Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

QUOTE(linuxox @ 2013 01 14, 23:04)
Jums patarciau galus iskarpyti,ne per visa ilgi,net gal neiskarpyti o tiesiog prafileruoti,kad nebutu toks grieztas kirpimas.Siaip be foto sunku kazka konkreciai komentuoti,galite imesti cia savo foto is nugaros.
O jusu plaukuciai bet kokiu atveju,ar prisiauginsite,ar ne-ataugs per pora metu smile.gif

nu va gal mazdaug bus lengviau isivaizduoti smile.gif kai nusifotkinau, negaliu ziureti i situs plaukus... gerai kad as ju nematau uz nugaros, nes atrodo tai baisiai.
user posted image
Atsakyti
Merginos ar cia siti tie mikro ziedeliai? ziuriu nebloga kaina, manau pirkti smile.gif Plaukuciai
Atsakyti
kaina = kokybė. geriausi plaukai yra surinkti tiesiai iš kasų (kuomet siuntiesi kasą slaviškų plaukų ir surenki). aš jūsų vietoj nepirkčiau, nepatikrinta, gali apgauti (man taip buvo). paskambinkit superledi.lt pardavėjai, pas ją yra gerų sruogų (kaina po 5 lt viena, bet tikrai rekomenduoju, žinau, kas yra blogi plaukai). Dabar pardavėja atostogauja, bus vasario pradžioj. O iš interneto pirkti ir dar už tokią kainą tikrai nepatariu...
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 15, 16:47)
nu va gal mazdaug bus lengviau isivaizduoti smile.gif kai nusifotkinau, negaliu ziureti i situs plaukus... gerai kad as ju nematau uz nugaros, nes atrodo tai baisiai.
user posted image

na va,dabar jau visai kitas reikalas,nereikia nieko iskarpyti,nes galai nera stori,o kadangi prie saknu pakankamai tankus tai viskas pas jus gausis graziai.
Bet del atsiauginimo (nepriklausomai nuo to ar prisiauginsite ) tai visai kita kalba.Pirmiausiai jums patarciau keisti spalvyte,nesakau,kad privalote tapti briunete,bet taip stipriai balinant net ir labai storus ir sveikus plaukus butu sunku atsiauginti.Jusu plaukuciu priesas nr 1 yra blondavimas,pasitarkite su savo koloristu del optimaliausio varianto,kad ir jums spalva patiktu ir kad plaukuciu nereiketu taip zaloti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute_ @ 2013 01 23, 14:40)
kaina = kokybė. geriausi plaukai yra surinkti tiesiai iš kasų (kuomet siuntiesi kasą slaviškų plaukų ir surenki). aš jūsų vietoj nepirkčiau, nepatikrinta, gali apgauti (man taip buvo). paskambinkit superledi.lt pardavėjai, pas ją yra gerų sruogų (kaina po 5 lt viena, bet tikrai rekomenduoju, žinau, kas yra blogi plaukai). Dabar pardavėja atostogauja, bus vasario pradžioj. O iš interneto pirkti ir dar už tokią kainą tikrai nepatariu...

aciu uz patarima, bet as tik mastau is kur jos pacios tuos plaukus ima? irgi kazkur is interneto... na reiks pamastyti... smile.gif
Atsakyti
labai noriu great lengths priauginamų plaukų, tik vis dvejoju, ar prisiauginusi juos nepakeksiu savo naturaliems plaukams , kurie jau gana ilgi (apie 45 cm) . Taigi merginos, išskaičiau visas temas apie priauginamus plaukus, kad jie daro žalą naturaliems plaukams, bet vis dėl to noras turėti ilgesnias kasas stipresnis 4u.gif
Ar galėtumėte pasidalinti sava patirtimi būtent apie šios firmos plaukus ir koks buvo rezultatas juos nuėmus?
Šiaip mano plaukai mėgstantys veltis, bijau kad prie kapsulių gali susidaryti "veltiniai" g.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirshe @ 2013 02 01, 18:36)
labai noriu great lengths priauginamų plaukų, tik vis dvejoju, ar prisiauginusi juos nepakeksiu savo naturaliems plaukams , kurie jau gana ilgi (apie 45 cm) . Taigi merginos, išskaičiau visas temas apie priauginamus plaukus, kad jie daro žalą naturaliems plaukams, bet vis dėl to noras turėti ilgesnias kasas stipresnis  4u.gif 
Ar galėtumėte pasidalinti sava patirtimi būtent apie šios firmos plaukus ir koks buvo rezultatas juos nuėmus?
Šiaip mano plaukai mėgstantys veltis, bijau kad prie kapsulių gali susidaryti "veltiniai"  g.gif

Veltiniai prie kapsuliu susidaro nepriklausomai nuo plaukuciu firmos,ar priauginimo metodo.Visu pirma korekcijas reikia darytis laiku,jeigu tiksliai pagal vadoveli-kas 6-8sav.Kaip susidaro veltiniai:plaukas augdamas sukasi,kai atauga virs 2cm pradeda darytis koltuniukai,prie ju susidarymo prisideda ne tik laikas,bet ir plauko strukturos ypatumai,prieziura ir naturaliai isslinke plaukai wink.gif
Jeigu norite is tiesu sveiko metodo-rinkites prisegamus tresus,jeigu noresite pasipuosti tik retkarciais,arba mikroziedelius,ilietus silikonu wink.gif

Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 02 15, 22:54)
Veltiniai prie kapsuliu susidaro nepriklausomai nuo plaukuciu firmos,ar priauginimo metodo.Visu pirma korekcijas reikia darytis laiku,jeigu tiksliai pagal vadoveli-kas 6-8sav.Kaip susidaro veltiniai:plaukas augdamas sukasi,kai atauga virs 2cm pradeda darytis koltuniukai,prie ju susidarymo prisideda ne tik laikas,bet ir plauko strukturos ypatumai,prieziura ir naturaliai isslinke plaukai wink.gif
Jeigu norite is tiesu sveiko metodo-rinkites prisegamus tresus,jeigu noresite pasipuosti tik retkarciais,arba mikroziedelius,ilietus silikonu wink.gif

mane domina jūsų paslaugos -bet jūs man neatsakote i mano žinutes smile.gif
Atsakyti
Jeigu kazkas domina del plauku priauginimo klauskite cia,mes visos bendrom jegom padesime,o jeigu jus man rasote sms-tai as i jas tiesiog neatsakineju,tiesiog neturiu tam laiko,o jeigu e-mail neatrasau tai reiskiasi as jo dar netikrinau
Atsakyti
Sveikos merginos noriu paklausti kaip jums atrodo ar sitie plaukuciai geri

http://www.aliexpres...00786-100016813
ieskau priklijuojamu plaukuciu blond spalvos ir geros kokybes,gal kas pasiulys
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 02 17, 15:03)
Jeigu kazkas domina del plauku priauginimo klauskite cia,mes visos bendrom jegom padesime,o jeigu jus man rasote sms-tai as i jas tiesiog neatsakineju,tiesiog neturiu tam laiko,o jeigu e-mail neatrasau tai reiskiasi as jo dar netikrinau

o kaip su jumis telefonu susisiekti smile.gif kurioje vietoje jūs dirbate?
Atsakyti