Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

QUOTE(ciquitaa @ 2014 04 03, 16:27)
Sveikos  4u.gif 

esu čia naujokė  biggrin.gif
noriu pasiteirauti dėl plauku priauginimo mikro žiedeliais smile.gif  ar kas yra prisiaugines? ar jie labai jaučiasi galvoja kokie atsiliepimai? labai noriu prisiauginti kitus variantus jau esi išbandžiusi ir atvirai esu lb nusivylus.. aišku kaip daraisi ne pas profesonala nera ko tikėtis.. tai mane labai domina koks jausmas priaugintais plaukais su mikro žiedeliai ar jie labai išlenda? nes aš turėjau kapsulytėm priaugintus tai labai jau erzindavo susirišus plaukus ziurėt ar jos neišlenda o apie susipinima plauku nera nei minties...

Buvau prisiauginus su kapsulem,diskomforto nejauciau ir tiesa pasakius jokiu islindimu nebuvo,priauginta buvo kruopsciai,todel problemu neturejau. Drauge prisiauginus su ziedeliais,tai matosi labiau,nors as pati kaip priaugineju tai nesimato,aisku tai priklauso nuo meistro ir jo kruopstumo. Pradzioje gal ir jauciasi diskomfortas,bet cia kaip ir su visais,paskui priprantama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 03 balandžio 2014 - 14:42
QUOTE(Gilberta @ 2014 04 03, 15:39)
Buvau prisiauginus su kapsulem,diskomforto nejauciau ir tiesa pasakius jokiu islindimu nebuvo,priauginta buvo kruopsciai,todel problemu neturejau. Drauge prisiauginus su ziedeliais,tai matosi labiau,nors as pati kaip priaugineju tai nesimato,aisku tai priklauso nuo meistro ir jo kruopstumo. Pradzioje gal ir jauciasi diskomfortas,bet cia kaip ir su visais,paskui priprantama.

Reikes matyt ir man su keratinu prisidaryt ... Tik kur rast gera meistre Vilniuje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 04 03, 18:24)
Reikes matyt ir man su keratinu prisidaryt ... Tik kur rast gera meistre Vilniuje  doh.gif

Deja pas mus daug merginu savamoksles..neturedamos patirties imasi darbu ir tragiskai gadina plaukus doh.gif Nors ir pati esu meistre,bet savus plaukus bijau kazkam patiket,buvau prisiauginus UK,tai super padare wub.gif
Atsakyti
Na kagi teks ieskoti gero meistro ir augintis nezinau esu isbandzius aibe budi isskyrus mikroziedeliais, tai labai ir domina atsiliepimai apie kas ir kaip,kas ka gali apie juos pasakyti,ar labai jie jauciami ?
Atsakyti
QUOTE(ciquitaa @ 2014 04 03, 20:56)
Na kagi teks ieskoti gero meistro ir augintis nezinau esu isbandzius aibe budi isskyrus mikroziedeliais, tai labai ir domina atsiliepimai apie kas ir kaip,kas ka gali apie juos pasakyti,ar labai jie jauciami ?

Man labai skaudėjo savaite, glostant galva jaučiasi, antra diena po plovimo jau lenda pro plaukus metaliukai. Nepatinka, žadu arba išvis nusiimti arba keratinu persidaryt tik va meistres nerandu, kam foto nusiunčiau sako neapsiims taisyti klaidų anos ,,meistres" paneles parašykit diplomu nes darbus fotkindsmos kai kurios moka paslėpti trūkumus, isdeliojimo nefotkina.
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 04 04, 08:06)
Man labai skaudėjo savaite, glostant galva jaučiasi, antra diena po plovimo jau lenda pro plaukus metaliukai. Nepatinka, žadu arba išvis nusiimti arba keratinu persidaryt tik va meistres nerandu, kam foto nusiunčiau sako neapsiims taisyti klaidų anos ,,meistres" paneles parašykit diplomu nes darbus fotkindsmos kai kurios moka paslėpti trūkumus, isdeliojimo nefotkina.

Na jai manai, kad keratinu prisiauginus nieko nejausi labai klysti, nes patikek miegoti tikrai pirma nakti pamirsk ir taip tesiasi kol keratinu kapsulytes a[sitrina( kampai suapvalėja) nezinau nebruku savo nuomonės turėjau tiek karstuoju budu ( keratinu) tiek saltuoju (klijais ar kuo ten daro) patikekit nei vienas is ju nera nematomas ir nejauciamas pastovus diskonfortas nes turi ziureti kad neislystu...
Atsakyti
prisiauginus tiek keratinu tiek ziedeliais visada jausis, kad yra priauginta, nu negali but kitaip juk galvoje pilna ar kapsulyciu ar ziedeliu ax.gif Pirmas kelias dienas stipriai jauciasi, o paskui sruogos nusistovi ir priprantama ax.gif Sunku pasakyti, kuris budas yra geresnis, nes auginantis keratinu, labai svarbu atkreipti demesi, jog keratinas sruogeliu butu labai geros kokybes, nes kitaip plaukai labai greitai isslenka is kapsulyciu doh.gif taciau jeigu keratinas tikrai geras, pacios sruogos laikosi ilgiau ir neiskrenta taip greitai 4u.gif Ziedeliu, pliusas yra tas, jog jeigu silpnesni plaukuciai ir jei sruoga patempiam ji isslysta lengviau (nes keratinu pasitaiko, kad su saviskiais issirauna doh.gif ) ir vel ja galima lengvai isideti i vieta, kad ir paciom biggrin.gif lengviau issiimti sruogeles ir korekcija daryti 4u.gif taciau ziedeliai yra labiau matomi ypac sviesiaplaukem doh.gif todel n kartu prisiaugindama siuo metu esu prisiauginusi abiem budais is karto biggrin.gif galvos apacia ziedeliais, o virsus, kur labiau matomi kapsulytemis, nes jas lengviau paslepti 4u.gif
Saldzioji18 ikeliu foto, kaip prasei mirksiukas.gif
user posted image

daryta telefonu, bet kitokios neradau kur labiausiai matytusi iki kur yra mano naturalus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karamel'e: 04 balandžio 2014 - 10:34
Aš penkti metai prsiauginu karštuoju būdu, viskas man gerai, pripratus esu kaip prie savo. Tik kai nueinu persidaryt per nauja, tai būna nekoks vaizdelis kai nuima tuos priaugintus doh.gif bet po to iškarto vėl prisiauginu ir vėl vaikštau visa apsipatenkinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciquitaa @ 2014 04 04, 08:44)
Na jai manai, kad keratinu prisiauginus nieko nejausi labai klysti, nes patikek miegoti tikrai pirma nakti pamirsk ir taip tesiasi kol keratinu kapsulytes a[sitrina( kampai suapvalėja) nezinau nebruku savo nuomonės turėjau tiek karstuoju budu ( keratinu) tiek saltuoju (klijais ar kuo ten daro) patikekit nei vienas is ju nera nematomas ir nejauciamas pastovus diskonfortas nes turi ziureti kad neislystu...

oj kad tik 1 nakti negaleciau miegot tai butu super lotuliukas.gif dabar visa savaite negalejau normaliai miegot, vis pasikisdavau po pagalve abi rankas po kaklu, kad tik maziau galva padeta butu... atsikeli rankos nutirpe, galva skauda doh.gif

Karamele labai grazus plaukuciai, o dazotes gal irgi pas ta pacia meistre? spalva wub.gif
beje plaukus imate is meistres kiek pamenu? ar perkate ir pati? Kiek laiko jau priauginimus darotes? plaukuciu suprastejimo nesijaucia ? 4u.gif
Atsakyti
beje ar iseina susiristi uodegyte? gal kokia svetaine is kur nusipirkti galima geru plaukuciu galite parekomenduot mirksiukas.gif
Atsakyti
o as risiauginus ziedeliais smile.gif O sakykit jei labai niezti, tai kas cia yra? Issiplaunu galva, tai dar nieko, bet jei jau i uodega surisus kai pasirebaluoja, negaliu - uzsidraskyt galiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Parduotuke @ 2014 04 06, 16:03)
o as risiauginus ziedeliais smile.gif O sakykit jei labai niezti, tai kas cia yra? Issiplaunu galva, tai dar nieko, bet jei jau i uodega surisus kai pasirebaluoja, negaliu - uzsidraskyt galiu... g.gif

Va va man ir niezti ir net kai tik po plovimo, manau cia kazkas su isdeliojimu Sruogu yra negerai. Butu smalsu pamatyt karamele tavo isdeliojima, kokio dydžio tarpeliai ir sruogos. Su Kirpeja jau apsitarem tai laukiu konsultacijos gyvai ir žiūrėsim ka darysime. smile.gif nekantrauju labai.
Atsakyti