Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 04 05, 11:19)
oj kad tik 1 nakti negaleciau miegot tai butu super  lotuliukas.gif  dabar visa savaite negalejau normaliai miegot, vis pasikisdavau po pagalve abi rankas po kaklu, kad tik maziau galva padeta butu... atsikeli rankos nutirpe, galva skauda  doh.gif

Karamele labai grazus plaukuciai, o dazotes gal irgi pas ta pacia meistre?  spalva  wub.gif
beje plaukus imate is meistres kiek pamenu? ar perkate ir pati? Kiek laiko jau priauginimus darotes? plaukuciu suprastejimo nesijaucia ?  4u.gif

Is pradziu prisiauginus visom jauciasi, as irgi nakti kol isipatoginu pagalve po kaklu pasikisus doh.gif bet po keliu dienu nebesijaucia ax.gif
aciu mirksiukas.gif Dazausi pas ta pacia meistre, bet su spalva labai kovoju sunkiai kol tokia isgaunu doh.gif is pradziu kai nudazo, man per sviesiai buna, tada naudoju kaukyte va tokia user posted image
superine man ji (irgi kirpeja parode ), duoda grazu auksini atspalvi, ir plius pamaitina plaukus, maniskiam labai patinka, po jos tokie minkstuciai, zvilgantys pasidaro wub.gif Buna, kad nusiperku, isbandziau n variantu ir pati is uzsienio siunciausi, ir Lietuvoje esu pirkusi, bet man geriausi, kuriuos kirpeja turi, bet jie nepigus doh.gif sruogos kaina apie 10lt jei neklystu g.gif bet verti tu pinigu, tai dabar kai darysiu korekcija is jos vel paimsiu (nes dabar pas mane puse yra mano seniau pirktu, ir kita dalis is jos 4u.gif
Prisiauginu jau virs triju metu, niekad neturejau nei ilgu nei labai sveiku plauku ax.gif tai kazkokio suprastejimo kaip ir nejauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 04 07, 11:01)
Is pradziu prisiauginus visom jauciasi, as irgi nakti kol isipatoginu pagalve po kaklu pasikisus  doh.gif  bet po keliu dienu nebesijaucia  ax.gif
aciu  mirksiukas.gif  Dazausi pas ta pacia meistre, bet su spalva labai kovoju sunkiai kol tokia isgaunu  doh.gif is pradziu kai nudazo, man per sviesiai buna, tada naudoju kaukyte va tokia user posted image
superine man ji (irgi kirpeja parode ), duoda grazu auksini atspalvi, ir plius pamaitina plaukus, maniskiam labai patinka, po jos tokie minkstuciai, zvilgantys pasidaro  wub.gif  Buna, kad nusiperku, isbandziau n variantu ir pati is uzsienio siunciausi, ir Lietuvoje esu pirkusi, bet man geriausi, kuriuos kirpeja turi, bet jie nepigus  doh.gif  sruogos kaina apie 10lt jei neklystu  g.gif  bet  verti tu pinigu, tai dabar kai darysiu korekcija is jos  vel paimsiu (nes dabar pas mane puse yra mano seniau pirktu, ir kita dalis is jos  4u.gif
Prisiauginu jau virs triju metu, niekad neturejau nei ilgu nei labai sveiku plauku  ax.gif  tai kazkokio suprastejimo kaip ir nejauciu  4u.gif

Kiekviena kart po korekcijos jaučiasi tas diskomfortas? smile.gif kas kiek laiko korekcija darotes?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 04 07, 11:03)
Kiekviena kart po korekcijos jaučiasi tas diskomfortas? smile.gif kas kiek laiko korekcija darotes?

kiekviena karta, kelias dienas jauciasi diskomfortas, bet paskui praeina 4u.gif ivairiai, vidurkis kas 3 menesius kazkur smile.gif n smile.gif siimu pati namie, atvaziuoju, nudazo ir jei dar geri buvo mano nesioti plaukai, vel is naujo juos priauginam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 04 07, 12:14)
kiekviena karta, kelias dienas jauciasi diskomfortas, bet paskui praeina 4u.gif  ivairiai, vidurkis kas 3 menesius kazkur  smile.gif  n smile.gif siimu pati namie, atvaziuoju, nudazo ir jei dar geri buvo mano nesioti plaukai, vel is naujo juos priauginam 4u.gif

O kaip jas nusiimti? biggrin.gif na su ziedeliais įmanoma bet vėl prasyt pagalbos reiktų, o keratinines kaip nusiimti ? biggrin.gif ar įmanoma susiristi uodegyte aukštai? Nes man dabar be šansų, visi žiedeliai ima sviest...
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 04 07, 19:06)
O kaip jas nusiimti? biggrin.gif na su ziedeliais įmanoma bet vėl prasyt pagalbos reiktų, o keratinines kaip nusiimti ? biggrin.gif ar įmanoma susiristi uodegyte aukštai? Nes man dabar be šansų, visi žiedeliai ima sviest...

Jeigu ziedeliu tai turiu specialias replytes nusipirkusi, atspaudziu ir issiima lengvai, jokios pagalbos nereikia biggrin.gif o Jeigu keratinines kapsules, tai yra skystis tam skirtas, kuris atpalaiduoja keratina ir sruoga issiima 4u.gif
Baltic Hair pirkau ligu g.gif
user posted image

Sukelt visu plauku negaliu, lenda ir man kapsules ir ziedeliai is sonu doh.gif taciau paprastai aukstai uodegyte, daznai keliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 04 07, 20:20)
Jeigu ziedeliu tai turiu specialias replytes nusipirkusi, atspaudziu ir issiima lengvai, jokios pagalbos nereikia  biggrin.gif  o Jeigu keratinines kapsules, tai yra skystis tam skirtas, kuris atpalaiduoja keratina ir sruoga issiima  4u.gif
Baltic Hair pirkau ligu  g.gif
user posted image

Sukelt visu plauku negaliu, lenda ir man kapsules ir ziedeliai is sonu  doh.gif taciau paprastai aukstai uodegyte, daznai keliu  ax.gif

Supratau wink.gif nesitikėjau tiek daug ir tai greit konkrečios informacijos smile.gif labai dėkoju reikes ir man tas repliukes isigyt, vistik susitaupyti laiko ir pinigėlių pas Kirpeja einant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 04 07, 19:33)
Supratau wink.gif nesitikėjau tiek daug ir tai greit konkrečios informacijos smile.gif labai dėkoju reikes ir man tas repliukes isigyt, vistik susitaupyti laiko ir pinigėlių pas Kirpeja einant smile.gif

drinks_cheers.gif
neblogai susitaupo, o ir plius man patinka namie neskubant issiimti sruogeles, issisukuoti jei buna pasivele, issiplauti galva ir pasiruosus keliauti vel prisiaugint biggrin.gif
Atsakyti
as laukiu nesulaukiu korekcijos. viliuosi gero rezultato del to perejimo. nzn as kazkaip dabar kompleksuoju ir nevaikstau palaidais plaukais. nebent juos susibanguoju is vakaro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 04 08, 20:57)
as laukiu nesulaukiu korekcijos. viliuosi gero rezultato del to perejimo. nzn as kazkaip dabar kompleksuoju ir nevaikstau palaidais plaukais. nebent juos susibanguoju is vakaro. 4u.gif

sekmes korekcijoje butinai pasirodykite po smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Plaukų priauginimui rekomenduoju meistrę Vilniuje. Puikiai priaugina žiedeliais (žinau, kad ir keratinu augina), plius super dažo plaukus, pakerpa. Rašau čia, nes retai tikrinu supermamą smile.gif Laura vardas 370 673 53534 Plius labai fainas žmogus ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute_ @ 2014 04 08, 20:59)
Plaukų priauginimui rekomenduoju meistrę Vilniuje. Puikiai priaugina žiedeliais (žinau, kad ir keratinu augina), plius super dažo plaukus, pakerpa. Rašau čia, nes retai tikrinu supermamą smile.gif Laura vardas 370 673 53534 Plius labai fainas žmogus ji smile.gif

as pas ja irgi tvarkausi plaukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 04 09, 12:50)
as pas ja irgi tvarkausi plaukus  thumbup.gif

O kokios maždaug pas ją dažymo, kirpimo kainos?
Atsakyti