Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

Na viskas priklauso nuo tavo plaukų kiekio. Ir sruogeliu svorio smile.gif prieš metus nusikirpau savo ilgas kasas.ir dbr priauginti 130 sutemus i ranka,kasa daug plonesne nei buvo manieji. Pas tą pačią meistre drauge dėjosi 80 spuogu, jai pagal jos plaukus buvo gerai tiek, nes jos pačios ploni plaukai wink.gif
Atsakyti
as irgi nesioju priaugintus plaukus, galiu pasakyti tik tai jei prisiaugini geros kokybes plaukus gali juos isnesioti iki 2metu, tik korekcijas reikia daryti ir papildyti kartais, o tas kas taupo prisiaugindamas pigius nekokybiskus plaukus tik kankinasi nejauciau kaifo bunant ilgaplauke, nervai daugiau kainuoja bandant isukuoti juos smile.gif skupus moka 2kartus smile.gif as tik uz priaugintus plaukus!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
visom siulau nenudegti ieskant geros meistres pasiskaityti atsiliepimus internete, pries einant,nes ne tik nuo plauku priklauso jusu isvaizda,bet ir nuo uzdejimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumart @ 2014 02 04, 10:47)
as irgi nesioju priaugintus plaukus, galiu pasakyti tik tai jei prisiaugini geros kokybes plaukus gali juos isnesioti iki 2metu, tik korekcijas reikia daryti ir papildyti kartais, o tas kas taupo prisiaugindamas pigius nekokybiskus plaukus tik kankinasi nejauciau kaifo bunant ilgaplauke, nervai daugiau kainuoja bandant isukuoti juos smile.gif skupus moka 2kartus smile.gif as tik uz priaugintus plaukus!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
visom siulau nenudegti ieskant geros meistres pasiskaityti atsiliepimus internete, pries einant,nes ne tik nuo plauku priklauso jusu isvaizda,bet ir nuo uzdejimo.  smile.gif

4u.gif kokios firmos plaukucius nesiojate? pas kokia meistre lankotes? taupau pinigus, noriu pavasari pasigrazint smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As esu nuskriausta genu ir likimo ir visa gyvenima kankinuosi su ypatingai plonais ir retais plaukais. Suemus visus i uodega apimtis gaunasi kaip puse mazojo pirstelio.
Ir taip buvo visada nuo mazu dienu.

2006 m atradau prisegamus plaukus, nes aciu dievui, mano kirpeja paprotino, kad plauku priuginimas ne mano plaukams. Segiojau as juos labai daznai, galima sakyti 5-6 d per savaite, einu i darba ir tik namie budama nesegu. Jau beveik ir artimiausi zmones mane pamirso su ta pelytes uodega, tiesiog nemato manes be prisegamu plauku.

Segu as plaukus tik viena linija, lygyje virs ausies, ir tikrai galiu patvirtinti, kad toje linijoje siandien yra tikrai nemazai nuluzinejusiu plauku. Bet pasistebejo tai tik po 7 metu nuolatinio nesiojimo. Vis per durnuma, dabar tai jau zinau, tai ta lygi vis stumdau 1-2 cm auksciau zemiau, tokiu budu manieji plaukai visada atauge pakankamai kad galeciau prisegti. Plius stumdau segtukus ant treso, kad nesegiociau pastoviai i ta pacia vieta. Taip manau ir nesioti, kol manieji plaukai laikys... Tiesiog, su savais as i save ar taip ar taip ziuret negaliu. Po gimdymo slinko ziauriai, kiek pinigu idejau, rezultato jokio praktiskai, tad pakeisti genetika kosmetinem priemonem negalima, reikia titanisku pastangu, o rezultatas bus tik patenkinamas. Tankio ir pacio plauko storio jokia kosmetika nesuteiks.

Todel ir gyvenu taip, su saguciais, ir nustojau pergyventi del tu plauku.

O plaukus ir segtukus perku atskirai, susiuvu pati. Plaukus visada pirkau lengvai banguotus, nes mano pacios tokie, ir jie netalaikytu tiesinimo nuolatinio. O sugarbanojus prie saknu isryskeja plauku retumas, negraziai atrodo. Nesutinku su nuomone, kad tiesus plaukai geriau, nes neva negave cheminio. Juk retai gyvenime buna tokie tiesus plaukai, manau jie visi su cheminiu, tik vieni istiesinti, o kiti subanguoti. Pliusas vienas, kai toki eploni plaukai, puikiai susilieja su prisegtais ir nesimato jokio perejimo, todel dauguma zmoniu net neitaria, kad mano plaukai nesavi. Plius, kai viena tresa ausktai segi, net ir vejuota diena, labai retai pasimato tas tresas, ir sukuosenos iseina, gera kirpeja ir sukelia aukstai, ir graziai gaunasi tos sventines kasos ant sono... Zodziu, man tai puiki iseitis.

Labai domiuosi perukais, galvoju investuoti i grazu naturaliu plauku peruka, esu susitaikius, kad su metais plaukai dar isretes ir jo man reikes.... Eunu tevu pedom.

Gal kam bus naudinga mano patirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelagija: 08 vasario 2014 - 14:34
QUOTE(Pelagija @ 2014 02 08, 14:28)
Sveikutes  4u.gif

Gal kam bus naudinga mano patirtis.

Labai naudinga, aciu!
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2014 02 03, 11:09)
sveikos mirksiukas.gif  esu prisiauginusi plaukus,bet kadangi mano plaukai storoki,ir ju yra nemazai,prasiau meistres ad priaugintu daugiau sruogu,sudejo 130 sruogu( nors siaip sake nededa tiek,vidurkis apie 80-90 buna.bet man vistiek tu plaukuciu kiekis atrodo mazokas g.gif  ar cia as tik taip isivaizduoju?man noretusi maziausiai 200 sruogu.ar teko kam susidurti su tiek? g.gif

Trumpiems ir storiems plaukuciams visuomet reikia daugiau sruogeliu,bet dar ir nuo sruogeliu priklauso kaip vienoks ar kitoks skaicius atrodo.Is tikruju reikia skaiciuoti ne vienetais,o gramais!Nes 100g plauku gali buti nuo 60 iki 200 vnt.
Pavyzdyje visu triju mergaiciu plaukuciai daugmaz panasus:vidutinio ilgio,mazos apimties ir nuplonejusiais galais,tai reiskia kad priauginimas gausis tobulas ir nereikes labai daug sruogeliu.Nors kaireje buvo priauginta maziau vnt (g) galutiniame rezultate atrodo netgi daugiau plauku,nei desineje,nors ten priauginta dvigubai daugiau...
user posted image
Atsakyti
sruogeles svoris 1 gramas,ilgio pas mane 50 cm.sake kad ir kokio ilgio bebutu sruogele,viestiek bus 1 gramo.jai ilgesne,tai sruogele plonesne ,bet vistiek 1 gr.o mano nera labai ilgi,tai sruogeles nekudos..tai taip iseina,kad pas mane 130 gramu ax.gif
Atsakyti
Na kagi jau pradedu skelbti help signala. Meistre, kuri man priaugino neisgauna tokio efekto kaip as noriu. Problema, kad ir po filiravimo mano plauku galiuku, perejimas labai matosi. Kita problema, kad manieji plaukai naturalus ir nedazyti. Plauku sruogos nera identiskos manuju plauku spalvai. Bande jau sruoginti keleta kartu ir priaugintus ir mano plaukus, bet skiriasi tikrai. Sruogeliu ideta 90vnt. Is ju vienos 45cm ilgio, kitos 40cm.

Ka patartumet. 4u.gif
mano plaukuosena
user posted image

kokybe nekokia fotkiu, nes su telefonu darytos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 12 vasario 2014 - 10:55
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 12, 11:52)
Na kagi jau pradedu skelbti help signala.

Tokiu vaizdu pilnos gatves deja deja. Issitiesink plaukus vaizdas tikrai pageres smile.gif
Atsakyti
na ir po issitiesinimo matosi labai gerai kur jie baigiasi. skiriasi spalva, mano plauku ir priaugintu. negelbeja manes vien tik tiesinimas.
Atsakyti
jai visgi nori priaugintu plauku,patarciau nusidazyti tokia spalva kokia tavo priauginti,arba dazyti tau patinkancia ir tada ieskoti plauku jau pagal savo spalva mirksiukas.gif pas mane trumpas kare kirpimas buvo,del to perejimas dar lbiau matesi,bet va dabar sukele sruogas auskciau,paliko maziau plauku virsuje,ir nesimato perejimo,nors mano plaukai baigiasi ties kaklu doh.gif palaidais vaizdas labai graus,o vat susirist negaliu,nes majieji islenda tada,bet visokie segtukai gelbeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2014 02 12, 15:07)

Idomu butu pamatyt, gal idetumet foto rolleyes.gif . Na istikro kiek buvau prisiziurejusi foto kaip tuos plaukus priaugina, ir kai ziuriu i savaji rezultata doh.gif .
Atsakyti