QUOTE(ciquitaa @ 2014 04 24, 09:16)
Uhu prisiauginau ir aš plaukučius esu labai labai labai patenkinta Tai pasidalinsiu savo džiaugsmu su jumis Plaukučių spalta priderinta 100procentų, priauginimo kokybė 100 proocentų ir dar daug gerų emocijų
Jus pas Lina daretes? gal galetumet pasirodyt? as zadu darytis bet vis atidelioju bijau, kad po plovimo namuose, nesusitvarkysiu
Jau ketvirtą mėnesį nešioju priaugintus... Mirstu Kaip noriu nusiimti... Daug darbo su jais, ir priežiūros daugiau, ir sunkiau galvą issiplauti... Aisku labai gražu, bet jau pavargau
Sveikos! Reikia profesionaliu konsultacijos. Koks priauginimas maziau kenkia plaukams ir kuo maziau pastebimas, prisiuvimas tresais ar pvz priauginimas juostelemis Nano Hair ? Kadangi virsugalvi mano plaukai daug trumpesni, tai reikia budo kad kuo maziau butu pastebimas, ir tuo paciu kuo maziau pakenktu plaukams. Kadangi pirma karta sugalvojau prisiauginti plaukus, tai net nezinau kuri buda geriau rinktis ir kuris tiktu mano plaukams. Buciau dekinga uz patarimus
Pagaliau susitvarkiau plaukucius negaliu atsidžiaugti pirma naktis praėjo gan sklandžiai prisiminus studio secret tai ten ne plaukai o košmaras ir skausmas. Aciu Karamele uz nuostabia meistre pasirinkau karšta buda maziau matomas ir jaučiamas kol kas labai patenkinta sudėjom tik 72 sruogas o storis jau pakankamas ( gal net maziau norėtųsi ).
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 06 08, 22:03)
Pagaliau susitvarkiau plaukucius negaliu atsidžiaugti pirma naktis praėjo gan sklandžiai prisiminus studio secret tai ten ne plaukai o košmaras ir skausmas. Aciu Karamele uz nuostabia meistre pasirinkau karšta buda maziau matomas ir jaučiamas kol kas labai patenkinta sudėjom tik 72 sruogas o storis jau pakankamas ( gal net maziau norėtųsi ).
Gal įdėsite foto kaip atrodo plaukučiai?
Gal kas auginotes plaukucius pas Vaida Klaipedoje, dirba Vyturio g. 5 Labai noreciau atsiliepimu
QUOTE(sirshe @ 2014 06 15, 15:31)
Gal įdėsite foto kaip atrodo plaukučiai?
va mano plaukuciai
Saldzioji, labai grazu. Atrodo, kaip tikri.
QUOTE(Jovita23 @ 2014 06 23, 08:20)
Saldzioji, labai grazu. Atrodo, kaip tikri.
Beliko tik spalva plaukuciu sulyginti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 06 21, 22:20)
va mano plaukuciai
mano svajoniu plaukai!!
ok okio ilgio jusu naturalus?
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 06 23, 12:30)
Beliko tik spalva plaukuciu sulyginti
nieko cia lygint nereikia, viskas idealu!!!
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 06 21, 21:20)
va mano plaukuciai
Super atrodo Sruogytes nuo nesiojimo praslinks ir apimtis bus pats tas po kurio laiko