Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

Uhu prisiauginau ir aš plaukučius smile.gif thumbup.gif esu labai labai labai patenkinta smile.gif Tai pasidalinsiu savo džiaugsmu su jumis smile.gif Plaukučių spalta priderinta 100procentų, priauginimo kokybė 100 proocentų smile.gif ir dar daug gerų emocijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciquitaa @ 2014 04 24, 09:16)
Uhu prisiauginau ir aš plaukučius smile.gif  thumbup.gif  esu labai labai labai patenkinta smile.gif Tai pasidalinsiu savo džiaugsmu su jumis smile.gif Plaukučių spalta priderinta 100procentų, priauginimo kokybė 100 proocentų smile.gif ir dar daug gerų emocijų smile.gif

Jus pas Lina daretes? gal galetumet pasirodyt? as zadu darytis bet vis atidelioju blush2.gif bijau, kad po plovimo namuose, nesusitvarkysiu doh.gif
Atsakyti
Jau ketvirtą mėnesį nešioju priaugintus... Mirstu Kaip noriu nusiimti... Daug darbo su jais, ir priežiūros daugiau, ir sunkiau galvą issiplauti... Aisku labai gražu, bet jau pavargau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos! Reikia profesionaliu konsultacijos. 4u.gif Koks priauginimas maziau kenkia plaukams ir kuo maziau pastebimas, prisiuvimas tresais ar pvz priauginimas juostelemis Nano Hair ? Kadangi virsugalvi mano plaukai daug trumpesni, tai reikia budo kad kuo maziau butu pastebimas, ir tuo paciu kuo maziau pakenktu plaukams. Kadangi pirma karta sugalvojau prisiauginti plaukus, tai net nezinau kuri buda geriau rinktis ir kuris tiktu mano plaukams. Buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau susitvarkiau plaukucius smile.gif negaliu atsidžiaugti smile.gif pirma naktis praėjo gan sklandžiai smile.gif prisiminus studio secret tai ten ne plaukai o košmaras ir skausmas. Aciu Karamele uz nuostabia meistre wink.gif pasirinkau karšta buda smile.gif maziau matomas ir jaučiamas kol kas labai patenkinta smile.gif sudėjom tik 72 sruogas o storis jau pakankamas ( gal net maziau norėtųsi ).
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 06 08, 22:03)
Pagaliau susitvarkiau plaukucius smile.gif negaliu atsidžiaugti smile.gif pirma naktis praėjo gan sklandžiai smile.gif prisiminus studio secret tai ten ne plaukai o košmaras ir skausmas. Aciu Karamele uz nuostabia meistre wink.gif pasirinkau karšta buda smile.gif maziau matomas ir jaučiamas kol kas labai patenkinta smile.gif sudėjom tik 72 sruogas o storis jau pakankamas ( gal net maziau norėtųsi ).

Gal įdėsite foto kaip atrodo plaukučiai? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas auginotes plaukucius pas Vaida Klaipedoje, dirba Vyturio g. 5 Labai noreciau atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirshe @ 2014 06 15, 15:31)
Gal įdėsite foto kaip atrodo plaukučiai? 4u.gif

user posted image va mano plaukuciai
Atsakyti
Saldzioji, labai grazu. Atrodo, kaip tikri.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2014 06 23, 08:20)
Saldzioji, labai grazu. Atrodo, kaip tikri.

Beliko tik spalva plaukuciu sulyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 06 21, 22:20)
user posted image    va mano plaukuciai

mano svajoniu plaukai!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

ok okio ilgio jusu naturalus?
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 06 23, 12:30)
Beliko tik spalva plaukuciu sulyginti smile.gif

nieko cia lygint nereikia, viskas idealu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 06 21, 21:20)
user posted image    va mano plaukuciai

Super atrodo thumbup.gif Sruogytes nuo nesiojimo praslinks ir apimtis bus pats tas po kurio laiko mirksiukas.gif
Atsakyti