Super- idek foto!!!
QUOTE(linuxox @ 2010 12 11, 21:49)
Super- idek foto!!!
Labai suzavejo jusu darbai, kiek maciau jusu tinklapyje.Gaila, kad jus Kaune, o as Vilniuje...Norejau priauginimo CIA ir DABAR .
Kolkas esu labai ir labai patenkinta...
Foto idesiu siom dienom...
Aciu
Svarbiausiai kad esate patenkinta,atrodote graziai sau paciai,visa tai prideda labai daug pasitikejimo savimi!
Svarbiausiai kad esate patenkinta,atrodote graziai sau paciai,visa tai prideda labai daug pasitikejimo savimi!
labai mazytes foto nelabai vaizdas matos
Dziaugiuosi kad jums patinka,ir tai yra svarbiausia,bet man asmeniskai tai nelabai...Nenoriu nei jusu,nei jusu meistres izeisti,todel is anksto atsiprasau,tik pasakysiu savo,kaip zmogaus nuomone:kuriu velniu jus tu sviesiu sruogeliu dejotes?!Isiimkite ir kuo greiciau!
Kad ir mazos nuotraukos,bet perejimas akis bado,nieko nesakyciau jeigu jusu kirpimas Pries butu buves kitoks,su jusu kirpimu rezultatas turejo buti ledinis...Bet padetis nera be iseities,tiesiog stenkites nesioti garbanotus plaukus,tuomet uzsimaskuos visi trukumai,iki kol galesite nueiti pas savo meistre galutinai viska susitvarkyti.O kol kas garbanos ne tik uzmaskuos,bet ir papuos Ir niekas nieko nepastebes,o jus atrodysite super!
Net jeigu ir nelabai pavykes priauginimas butu,pvz. del plauku kirpimo,kokio nors trumpucio kare,pasirinkus 'teisinga' sukuosena rezultatas gali buti idealus
Kad ir mazos nuotraukos,bet perejimas akis bado,nieko nesakyciau jeigu jusu kirpimas Pries butu buves kitoks,su jusu kirpimu rezultatas turejo buti ledinis...Bet padetis nera be iseities,tiesiog stenkites nesioti garbanotus plaukus,tuomet uzsimaskuos visi trukumai,iki kol galesite nueiti pas savo meistre galutinai viska susitvarkyti.O kol kas garbanos ne tik uzmaskuos,bet ir papuos Ir niekas nieko nepastebes,o jus atrodysite super!
Net jeigu ir nelabai pavykes priauginimas butu,pvz. del plauku kirpimo,kokio nors trumpucio kare,pasirinkus 'teisinga' sukuosena rezultatas gali buti idealus
Kadangi sviesiu sruogeliu esama ir ant mano naturaliu plauku virsugalvyje, todel buvo igyvendinta mintis ir i priauginamus imaisyti sviesiu sruogu.Man jos visai nieko ...
Perejimas ir man matosi siek tiek, tvarkysim ...Hmm.
Bet pats rezultatas-ilgi plaukai- mane lb pakeite ir man lb patinka.
Perejimas ir man matosi siek tiek, tvarkysim ...Hmm.
Bet pats rezultatas-ilgi plaukai- mane lb pakeite ir man lb patinka.
As maciau kad ir pas jus yra sviesiu,jeigu ziurint i foto tai labiausiai matosi kaireje puseje,bet priaugintos tos sviesios tikrai ne i tema,tiesiog pacias tas sviesias sruogeles reikia kitaip padaryti,kad jos susilietu su jusu plaukais,pagrinde del to ir matosi tas perejimas,kai susitvarkys spalvos-susitvarkys ir perejimas,o kol kas teks truputi slepti si trukumeli.
O ilgi plaukai tai tikrai pakeicia,net veidas kitaip atrodo ane?
QUOTE(linuxox @ 2010 12 22, 13:10)
As maciau kad ir pas jus yra sviesiu,jeigu ziurint i foto tai labiausiai matosi kaireje puseje,bet priaugintos tos sviesios tikrai ne i tema,tiesiog pacias tas sviesias sruogeles reikia kitaip padaryti,kad jos susilietu su jusu plaukais,pagrinde del to ir matosi tas perejimas,kai susitvarkys spalvos-susitvarkys ir perejimas,o kol kas teks truputi slepti si trukumeli.
O kaip daryti sviesias, kad susilietu su mano plaukais?
Padiskutuosiu su meistre...
Ilgi plaukai laaabai pakeicia isvaizda, ir veidas kitaip atrodo, ir mano atveju, tai atjaunejau kokiais 5 metais minimum . Ir diedu demesio sulaukiu daugiau, nei iki kasu prisiauginimo .
QUOTE(linuxox @ 2010 12 08, 22:52)
Drieziuxx-galima tik tamsinti,sviesinti nera patartina,bet jeigu tai yra geros kokybes plaukai,net ir nusviesinus jiems nieko nenutiks
Vejuke-jums reikia ne plauku priauginimo,o gydytoju konsultacijos,pasidomekite tokiais preparatais kaip Rogaine/Regaine,is to ka parasete man yra panasu i alopecija(plikima),pasitikrinkite hormonus,plauku priauginimas jums siuo atveju kazin ar labai pades.
Vejuke-jums reikia ne plauku priauginimo,o gydytoju konsultacijos,pasidomekite tokiais preparatais kaip Rogaine/Regaine,is to ka parasete man yra panasu i alopecija(plikima),pasitikrinkite hormonus,plauku priauginimas jums siuo atveju kazin ar labai pades.
Na, sveikutes. Tai, kad yra plikimas as zinau, hormonai tikrinti, nieko blogo nerasta. Tai yra del neaiskiu priezasciu, paveldejimas ar dar kas...bet as ne apie tai, nes jau su tuo baigiu susitaikyti, kad ir kaip sunku...as domiuosi kaip maskuoti tai?
Jeigu nuspresit prisiauginti, tai tik su mikro ziedeliais patarciau. Nors tai nera labai patogu ir susirisus plonu plauku savininkems daznai matosi tie ziedeliai, vis tik cia maziausiai plaukams kenkiantis budas. Tik patarciau isigyti kokybiskus priauginamus plaukus, kad nereiketu tiesint po kiekvieno plovimo plauku tiesintuvo, nes va sitas reikalas jusu plaukams ziauriai pakenks, bent jau man tai sugadine laukus ziauriai...
QUOTE(Vėjukė @ 2010 12 27, 14:28)
Na, sveikutes. Tai, kad yra plikimas as zinau, hormonai tikrinti, nieko blogo nerasta. Tai yra del neaiskiu priezasciu, paveldejimas ar dar kas...bet as ne apie tai, nes jau su tuo baigiu susitaikyti, kad ir kaip sunku...as domiuosi kaip maskuoti tai?
jeigu tikrai labai prasta situacija,manau bet koks priauginimas matysis,jusu atveju as pasidomeciau perukais,kazkodel visi iskart labai baidosi,galbut asocijuojasi su tais tarybiniais sintetiniais perukais,bet dabar yra tikrai nuostabiu peruku,naturaliu plauku,atrodo labai naturaliai.Tyra Banks,Beonce,nesioja perukus ir visas pasaulis jomis zavisi
Stai cia pasiziurekite,T.Banks foto,jos plaukai yra afrikietiski,visose foto ji devi perukus http://www.google.lt...ved=0CDEQsAQwAA
O cia Beonce http://www.google.lt...n...419&bih=619