Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

QUOTE(Parduotuke @ 2014 03 17, 20:51)
Aciu uz atsakymus  4u.gif  o tai kokie geriausi priauginami plaukai?

jeigu norite tamsiu tai braziliski (naturaliai jie banguoti buna), jeigu sviesus tai man asmeniskai slaviski geriausi biggrin.gif
Atsakyti
Na va prisiauginau ir as plaukucius, siunciausi is užsienio doble draw remy 100% natūralius 100g deja ilgis buvo 32 coliai o cia begalo ilgi sad.gif gavosi mažai tu plaukuciu tai paėmiau is salono dar 50g bet jau single draw. Gaila is forumo nesugebėjau suprasti kad as noriu efekto kaip single o ne double doh.gif labai nemėgstu tiesiai kirptu deja pataisyti ne kažką te galejo sad.gif dariausi ziedeliais bet taip galva skauda, tempimo pojutis nuolatinis :/ nutrumpinom plaukucius iki nugaros apačios ale jie man vis tiek per ilgi :/ norejau kažko kito:/ šito malonumo kaina be plauku siuntimosi gavosi 600lt su dazymu :/ praėjo dar tik viena dienele :/ gal apsiprasiu, kol kas nematau savęs kaip klgakases. Nors natūralus mano iki krūtinės
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 03 18, 12:09)
Na va prisiauginau ir as plaukucius, siunciausi is užsienio doble draw remy 100% natūralius 100g deja ilgis buvo 32 coliai o cia begalo ilgi sad.gif gavosi mažai tu plaukuciu tai paėmiau is salono dar 50g bet jau single draw. Gaila is forumo nesugebėjau suprasti kad as noriu efekto kaip single o ne double  doh.gif labai nemėgstu tiesiai kirptu deja pataisyti ne kažką te galejo sad.gif dariausi ziedeliais bet taip galva skauda, tempimo pojutis nuolatinis :/ nutrumpinom plaukucius iki nugaros apačios ale jie man vis tiek per ilgi :/ norejau kažko kito:/ šito malonumo kaina be plauku siuntimosi gavosi 600lt su dazymu :/ praėjo dar tik viena dienele :/ gal apsiprasiu, kol kas nematau savęs kaip klgakases. Nors natūralus mano iki krūtinės

as visa laika ilgus prisiauginu (iki uzpakaliuko), 26 arba 24 coliu nes i galus isploneja, tai pakerpam galus plius kirpeja padaro iskarpyma visu paluku , kad su maniskiais naturaliais graziai sukristu (nes naturalus tik iki peciu mano) 4u.gif tikrai per ilgus nusipirkai, nes bendras sruogos svoris visada vienodas nepriklausomai kokio ilgio sruogele, tai kuo ilgesnes sruogeles tuo maziau apimties bus 4u.gif
o del tempimo jausmo, tai apsiprasi per kokias 3 dienas, priprasi ir nebejausi diskomforto mirksiukas.gif jeigu nepatenkinta kirpimu tai nueik dar karteli, kad padarytu grazu iskarpyma, juk ilgi plaukai tiek potencialo turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 03 19, 12:52)
as visa laika ilgus prisiauginu (iki uzpakaliuko),  26 arba 24 coliu nes i galus isploneja, tai pakerpam galus plius kirpeja padaro iskarpyma visu paluku , kad su maniskiais naturaliais graziai sukristu (nes naturalus tik iki peciu mano)  4u.gif  tikrai per ilgus nusipirkai, nes bendras sruogos svoris visada vienodas nepriklausomai kokio ilgio sruogele, tai kuo ilgesnes sruogeles tuo maziau apimties bus  4u.gif
o del tempimo jausmo, tai apsiprasi per kokias 3 dienas, priprasi ir nebejausi diskomforto  mirksiukas.gif jeigu nepatenkinta kirpimu tai nueik dar karteli, kad padarytu grazu iskarpyma, juk ilgi plaukai tiek potencialo turi  biggrin.gif

Nu as jaučiausi kaip undine kokia ir dar su storais be galo plaukais ir tiesiu kirpimu doh.gif nuėjau kitur pasikirpti tai nurezem iki krūtinės jaučiuosi žymiai geriAu ale tjp pinigėlių gaila sad.gif ir vistiek iskarpyti man nesugebejo. Reziume išleidau virš 1000lt su dazymais ir kirpimais bet jaučiuosi prastai vis tiek. Plaukai pailgejo 10cm turbut. Matyt ne man šitas dalykas arba dar negavau norimo rezultato
Atsakyti
Pagaliau dingo skausmas ax.gif . Negi nera cia bedilankanciu sad.gif
Atsakyti
besilankančių yra, tik va kartu ir neprisiruošiančių sukti lanko laugh.gif
vis žadu žadu, o grįžus iš darbo klap ant sofkės... ai rytoj pradėsiu ir taip vat vasara artėjo o tie kaulai kaip stambūs taip stambūs laugh.gif
Atsakyti
Na va merginos busiu as papuolus i ,,geras" rankas, atrodo ir salonas geras ir darbai gražus pasirodė ir atsiliepimai geri o padare netvarka galvoj visiška sad.gif( žiauriai nusivylusi, kad Vilniuje nera pas ka nueiti. I ta pati saloną kojos net nekelsiu nei plauku nesugeba per du kart nudazyt ir nulupa virš 200lt nors realiai tik šaknis nubalino o visa kita paliko geltona... Prikišo puse galvos savo įsiūlytu plauku kurie dabar aiškėja jog bus sintetiniai nes žiauriai veliasi ( tepu aliejais, galva plaunu brangiu sampunu) sruogos susegtos netvarkyngai ant suveltu plauku, keistai pasirodė kad virš 100sruogu susege greiciau nei per 1h. Nebežinau nei ka daryt nei kur eit. Galva skauda lyg kokie spuogiukai paraude, niezti. Plaukuciams dar nera nei mėnesio...
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 04 02, 11:30)
Na va merginos busiu as papuolus i ,,geras" rankas, atrodo ir salonas geras ir darbai gražus pasirodė ir atsiliepimai geri o padare netvarka galvoj visiška sad.gif( žiauriai nusivylusi, kad Vilniuje nera pas ka nueiti. I ta pati saloną kojos net nekelsiu nei plauku nesugeba per du kart nudazyt ir nulupa virš 200lt nors realiai tik šaknis nubalino o visa kita paliko geltona... Prikišo puse galvos savo įsiūlytu plauku kurie dabar aiškėja jog bus sintetiniai nes žiauriai veliasi ( tepu aliejais, galva plaunu brangiu sampunu) sruogos susegtos netvarkyngai ant suveltu plauku, keistai pasirodė kad virš 100sruogu susege greiciau nei per 1h.  Nebežinau nei ka daryt nei kur eit. Galva skauda lyg kokie spuogiukai paraude, niezti. Plaukuciams dar nera nei mėnesio...

Sveika.
O kur dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2014 04 02, 18:59)
Sveika.
O kur dareisi?

Kadangi nenoriu nieko šmeižti parasysiu į Az
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 04 02, 09:30)
Na va merginos busiu as papuolus i ,,geras" rankas, atrodo ir salonas geras ir darbai gražus pasirodė ir atsiliepimai geri o padare netvarka galvoj visiška sad.gif( žiauriai nusivylusi, kad Vilniuje nera pas ka nueiti. I ta pati saloną kojos net nekelsiu nei plauku nesugeba per du kart nudazyt ir nulupa virš 200lt nors realiai tik šaknis nubalino o visa kita paliko geltona... Prikišo puse galvos savo įsiūlytu plauku kurie dabar aiškėja jog bus sintetiniai nes žiauriai veliasi ( tepu aliejais, galva plaunu brangiu sampunu) sruogos susegtos netvarkyngai ant suveltu plauku, keistai pasirodė kad virš 100sruogu susege greiciau nei per 1h.  Nebežinau nei ka daryt nei kur eit. Galva skauda lyg kokie spuogiukai paraude, niezti. Plaukuciams dar nera nei mėnesio...

yra kas pas ka nueiti, tik kad dabar tu ''meistriu'' pilna ir sunku patekt pas tikrai gera doh.gif as jau 3 metus pas ta pacia prisiauginu ir labai patenkinta esu 4u.gif o tiesinti bandet? nes jei tu plaukuciu yra daug rusiu ir gali buti tiek sintetiniai tiek naturalus bet labai prastos kokybes ir del to vargstat su jais g.gif
parasykit kur daretes priauginima ir man idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 04 03, 10:48)
yra kas pas ka  nueiti, tik kad dabar tu ''meistriu'' pilna ir sunku patekt pas tikrai gera doh.gif  as jau 3 metus pas ta pacia prisiauginu ir labai patenkinta esu  4u.gif o tiesinti bandet? nes jei tu plaukuciu yra daug rusiu ir gali buti tiek sintetiniai tiek naturalus bet labai prastos kokybes ir del to vargstat su jais  g.gif
parasykit kur daretes priauginima ir man idomu  ax.gif

Plauku netiesinu nes nenoriu savu sugadint plius jie tiesus tiesiog i galus labai daug mases ir tokį siurkstuma jaučiu. Siandien. Plaukdama prikroviau dviejų rūsių alieju ir dar tokio kreminio balzamo tai lyg ir geriau, bet labiausiai vargina kasdienis plauku plovimas, anksciau galedavau pora dieneliu vaikščioti o dabar jau lenda metalas is galvos po dienos, susiristi neįmanoma, i kasa surišti baisiai stori atrodo doh.gif o blogiausia kad galvoj pulinukai vos nedarosi, niezti galvyte, laukiu pelenes gal ten kas pagelbės.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

esu čia naujokė biggrin.gif
noriu pasiteirauti dėl plauku priauginimo mikro žiedeliais smile.gif ar kas yra prisiaugines? ar jie labai jaučiasi galvoja kokie atsiliepimai? labai noriu prisiauginti kitus variantus jau esi išbandžiusi ir atvirai esu lb nusivylus.. aišku kaip daraisi ne pas profesonala nera ko tikėtis.. tai mane labai domina koks jausmas priaugintais plaukais su mikro žiedeliai ar jie labai išlenda? nes aš turėjau kapsulytėm priaugintus tai labai jau erzindavo susirišus plaukus ziurėt ar jos neišlenda o apie susipinima plauku nera nei minties...
Atsakyti