QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 04 05, 11:19)
oj kad tik 1 nakti negaleciau miegot tai butu super dabar visa savaite negalejau normaliai miegot, vis pasikisdavau po pagalve abi rankas po kaklu, kad tik maziau galva padeta butu... atsikeli rankos nutirpe, galva skauda
Karamele labai grazus plaukuciai, o dazotes gal irgi pas ta pacia meistre? spalva
beje plaukus imate is meistres kiek pamenu? ar perkate ir pati? Kiek laiko jau priauginimus darotes? plaukuciu suprastejimo nesijaucia ?
Karamele labai grazus plaukuciai, o dazotes gal irgi pas ta pacia meistre? spalva
beje plaukus imate is meistres kiek pamenu? ar perkate ir pati? Kiek laiko jau priauginimus darotes? plaukuciu suprastejimo nesijaucia ?
Is pradziu prisiauginus visom jauciasi, as irgi nakti kol isipatoginu pagalve po kaklu pasikisus bet po keliu dienu nebesijaucia
aciu Dazausi pas ta pacia meistre, bet su spalva labai kovoju sunkiai kol tokia isgaunu is pradziu kai nudazo, man per sviesiai buna, tada naudoju kaukyte va tokia
superine man ji (irgi kirpeja parode ), duoda grazu auksini atspalvi, ir plius pamaitina plaukus, maniskiam labai patinka, po jos tokie minkstuciai, zvilgantys pasidaro Buna, kad nusiperku, isbandziau n variantu ir pati is uzsienio siunciausi, ir Lietuvoje esu pirkusi, bet man geriausi, kuriuos kirpeja turi, bet jie nepigus sruogos kaina apie 10lt jei neklystu bet verti tu pinigu, tai dabar kai darysiu korekcija is jos vel paimsiu (nes dabar pas mane puse yra mano seniau pirktu, ir kita dalis is jos
Prisiauginu jau virs triju metu, niekad neturejau nei ilgu nei labai sveiku plauku tai kazkokio suprastejimo kaip ir nejauciu