Jeigu jus norite kad jums nuo pat saknu butu tankus (kaip Holiwood'o zvaigzdziu)-tai to joks priauginimas(isskyrus peruka) nepadarys,bet tankesni jie butu ties galais,nesvarbu kokiu budu jus prisiaugintumete
QUOTE(linuxox @ 2012 10 03, 15:08)
Jeigu jus norite kad jums nuo pat saknu butu tankus (kaip Holiwood'o zvaigzdziu)-tai to joks priauginimas(isskyrus peruka) nepadarys,bet tankesni jie butu ties galais,nesvarbu kokiu budu jus prisiaugintumete
Visiškai teisingai Jūs sakote
Lipnios juostelės labai riboja šukuosenos laisvę, Jums geriausia būtų 'pastorinimui' dėti vieną juostą mikro žiedeliais, jei plaukai labai ploni, geriausia dėti 1gramo sruogeles, tada žiedelių bus mažiau, o plaukų daugiau. Ir mikro žiedeliai mažiausiai kenkia plaukams, ypač jei jie silpni.
Sveikos,
Norejau paklausti, ar gali taip buti, kad prisegami plaukai visiskai nekenkia?
Susigundziau : www.luxyhair.com Na cia labai giria, silikoniniai segtukai nekenkia ir bla bla bla, t.t. Gal kas is patirties atsakys?
Norejau paklausti, ar gali taip buti, kad prisegami plaukai visiskai nekenkia?
Susigundziau : www.luxyhair.com Na cia labai giria, silikoniniai segtukai nekenkia ir bla bla bla, t.t. Gal kas is patirties atsakys?
Jeigu naudosite kaip priklauso-nepakenksite. Prisegami tresai nera skirti kasdieniniam nesiojimui,todel nepiknaudziaukite.Labiausiai pakenkti gali ypac silpniems,chemiskai pazeistiems plaukams,ypac peroksido iskankintiems,kai nesiojama nuolatos kiekviena diena,esu maciusi ne viena toki atveji...
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 11 27, 20:47)
Vis gi pasiryzau plauku priauginimui ziedeliais. Sestadieni
ir?... kokie rezultatai? likai patenkinta?
labas, merginos, kadangi pati paskaitau šį forumą, nusprendžiau pasidalinti su Jumis savo patirtimi.
VIsados auginuosi plaukus pas kirpėją Laurą, ji Lazdynuose dirba. Labai faina meistrė, aš šviesinu, tai ji tobulai nudažo blondines (ne pigiai peroksidine spalva, o smėline ) .Anksčiau plaukus priauginimui pirkau iš jos, bet kainos gana didelės, tai pamaniau sutaupyti. Nusipirkau iš šios mergaitės http://www.facebook....ibutika?fref=ts http://www.remyplaukai.lt/ ir ką aš galiu pasakyti... prasti plaukai, kokia kaina, tokia ir kokybė. Veliasi, jau puse sruogų išsiėmiau per nepilnus du mėnesius, nes taip susiveldavo viena su kita, kad neišeidavo iššukuoti. Tikrai daugiau nepirksiu
Pirkau plaukus ir iš superledi.lt na, puse velnio, trumpai nešiojau, nes ilgesnių užsimaniau, tai nusiėmiau ir išmečiau. Bet kaip už tokią kainą, įmanoma pirkti.
Kur jūs perkate geros kokybės sruogas? Pasidalinkite savo patirtimi
VIsados auginuosi plaukus pas kirpėją Laurą, ji Lazdynuose dirba. Labai faina meistrė, aš šviesinu, tai ji tobulai nudažo blondines (ne pigiai peroksidine spalva, o smėline ) .Anksčiau plaukus priauginimui pirkau iš jos, bet kainos gana didelės, tai pamaniau sutaupyti. Nusipirkau iš šios mergaitės http://www.facebook....ibutika?fref=ts http://www.remyplaukai.lt/ ir ką aš galiu pasakyti... prasti plaukai, kokia kaina, tokia ir kokybė. Veliasi, jau puse sruogų išsiėmiau per nepilnus du mėnesius, nes taip susiveldavo viena su kita, kad neišeidavo iššukuoti. Tikrai daugiau nepirksiu
Pirkau plaukus ir iš superledi.lt na, puse velnio, trumpai nešiojau, nes ilgesnių užsimaniau, tai nusiėmiau ir išmečiau. Bet kaip už tokią kainą, įmanoma pirkti.
Kur jūs perkate geros kokybės sruogas? Pasidalinkite savo patirtimi
Labai gundausi ir as prisiauginti plaukus micro ziedeliais. Kazkada turejau pati ilgus plaukus, bet po eksperimentiniu dazymu is sviesiu i tamsius ir is tamsiu vel i sviesius, teko juos nukurpti trumpai. Bet mano kirpimas toks "tiesus". Kirpeja man ju neiskarpe, kad graziai kristu, bet tiesiog nureze. Kitaip ir nepaaiskinsiu. Tik va bijau, kad mano plauku galai lygiai nukripti, gali negraziai tas priauginimas atrodyti. Ar ne? Nes turiu prisegamus tresus, bet kai prisisegu, negraziai atrodo, issiskiria mano naturalus plaukai. Ar verta man prisiauginti ar ne? Priauginimo noriu tam, kad greiciau mano trumpieji ataugtu, kad taip nesijaustu
QUOTE(JLab @ 2012 12 03, 18:40)
Sveiki noriu prisiauginti plaukucius mikro ziedeliais(mikro ziedeliai ilieti silikonu) gal kuri patarsit gera kirpeja klaipedoje, palangoje, kretingoje kuri atliktu si darba? Taip pat gal kuri pasiulysit kokybiskus priauginamus plaukucius? Gali buti ir is uzsienio nesvarbu:)
Jau daug kartu raseme cia,kad pajuryje tik pas Sandra,ja galima ir cia forume rasti: Randra
Papildyta:
QUOTE(Dioryte @ 2012 12 20, 14:42)
Labai gundausi ir as prisiauginti plaukus micro ziedeliais. Kazkada turejau pati ilgus plaukus, bet po eksperimentiniu dazymu is sviesiu i tamsius ir is tamsiu vel i sviesius, teko juos nukurpti trumpai. Bet mano kirpimas toks "tiesus". Kirpeja man ju neiskarpe, kad graziai kristu, bet tiesiog nureze. Kitaip ir nepaaiskinsiu. Tik va bijau, kad mano plauku galai lygiai nukripti, gali negraziai tas priauginimas atrodyti. Ar ne? Nes turiu prisegamus tresus, bet kai prisisegu, negraziai atrodo, issiskiria mano naturalus plaukai. Ar verta man prisiauginti ar ne? Priauginimo noriu tam, kad greiciau mano trumpieji ataugtu, kad taip nesijaustu
Jei vistik nuspresi prisiauginti-geriau pries tai issikarpyk,issiplonink plaukucius,tuomet ne tik naturaliau atrodys,bet ir maziau sruogeliu reikes,o tai reiskia kad ir pigiau kainuos .Nes kuo trumpesni,storesni ir griezciau nukirpti jusu pacios plaukai-tuo prastesnis rezultatas,o kuo ilgesni,plonesni ir nuplonejusiais galais-tuo idealiau atrodo!
QUOTE(linuxox @ 2013 01 13, 13:49)
Jei vistik nuspresi prisiauginti-geriau pries tai issikarpyk,issiplonink plaukucius,tuomet ne tik naturaliau atrodys,bet ir maziau sruogeliu reikes,o tai reiskia kad ir pigiau kainuos .Nes kuo trumpesni,storesni ir griezciau nukirpti jusu pacios plaukai-tuo prastesnis rezultatas,o kuo ilgesni,plonesni ir nuplonejusiais galais-tuo idealiau atrodo!
bet jei as juos iskarpysiu, isploninsiu, bijau kad as ju visai neatsiauginsiu bet jus man pasakykit, ar as juos atsiauginsiu jei prisiauginsiu? Ar man tik taip atrodo, kad jie man augs, bet ar tiap nebus kad reiks vel nukirpti? bijau to priauginimo labai, kad paskui vel be plauku liksiu
Jums patarciau galus iskarpyti,ne per visa ilgi,net gal neiskarpyti o tiesiog prafileruoti,kad nebutu toks grieztas kirpimas.Siaip be foto sunku kazka konkreciai komentuoti,galite imesti cia savo foto is nugaros.
O jusu plaukuciai bet kokiu atveju,ar prisiauginsite,ar ne-ataugs per pora metu
O jusu plaukuciai bet kokiu atveju,ar prisiauginsite,ar ne-ataugs per pora metu