Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Mikrožiedeliais prisidėjau plaukučius prieš tris mėnesius. Dėjausi natūralius, geriausios kokybės (bent taip sakė) plaukus, už sruogą berods mokėjau po 10 Lt, viso kainavo 700 Lt. Plaukučiai man nepasirodė labai švelnūs, bet kadangį aš iki tol nelabai patirties su jais turėjau, tad daug įtarimų nekėlė. Sudėjo, gražūs, ilgi, patiko
Paklasus dėl priežiūros, pasakė, kad priežiūra įprastinė, nereikia nei spec šampūnų nei šepečių, tik aliejuko negailėti. Vistik nusipirkau pas kirpėją jos parekomenduotą švelnų šampūną ir drėkinantį maitinantį balzamą. Viskas buvo kaip ir neblogai kokį menesį laiko. Vėliau man jie pradėjo labai veltis. Išsiplovus tekdavo pavargti, kol juos iššukuodavau. Būdavo tokie kaip sintetiniai lelių plaukai, net girgždantys, tai aš daug aliejuko pildavau ir netgi pradėjau balzamo neišskalauti, gausiai tepdavau, tada šukuodavau ir tada skalaudavau, nu vienu žodžiu. Bet juos ir išsišukavus, išsidžiovinus neatrodė labai gerai, jie tokie pasivėlę, išsausėje, pačiupinėjus šiurkštūs. Kai nuėjau pildymui, tai kirpėja iš karto pasakė, kad kažkas negerai su plauku. Paskė, kad dar nemačiusi, kad jos dėti plaukai taip veltųsi. Ji pasiskambino moteriai pas kuria ji mokinosi plaukus dėti ir iš kurios pirko mano dėtus plaukus. Ji jai paaiškino, kad būtinai turiu naudoti šampūną ir purškalą su keratinu ir liepė būtinai tiesinti su žnyplėmis, kad plauko žvynelius suglausčiau ir jie taip nesišiauštų. Vien žo, įsigijau tas rekomenduojamas priemones, kiekvieną kartą lyginu su žnyplėmis. Situacija pasikeitė, tikrai lengviau plaukus išsišukuoju, bet nepasakyčiau, kad viskas super. Plaukai vistik neatrodo labai sveiki, šiaušiasi. Nesinori kiekvieną kartą žnyplių naudoti, nes savų plaukų paprasčiausia gaila, o be žnyplių plaukai visai prastai atrodo. Savaitei buvau išvažiavus prie ežero paatostogauti, pačią pirmą dieną nuotaiką susigadinau, įšokau į ežerą ir susišlapinau galvą. buvau plaukus tik į arklio uodegą susirišus, kalta
o kad aš po to juos iššukuočiau, susimetė didžiausias koltūnas, porą dienų pavaikščiojau su kuodu, dar vis bandžiau iššukuoti, bet vistik reikėjo iškirpti.
Mane labiausia siutina ta situacija, kad kitos susidėje plaukus, sumokėję tuos pačius pinigus, džiaugiasi, vargo nemato ir nešios tuos plaukus ilgai. Manau, kad man buvo sudėti tikrai ne pačios geriausios kokybės plaukai, net nežinau kaip tai galėjo nutikti, bet čia gal jau ne man spėlioti ir spręsti.
Labai daug prirašiau, bet gal kam bus naudinga, nes kartais ir pas geriausią meistrą, su rekomendacijomis, gali gauti prastą produktą ir kaltų nerasi
gražios dienos