QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 03 18, 12:09)
Na va prisiauginau ir as plaukucius, siunciausi is užsienio doble draw remy 100% natūralius 100g deja ilgis buvo 32 coliai o cia begalo ilgi
gavosi mažai tu plaukuciu tai paėmiau is salono dar 50g bet jau single draw. Gaila is forumo nesugebėjau suprasti kad as noriu efekto kaip single o ne double
labai nemėgstu tiesiai kirptu deja pataisyti ne kažką te galejo
dariausi ziedeliais bet taip galva skauda, tempimo pojutis nuolatinis :/ nutrumpinom plaukucius iki nugaros apačios ale jie man vis tiek per ilgi :/ norejau kažko kito:/ šito malonumo kaina be plauku siuntimosi gavosi 600lt su dazymu :/ praėjo dar tik viena dienele :/ gal apsiprasiu, kol kas nematau savęs kaip klgakases. Nors natūralus mano iki krūtinės
as visa laika ilgus prisiauginu (iki uzpakaliuko), 26 arba 24 coliu nes i galus isploneja, tai pakerpam galus plius kirpeja padaro iskarpyma visu paluku , kad su maniskiais naturaliais graziai sukristu (nes naturalus tik iki peciu mano)
tikrai per ilgus nusipirkai, nes bendras sruogos svoris visada vienodas nepriklausomai kokio ilgio sruogele, tai kuo ilgesnes sruogeles tuo maziau apimties bus
o del tempimo jausmo, tai apsiprasi per kokias 3 dienas, priprasi ir nebejausi diskomforto
jeigu nepatenkinta kirpimu tai nueik dar karteli, kad padarytu grazu iskarpyma, juk ilgi plaukai tiek potencialo turi