Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

QUOTE(~Nereide~ @ 2013 04 26, 16:35)
jus man pasakykite kaip galima isvaikscioti 2 metus? be pertrauku?

as istveriau vos 3 savaites. buvau prisiauginusi ziedeliais. pasakysiu savo patirti.
ziedeliai dure i galva (jie suspausti pasidaro kampuoti), siaubingai dirgino galvos oda. galbut jie per arti odos buvo, nezinau. jausmas tikrai ne koks kai jauti kruva metaliuku savo galvoje. tempimas nuo plauku svorio taip pat komforto nesuteike. del to gal kaltas per didelis kiekis sruogeliu. nezinau. cia tik mano pamastymai. sruogos prikabintos prie plonu mano plauku sruogu, kurios neatlaike, krito lauk.
zodziu..

Oi pradzioje man irgi panasiai buvo su durimu, bet priezastis pasalinus puikiai nesiojasi. Is pradziu aisku priauginti plaukuciai kazkiek buvo keista bet nepasakyciau, kad kele koki nors dizkomforta..uz keliu savaiteliu pripratau prie ju ir jie kaip maniskiai iki siol..

1. jei duria - reikia prasyti truputi zemiau nuleisti sruogeles ir palikti trumpesni galiuka kada jas prispaudzia ziedeliu (aisku ir o keliu savaiteliu jos pacios atauga ir nebeduria). Zemiau prikabinus jas greiciau reikes pakelti, bet nedurs, nedirgins galvos odos..
2. jei jauciate nemalonu tempima ir jusu plaukuciai neatlaiko - jums gal per storos sruogeles sudetos..arba jusu plaukuciai per silpni ir labai jautri galvos oda - jums gali buti joks plauku priauginimas nerekomenduojamas g.gif
3. idomu .. gal jums kokiais kitokiais ziedeliais prikabino g.gif nes maniskiai tikrai ne metaliniai.. dengti plastiku su silikonu viduje.

Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2013 04 26, 15:49)
Oi pradzioje man irgi panasiai buvo su durimu, bet priezastis pasalinus puikiai nesiojasi. Is pradziu aisku priauginti plaukuciai kazkiek buvo keista bet nepasakyciau, kad kele koki nors dizkomforta..uz keliu savaiteliu pripratau prie ju ir jie kaip maniskiai iki siol..

1. jei duria - reikia prasyti truputi zemiau nuleisti sruogeles ir palikti trumpesni galiuka kada jas prispaudzia ziedeliu (aisku ir o keliu savaiteliu jos pacios atauga ir nebeduria). Zemiau prikabinus jas greiciau reikes pakelti, bet nedurs, nedirgins galvos odos..
2. jei jauciate nemalonu tempima ir jusu plaukuciai neatlaiko - jums gal per storos sruogeles sudetos..arba jusu plaukuciai per silpni ir labai jautri galvos oda - jums gali buti joks plauku priauginimas nerekomenduojamas  g.gif
3. idomu .. gal jums kokiais kitokiais ziedeliais prikabino  g.gif  nes maniskiai tikrai ne metaliniai.. dengti plastiku su silikonu viduje.

1. 'meistrei' uzsimeniau apie per ilgus galiukus, kurie man labiausia dure i oda, bet ji atkirto, kad ji ismano savo darba, bla bla bla...
2. sruogos buvo tikrai storos, tokios kokios jau buna pardavime. siaip esu girdejusi, kad kitos meistres jas skelia pusiau, man skelta nebuvo.
mano plaukai ir oda gana normalus, niekada nepastebejau kazkokio isskirtinumo.
3. variniai
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS 4u.gif AR ESATE GIRDEJUSIOS APIE HALO PLAUKUS? http://www.youtube.c...h?v=F9MU0Y0o5fM
Papildyta:
GAL KURI TURITE?
Atsakyti
QUOTE(~Nereide~ @ 2013 04 26, 15:35)
jus man pasakykite kaip galima isvaikscioti 2 metus? be pertrauku?

as istveriau vos 3 savaites. buvau prisiauginusi ziedeliais. pasakysiu savo patirti.
ziedeliai dure i galva (jie suspausti pasidaro kampuoti), siaubingai dirgino galvos oda. galbut jie per arti odos buvo, nezinau. jausmas tikrai ne koks kai jauti kruva metaliuku savo galvoje. tempimas nuo plauku svorio taip pat komforto nesuteike. del to gal kaltas per didelis kiekis sruogeliu. nezinau. cia tik mano pamastymai. sruogos prikabintos prie plonu mano plauku sruogu, kurios neatlaike, krito lauk.
zodziu..

Labai gaila,bet jums tiesiog nepasiseke,papuolete ne i pacias geriausias rankas... verysad.gif Pirmas pora dienu tikrai yra jauciamas diskomfortas,bet taip yra su absoliuciai visais priauginimo metodais,nesvarbu ar sruogele uzdeta su ziedeliu,ar su silikonu,ar su shrinkiu,ar tiesiog prisiuti tresai-plaukutis suimtas i sruogele (ar supintas drieziuku-prisiuvimui) pakeicia savo iprasta padeti,o kiekvienas plaukutis turi po raumeni,tai va tuos raumenukus mums ir skauda,panasiai kaip panesiojus aukstai susirisus uodega-paleidus plaukus jauciasi toks nemalonus jausmas,taip pat del tu paciu raumenuku wink.gif Cia lygiai tas pats jeigu nueitumete i sporto kluba,gerai pasisportuotumete,po to taip pat pora dienu skaudetu visa kuna wink.gif
O va kad sruogeles prikabintos prie per plonu jusu plaukuciu sruogyciu-tai yra negerai,itariu kad jums buvo padaryta ne viena klaida,todel labai gerai kad po 3 sav issiemete lauk,bet siaip tokiu atveju,jums reiketu skustis ne tik mums forume,o ir paciam meistrui pasakyti,visas problemas,taip pat galetumete apsilankyti ir pasirodyti dar vienam meistrui,kuris pasakytu savo nepriklausoma nuomone.Juk net ir pas daktarus,suzinojus neduok Dieve,rimta diagnoze,nesigultumete po skalpeliu,neisklausiusi dar keletos daktaru nuomoniu,nors tai ir labai mokyti zmones,bet vistik zmones,kurie taip pat klysta...
Papildyta:
QUOTE(~Nereide~ @ 2013 04 26, 18:08)
1. 'meistrei' uzsimeniau apie per ilgus galiukus, kurie man labiausia dure i oda, bet ji atkirto, kad ji ismano savo darba, bla bla bla...
2. sruogos buvo tikrai storos, tokios kokios jau buna pardavime. siaip esu girdejusi, kad kitos meistres jas skelia pusiau, man skelta nebuvo.
mano plaukai ir oda gana normalus, niekada nepastebejau kazkokio isskirtinumo.
3. variniai

Na tik patvirtinote mano nuomone,kad ne i pacias geriausias rankas papuolete ir kad klaidu buvo pridaryta tikrai ne viena...
Todel butinai prasykite sertifikato,pasieskokite atsiliepimu,rekomendaciju,zodziu atlikite namu darbus,pries eidama prisiauginti!
O tie galiukai islinde yra poros tokiu 'jurgeliu-meistreliu' vos ne parasas...
Atsakyti
As parasiau savo patirti smile.gif
Meistrei sakiau savo nuogastavimus, bet ne kaip priekaista, kad kazkas blogai bet ieskojau priezasciu kodel man blogai. Atrodo normalus dalykas, bet buvo priimta taip, kad padek dieve doh.gif Vietoj to, kad kazka paaiskintu isdrebe, kad ji ismano savo darba. Toliau i diskusijas veltis nebenorejau. Tiek to...
Atsakyti
vasara ne uz kalnu,noriu plaukucius prisiaugiti wub.gif ,bet koks budas maziausiai kenktu? g.gif tiesiog kosmaras kiek visko prirasyta bet ka issirinti g.gif plaukai ploni verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, jungiuosi prie jūsų 4u.gif
Nesenai prisiauginau plaukus, tiksliau - prisisiuvau,
ką manote? Įkelsiu foto nuorodas ax.gif

PO: http://www.failai.lt...jcdskst.jpg.htm
http://www.failai.lt...hhhhhhg.jpg.htm

PRIEŠ: http://www.failai.lt...e8/5544.jpg.htm
Atsakyti
Tose nuorodose neatveria paveikslėlių, tai į kelsiu kitas smile.gif
PO:
user posted image

PRIEŠ:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agne1121 @ 2013 05 18, 20:08)
Tose nuorodose neatveria paveikslėlių, tai į kelsiu kitas  smile.gif
PO:
PRIEŠ:

Nu super atrodo! 4u.gif o kaip tau paciai?as vis svarstau irgi...tik dvejoju... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Man tai gražiai atrodo, bet tie plaukai yra svarūs / sunkūs, nes jų yra nemažas kiekis, tai dar pakol kas nelabai pripratau, tikriausiai tam reikia laiko... rolleyes.gif Gerai tiek, kad toks plaukų "prikabinimo" būdas bent jau ne tiek kenkia plaukams, kaip keratino kapsulės, klyjai ar panš. Ir jei nepatiks, bet kada galėsiu juos nusiimti, tai man patinka. Galbūt norėčiau, kad tos garbanos būtų labiau išsileidusios, bet kadangi čia yra sintetiniai plaukai, negaliu jų tiesinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2013 05 20, 14:53)
Nu super atrodo! 4u.gif o kaip tau paciai?as vis svarstau irgi...tik dvejoju... doh.gif  blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne1121: 20 gegužės 2013 - 17:04
pasakysiu atvirai - negrazu 4u.gif ir plaukams tikrai kenkia, nebukit tokia naivi 4u.gif

aplamai - negrazu priauginti plaukai. kai paziuriu is sono kaip merginos atrodo, vaje vaje... antra karta tikrai to nedaryciau.
Atsakyti
QUOTE(agne1121 @ 2013 05 20, 17:03)
Man tai gražiai atrodo, bet tie plaukai yra svarūs / sunkūs, nes jų yra nemažas kiekis, tai dar pakol kas nelabai pripratau, tikriausiai tam reikia laiko...  rolleyes.gif  Gerai tiek, kad toks plaukų "prikabinimo" būdas bent jau ne tiek kenkia plaukams, kaip keratino kapsulės, klyjai ar panš. Ir jei nepatiks, bet kada galėsiu juos nusiimti, tai man patinka. Galbūt norėčiau, kad tos garbanos būtų labiau išsileidusios, bet kadangi čia yra sintetiniai plaukai, negaliu jų tiesinti  4u.gif

o koks cia prikabinimo budas?? Bet tai keista kad garbanotus iskart kabinotes...tada jau geriau savaime susigarbanoti kai norisi... g.gif

Nesu macius jog taip akivaizdiai matytusi priauginti plaukai...Ir kai pagalvoji kiek daug moteru su jais, taip isties galima pagalvoti kiek daug naturaliu ilgakasiu lietuvoje... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 21 gegužės 2013 - 09:29