QUOTE(~Nereide~ @ 2013 04 26, 16:35)
jus man pasakykite kaip galima isvaikscioti 2 metus? be pertrauku?
as istveriau vos 3 savaites. buvau prisiauginusi ziedeliais. pasakysiu savo patirti.
ziedeliai dure i galva (jie suspausti pasidaro kampuoti), siaubingai dirgino galvos oda. galbut jie per arti odos buvo, nezinau. jausmas tikrai ne koks kai jauti kruva metaliuku savo galvoje. tempimas nuo plauku svorio taip pat komforto nesuteike. del to gal kaltas per didelis kiekis sruogeliu. nezinau. cia tik mano pamastymai. sruogos prikabintos prie plonu mano plauku sruogu, kurios neatlaike, krito lauk.
zodziu..
as istveriau vos 3 savaites. buvau prisiauginusi ziedeliais. pasakysiu savo patirti.
ziedeliai dure i galva (jie suspausti pasidaro kampuoti), siaubingai dirgino galvos oda. galbut jie per arti odos buvo, nezinau. jausmas tikrai ne koks kai jauti kruva metaliuku savo galvoje. tempimas nuo plauku svorio taip pat komforto nesuteike. del to gal kaltas per didelis kiekis sruogeliu. nezinau. cia tik mano pamastymai. sruogos prikabintos prie plonu mano plauku sruogu, kurios neatlaike, krito lauk.
zodziu..
Oi pradzioje man irgi panasiai buvo su durimu, bet priezastis pasalinus puikiai nesiojasi. Is pradziu aisku priauginti plaukuciai kazkiek buvo keista bet nepasakyciau, kad kele koki nors dizkomforta..uz keliu savaiteliu pripratau prie ju ir jie kaip maniskiai iki siol..
1. jei duria - reikia prasyti truputi zemiau nuleisti sruogeles ir palikti trumpesni galiuka kada jas prispaudzia ziedeliu (aisku ir o keliu savaiteliu jos pacios atauga ir nebeduria). Zemiau prikabinus jas greiciau reikes pakelti, bet nedurs, nedirgins galvos odos..
2. jei jauciate nemalonu tempima ir jusu plaukuciai neatlaiko - jums gal per storos sruogeles sudetos..arba jusu plaukuciai per silpni ir labai jautri galvos oda - jums gali buti joks plauku priauginimas nerekomenduojamas
3. idomu .. gal jums kokiais kitokiais ziedeliais prikabino nes maniskiai tikrai ne metaliniai.. dengti plastiku su silikonu viduje.