sveikos mergaites, ar normalu kad priauginti plaukai baisiai veliasi, po plovimo pasidaro siaubingas dredas kuri vos issukuoju, situs naujus plaukus turiu dar tik men laiko, su senais taip nebuvo..?
Atsakyti
QUOTE(Di_anele @ 2015 04 27, 11:42)
sveikos mergaites, ar normalu kad priauginti plaukai baisiai veliasi, po plovimo pasidaro siaubingas dredas kuri vos issukuoju, situs naujus plaukus turiu dar tik men laiko, su senais taip nebuvo..?

Nenormalu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Di_anele @ 2015 04 27, 10:42)

Labai prastos kokybes plaukai pas jus, tikriausiai zemiausios klases kinietiski (gal net sintetiniai g.gif ) As jau beveik puse metu nesioju tuos pacius plaukus, pasidarau korekcija ir nereikia pirkti nauju ir nezinau kada reikes thumbup.gif Merginos geriau investuoti viena karta i tikrai gerus plaukus, o ne vargti su neaiskios kokybes. Jau apie 6 metus prisiauginu plaukus, sakau is patirties 4u.gif Visokiu plauku esu turejusi, pradzioje buvo net apgave ir sintetinius ikise kaip naturalius, bandziau daug kinietisku variantu (plaukai pigus, atrdodo gerai, bet tik kokiam vienam menesiui, kai paskaiciuoji: priauginimas+ 1 menesi gali nesioti tuos plaukus tai kosmiska kaina gaunas, net nekalbu apie varga kaip su jais susitvarkyti, kad atrodytu graziai blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Heichera @ 2015 03 31, 00:25)
Mielosios turiu klausima, o priaugintus plaukus galima sviesinti ? Tarkim jei dazyti sviesiom sruogom naturalius tai ar galima dazyti ir priaugintus ? Ar isviso imtu dazai ?

Drasiai galima, nusidazo plaukai bet kokia spalva, tik butina, jog plaukai butu naturalus (zmoniu plaukai, o ne sintetiniai) 4u.gif
Atsakyti