QUOTE(rimvydele @ 2011 07 27, 11:50)
ka manote apie plauku priauginima kapsulemis? labai noriu vestuvems ilgu plauku, bet is tresu visai nera spalvu ir kazkaip jie man matosi kirpeja pasiule prisiauginti, kaip manote ar tai butu iseitis? sako jie maziau matosi ar labai pakenkciau plaukams per kelis menesius? kiek laiko nesiojate tos, kurios sakot, kad sugadinot savo plaukus?
man kapsulėmis pats patogiausias būdas. Su žiedeliais, jei ploni plaukai, dažnai matosi.o ir šiaip jei kokį reikėtų rentgeną ar ką darytis galvos, tai negalima su metaliukais jaučiu.. (aišku, čia ne kasdieninė situacija, kad labai svarų minusą dėtų, bet you may never know) Su biadesivo juostelėmis, galbūt neblogai, bet mėnesiui dviem. Prisegami plaukai, nepatogu (bent jau man): kas rytą atsikeli, segiesi, o jei prie jūros ar baseino.. Kažkaip man nepatogu. (nors pati turiu, kartais per šventes arba kai norisi daugiau plaukų, užsisegu). Tai man čia toks baliam variantas. Su kapsulėmis auginuosi ne pirmą kartą. Negaliu pasakyti, kad labiau nušiurę plaukai, nes ir prieš tai ne stebuklas buvo. Galbūt atrodo, kad jų mažiau, praslinkę, bet čia tokia optinė apgaulė. Pakenkimas pagrindinis kiek aš girdėjau, tai per nuėmimą sruogos. o šiaip na gal truputėli tempia savus plaukus, ten jei savi 10išslinko natūraliai, tai 11-tas tikriausiai jau nusipeš nenatūraliai. Bet man verta visko: atsikeli ir rami galva, nei segiotis, nei deliotis. Gražu nuo ryto