Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

QUOTE(Karamel'e @ 2014 11 13, 23:16)
Kaip laikotes merginos?  mirksiukas.gif Kaip sekasi priaugintus plaukus priziureti ?  biggrin.gif

jau nusiemiau ir nebeplanuoju kadanors i juos ziureti lotuliukas.gif dar labai neistobulintas reikalas ir deja greiciausiai nebepatobules unsure.gif o kaip tau sekasi su plaukuciais? nenusilpnejo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 11 13, 22:54)
jau nusiemiau ir nebeplanuoju kadanors i juos ziureti  lotuliukas.gif  dar labai neistobulintas reikalas ir deja greiciausiai nebepatobules  unsure.gif  o kaip tau sekasi su plaukuciais? nenusilpnejo? smile.gif

Kaip plaukai, nenusiuro labai po priauginimo? Kadangi niekad neturejau stipriu ir storu plauku (nuo pat vaikystes jie pas mane silpnuciai doh.gif ), o plius dar balinu juos rolleyes.gif tai ipratau su priaugintais vaikscioti 4u.gif Dabar labai uzsimaniau isbandyti nano rings technologija bigsmile.gif Tai kaip micro rings ziedeliai, taciau zymiai zymiai mazesni ziedeliai, vos pastebimi biggrin.gif Kazkas naujo sioje srityje palyginus smile.gif Kai isbandysiu butinai pranesiu kaip sekasi man su jais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 11 14, 00:35)
Kaip plaukai, nenusiuro labai po priauginimo? Kadangi niekad neturejau stipriu ir storu plauku (nuo pat vaikystes jie pas mane silpnuciai  doh.gif ), o plius dar balinu juos  rolleyes.gif  tai ipratau su priaugintais vaikscioti  4u.gif Dabar labai uzsimaniau isbandyti nano rings technologija  bigsmile.gif  Tai kaip micro rings ziedeliai, taciau zymiai zymiai mazesni ziedeliai, vos pastebimi  biggrin.gif Kazkas naujo sioje srityje palyginus  smile.gif  Kai isbandysiu butinai pranesiu kaip sekasi man su jais  4u.gif

dejau kaukes ivairias ir serumukus tai atsigavo ir pastiprejo plius siek tiek patamsinau spalvyte plauku kad nebebalinti taip stipriai smile.gif susirisus uodega gale iskrenta trumpi plaukai kurie nusirove priauginimo metu doh.gif bet nieko ataugs 4u.gif tik dabar savus auginsiuos nebenoriu tu priauginamu nes jie ir dziusta labai sunkiai o kai sporto kluba einu tai atsibosta kasdien dziovinti po 30min rolleyes.gif man tas priauginimas ispesa plaukus ko tais prie saknu unsure.gif gal sukuoti nemoku arba skubedavau unsure.gif a bet vienu zodziu dabar be plaukuciu tai maziau ir galvos skausmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 11 14, 01:35)
Kaip plaukai, nenusiuro labai po priauginimo? Kadangi niekad neturejau stipriu ir storu plauku (nuo pat vaikystes jie pas mane silpnuciai  doh.gif ), o plius dar balinu juos  rolleyes.gif  tai ipratau su priaugintais vaikscioti  4u.gif Dabar labai uzsimaniau isbandyti nano rings technologija  bigsmile.gif  Tai kaip micro rings ziedeliai, taciau zymiai zymiai mazesni ziedeliai, vos pastebimi  biggrin.gif Kazkas naujo sioje srityje palyginus  smile.gif  Kai isbandysiu butinai pranesiu kaip sekasi man su jais  4u.gif

Sveika !:) as isbandziau nano ring technologija, niekur neradau kas lt priaugintu su ja, bet mano kirpeja sutiko pabandyt, viskas gavos, smagu puiku tie nano ziedeliai ne tokie dideli, taciau yra labai didelis minusas.. kadangi jie yra itin mazi priauginamas plaukas prisiaugina ant tavo daug plonesnes sruogos nei su micro ziedeliais. jei plaukai silpnesni plonesni greiciausiai atsitiks tai kas ir pas mane atsitiko, sruogele neislaike sruogos priaugintos ir daug plauku nutruko. nuplikau per puse..smile.gif tai va, jei turi stiprius plaukus bandyk, bet jei silpni ir ploni niekam nei uz ka nerekomenduoju.
Atsakyti
man uzteko isbandyti saltu budu ziedelais ir karstu budu kad nuspresciau jog visi budai labai kenkia plaukuciams schmoll.gif ypac gale galvos labai nurove ir nupese plaukucius liko kokiu 5 cm ilgio verysad.gif ypac dar jei dazomi sviesiai plaukuciai jie ir tjp silpninami o cia dar priauginimas doh.gif aisku kad jau nedovanoti ilgi plaukai gal jau ir nepabloges situacija g.gif bet kas auginasi savo naturalius tai nepatariu
Atsakyti
Sveikos mamytės. Turiu labai trumpus plaukus jau daug metų. Sumąsčiau, jog reikia pokyčių - ilgų plaukų. Kantrybės juos atsiauginti neturiu - plaukai labai lėtai auga, o ties pečiais praktiškai sustoja. Gal galite rekomenduoti kur juos kokybiškai priaugina Vilniuje arba Kaune, ar būtina pačiai pirktis plaukus, ar jie vietoje turės? Koks priauginimo būdas geriausias? Kalbėjau su pažįstama, ji sakė, jog jai geriausiai buvo su klijais, tik reikia žiūrėti, jog tvarkingai viską padarytų ir nenudegintų plauko.
Atsakyti
QUOTE(pasilik @ 2014 11 19, 17:52)
Sveikos mamytės. Turiu labai trumpus plaukus jau daug metų. Sumąsčiau, jog reikia pokyčių - ilgų plaukų. Kantrybės juos atsiauginti neturiu - plaukai labai lėtai auga, o ties pečiais praktiškai sustoja. Gal galite rekomenduoti kur juos kokybiškai priaugina Vilniuje arba Kaune, ar būtina pačiai pirktis plaukus, ar jie vietoje turės? Koks priauginimo būdas geriausias? Kalbėjau su pažįstama, ji sakė, jog jai geriausiai buvo su klijais, tik reikia žiūrėti, jog tvarkingai viską padarytų ir nenudegintų plauko.

rekomenduoju Laura is grozio studijos Late. Ji turi savu geru plauku 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje studija Late meistre laura kaip ir minejo jos turimi plaukai nerealus. Kaune yra legedindine Lina bet pas ja nebuvus.
Vilniuje jokiais budais nesusigundykit reklamuojamom mazom studija secret kainomis.... liksit be plauku isvis. o seip kaip ir minejau mano nuomone plaukuciai labai susilpnes kad ir pas ka besidarytumete sia proceura 4u.gif bet jei jau nusprendete darytis tai Laura sudes labai kruopsciai smile.gif
Atsakyti
O gal galėtumėt pasidalinti Lauros ir Linos kontaktais?
Atsakyti
QUOTE(Belesa @ 2014 11 19, 22:03)
O gal galėtumėt pasidalinti Lauros ir Linos kontaktais?

lauros nr rasite jos puslapyje pagooglinkit latte studija.
Lina suasti galit facebooke Plauku priauginimas Lina. Ji kadaise aktyviai dalyvavo sm bet perejo i facebooka
Atsakyti
Cia radau video kaip priaugina tas juosteles ax.gif http://www.greatextensions.gr

QUOTE(roberta1985 @ 2010 05 05, 12:38)
Merginos, planuoju prisiauginti plaukus naujuoju Hair talk budu, sakykite ga kuri esate jau ji isbandziusi. noreciaus isgirsti atsiiepimu ir komentaru apie si prisiauginimo buda.  Nekantriai lauksiu!!

Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2014 11 14, 13:28)
Sveika !:) as isbandziau nano ring technologija, niekur neradau kas lt priaugintu su ja, bet mano kirpeja sutiko pabandyt, viskas gavos, smagu puiku tie nano ziedeliai ne tokie dideli, taciau yra labai didelis minusas.. kadangi jie yra itin mazi priauginamas plaukas prisiaugina ant tavo daug plonesnes sruogos nei su micro ziedeliais. jei plaukai silpnesni plonesni greiciausiai atsitiks tai kas ir pas mane atsitiko, sruogele neislaike sruogos priaugintos ir daug plauku nutruko. nuplikau per puse..smile.gif tai va, jei turi stiprius plaukus bandyk, bet jei silpni ir ploni niekam nei uz ka nerekomenduoju.

Buvai isgasdinusi mane, taciau noras isbandyti nano priauginimo buda nugalejo biggrin.gif Kadangi plaukus prisiauginu jau penkti metai, tiek keratino kepsulytemis nesiojau, tiek micro rings ziedeliais ir kai pamaciau naujove nano rings nesusilaikiau 4u.gif Ir ka po menesio nesiojimo galiu pasakyti, jog dar gyvenime nebuvau taip patenkinta priauginimu wub.gif Nors mano plaukai stipriai sviesinami ir trumpi (vos siekia pecius) negaliu atsispirti ilgiems plaukams, tad prisiauginau iki uodegikaulio sruogas biggrin.gif Ziedeliai visiskai nepastebimi, priauginimas atrodo labai naturaliai wub.gif o dar radau mergina, kuri prekiauja sruogelemis fantastiskos kokybes (pries tai rekomendavau, jog pas Kirpeja Laura galima isigyti tikrai kokybisku sruogu), tai tokios pat kokybes nusipirkau uz puse kainos, negu pas kirpeja buvau pirkusi bigsmile.gif
Atsakyti