Woow, stebinat. Su silpnais plaukučiais dar prisiauginot, mikro žiedeliai ale nekenkia plaukui, bet pasekmės bus žiaurios. O jeigu kaip jau ir minėjot plaukai silpni, priauginimas karštuoju būdu jūsų plaukus sutriuškins.
Viskas kenkia... o ka daryti, jei negali ziureti i save veidrodyje su penkiais plaukais? tikiuosi, kad pavyks juos atsiauginti, nes sviesinau ir tada nusiimsiu priaugintus. dabar dazau tik naturaliais dazais
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 27, 23:37)
Woow, stebinat. Su silpnais plaukučiais dar prisiauginot, mikro žiedeliai ale nekenkia plaukui, bet pasekmės bus žiaurios. O jeigu kaip jau ir minėjot plaukai silpni, priauginimas karštuoju būdu jūsų plaukus sutriuškins.
pazistu viena mergina, kuri su labai silpnais plaukais, ir jau kokius 2 metus, jei nesuklysiu, vaiksto su priaugintais plaukais. Is pradziu siek tiek laiko buvo su karstuoju budu, paskui su ziedeliais, bet jos plauku bukle tikrai nepablogejo.
Plaukai jei ploni, tai ploni iš pat šaknų, pats plaukas labai plonas ir jei užkabint plaukų sruogą su mikro žiedeliu, tai tiesiog tą svorį turės laikyt ir savi plaukai. Vat puikiai prisimenu, kaip pati prisiaugint norėjau, nei viena kirpėja nepasakė, kad kenkia, bet dėkui Dievui, kad neprisiauginau, nes po kirpyklos priėjo moteris ir papasakojo savo istoriją, kad irgi norėjus prisiaugint plaukus ir pasiryžus, iš pradžių sakė buvo viskas ok, vėliau savi plaukai krito, per korekcijas jų vis mažėjo, o kadangi norėjo būt su priaugintais, tai nešiojo dar ilgiau, na korekcijų kaina žinoma irgi nemaža, viskas išeina brangiai, sakė daug pinigų paklojo, o rezultatas nuėmus priaugintus plaukus buvo baisus, taigi mane prigąsdino taip, kad į priaugintus plaukus per kilometrą nežiūrėsiu ir pati tikrai neprisiauginsiu. Taip, juk taip ir būna. Iš pradžių džiaugiesi džiaugiesi tais netikrais vešliais, ilgais karčiais, o paskui kaip tavieji nukenčia, tai ne tas žodis. Ką, jūs norit pasakyt, kad nei vienas plaukų priauginimas nekenkia?- šnipštas. Kirpėja to niekada nepasakys, jos nori tik pinigų (neįsižeiskit, jei šiame tarpe yra kirpėjų). Gal ne visos, nežinau, bet dauguma tai tikrai, nei viena nebuvo pasakius, kad kenkia, visos teigia, kad nekenkia ir viskas. Savo varo. Tiesos nepasako. O kaina tai irgi nemaža. Jei po nuėmimo savų plaukų nelieka, pasiskaitykit ankstesnėse temose moterų atsiliepimus arba kituose forumuose kokie atsiliepimai. Vienoms tinka- kitoms ne. Nors aš neįsivaizduoju kam tie priauginimai, jei nuėmus plaukų sruogas iš savų plaukų ne kažin kas lieka?, kam savus plaukus žalot?
Bitute, negi su penkiais?, baikit juokus. , gal kokią šukuoseną kirpėja padarytų, šampūną naudot kuris plaukus pučia, nejaugi taip blogai?, o galvojat, kad prisiauginusi labai ilgai pasidžiaugsit?, juk ne visam gyvenimui priaugina, o trumpam laikui, nuėmus iš tų plaukų tuomet išvis nieko neliks. O su peruku labai norėtumėt vaikščiot?
Bitute, negi su penkiais?, baikit juokus. , gal kokią šukuoseną kirpėja padarytų, šampūną naudot kuris plaukus pučia, nejaugi taip blogai?, o galvojat, kad prisiauginusi labai ilgai pasidžiaugsit?, juk ne visam gyvenimui priaugina, o trumpam laikui, nuėmus iš tų plaukų tuomet išvis nieko neliks. O su peruku labai norėtumėt vaikščiot?
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 28, 23:40)
Ką, jūs norit pasakyt, kad nei vienas plaukų priauginimas nekenkia?
nezinau, cia man skirta ar ne, bet as nesakiau kad nei vienas priauginimas nekenkia. Mano manymu karstuoju budu tai ypac kenkia, o mikroziedeliais su viduje silikonu, manau kad ne.
Karštuoju būdu tai be abejonės labai kenkia plaukams, o su silikonu, taip pat tik kad kažkiek mažiau. Na gal ir žymiai mažiau kenkia, bet vistiek kenkia. Nežinau kokio storumo plaukams nepakenktų. Arba gal reikia labai prižiūrėt plaukus, bet nežinau..Daug kas sako, kad po to savi plaukai iškrenta, per korekcijas pasimato visos pasekmės. Pati pakeičiau nuomonę apie plaukų priauginimą, galvojau, kad mikro žiedeliai įlieti silikonu žalos plaukams nepadaro.
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 29, 13:27)
Karštuoju būdu tai be abejonės labai kenkia plaukams, o su silikonu, taip pat tik kad kažkiek mažiau. Na gal ir žymiai mažiau kenkia, bet vistiek kenkia. Nežinau kokio storumo plaukams nepakenktų. Arba gal reikia labai prižiūrėt plaukus, bet nežinau..Daug kas sako, kad po to savi plaukai iškrenta, per korekcijas pasimato visos pasekmės. Pati pakeičiau nuomonę apie plaukų priauginimą, galvojau, kad mikro žiedeliai įlieti silikonu žalos plaukams nepadaro.
bet tai juk logiska, kad savi plaukai paslinke korekcijos metu matosi, tam ziedely kazkiek (jeigu gerai supratau), nes juk plauku daug isslenka per diena, tai jie lieka tuose ziedeliuose suspausti, o tada ir atrodo kad ju labai daug iskrenta, nes korekcija daroma ne kasdien. Ir kai sako kad ploni plaukai labai buna po priauginimo, tai cia tik taip atrodo, nes pries tai buvo dvigubai daugiau ju, cia tokia optine apgaule nu cia tik mano nuomone. As tik zinau, kad mano pazistama su silpnais plaukais vaiksto tikrai ilgai, be pertraukos, su ziedeliais prisiauginusi ir jai gerai , nesiskundzia
Ech..nežinia kaip ten būna, gal optinė apgaulė, gal ir ne, pasiskaičiusi kituose forumuose- pakraupau. Atsiliepimai ne patys geriausi. Jau jei vien apie mikro žiedelius prasti atsiliepimai, tai apie karštąjį būdą geriau nutylėti. Pasisekė jūsų pažįstamai, turbūt ypatingai prižiūri priaugintus plaukus, paklauskit recepto ir aš prisiauginsiu tada.
neee, karstasis budas tikrai ne kazka
Nieko neraukiu apie plauku priauginima,Skaiciausi siek tiek cia nu ir nenusprendziu kur man kreiptis,kad priaugintu plaukus nes neisivaizduoju kokiu budu mano plaukams butu geriausia Ziurineju plaukus Balmain.Kaip jums jie?Kokius dar pasiulytumete? Mano pacios plaukai nestori ir ju nedaug,siandien ziurejom su pardaveja,kad man vos ne 50 sruogu uztektu pagal apimti.
Zodziu nezinau ka daryt gal kuri nepasididziuosit ir patarsit
Zodziu nezinau ka daryt gal kuri nepasididziuosit ir patarsit
labukas, uzsukau su klausimuku, ar antra galima tuos pacius plaukus panaudoti jei buvo prilydita keratino kapsulemis?
Sveikutes,Kiek daug Maz laiko uztrunka keratino 100 sruogu korekcija ?