Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

QUOTE(linuxox @ 2011 04 21, 17:59)
.....
Vis tik tas priauginimas juostelemis man visai patinka,bet tik ne su Hair Talk plaukais,nes ju plaukai yra patys brangiausi ir patys prasciausi,kai jie tures geresnes kokybes plauku as tikrai noresiu su jais dirbti,bet kol kas renkuosi kitus juostelinius plaukucius.

o kokia firma is savo patirties siulytumete rinktis priauginimui juostelemis? kur geresni naturelus plaukuciai ..
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shipsenyte: 23 balandžio 2011 - 22:25
QUOTE(jurda @ 2011 04 23, 19:46)
Linuxox, labai dėkui už pasidalinimą informacija. Netikėtau atradau jūsų temą ir noriu paklaust patarimo. Mano plaukai nestori iš prigimties. Dabar po 3 gimdymų išretėjo, ypač virš kaktos. Plaukai trumpi, dažau sruogom, tada atrodo truputį storesni smile.gif kokį priauginimo būdą patartumėt trumpiems plaukams? kiek laiko jie laikytų? Ir kiek preliminariai tai kainuotų?

Cia ne mano tema,cia visu tema mirksiukas.gif deja labai gaila,bet jusu atveju priauginimas yra netinkamas.Nors is patirties galiu pasakyti,kad kokiais 99,9% atvejais merginos savo plaukus labai nuvertina,jeigu pamatyciau jusu plaukuciu foto,galeciau konkreciau pakomentuoti,jeigu nenorite jos viesai kelti i foruma-atsiuskite man i a.z.
Shipsenyte-bet kuria kita,pagal kaina ir kokybe man labiausiai patiko Yzi plaukuciai,taip pat angelo hair,bet pastarieji turi viena minusa-juostelese yra labai mazai plaukuciu,todel juosteliu reikia zymiai daugiau,be to dar yra keletas niuansu,kuriu nenoriu viesai komentuoti,o del svorio tai pvz. Angelo 50cm juosteles 20vnt sveria 30g,o Yzi-50g plius galai yra double drawn(dukartus atrinkti pagal ilgi),o tai reiskia kad visi plaukai yra vieno arba panasaus ilgio.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 04 26, 09:30)
Shipsenyte-bet kuria kita,pagal kaina ir kokybe man labiausiai patiko Yzi plaukuciai,taip pat angelo hair,bet pastarieji turi viena minusa-juostelese yra labai mazai plaukuciu,todel juosteliu reikia zymiai daugiau,be to dar yra keletas niuansu,kuriu nenoriu viesai komentuoti,o del svorio tai pvz. Angelo 50cm juosteles 20vnt sveria 30g,o Yzi-50g plius galai yra double drawn(dukartus atrinkti pagal ilgi),o tai reiskia kad visi plaukai yra vieno arba panasaus ilgio.

didelis dekui linuxox uz atsakyma.
labai padejai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui, Linuxox 4u.gif Vadinasi, nėra ko besvajot, pasiliksiu su savo plaukais smile.gif
Atsakyti
Svajoti visada galima,nesakau kad visiskai nera budu,kurie padetu net ir tokiais ypac sudetingais atvejais kaip androgenine alopecija(plikimas),yra toks priauginimo metodas,bet deja siaubingai brangus,as jau geriau gulciausi po skalpeliu.Bet jusu atveju,kai dar nera taip blogai,nes kaip suprantu plaukai nors ir prareteje,bet ju vistiek dar yra,tai jums galima naudoti visus imanomus apgaules metodus,pvz. yra tokie kaip milteliai purskiami-pati isitikinau savo akimis kad jie yra tikrai veiksmingi.Jie nieko negydo,bet suteikia kosmetini trumpalaiki efekta,na panasiai kaip kremine pudra,ji padaro veida lygesni,sumazina rauksleles,o nusiprausus efektas isnyksta.Tie milteliai yra ivairiu spalvu,uzpurksti ant plauko jie prilimpa ir sudaro vesliu plauku efekta,labai geras daiktas tokiais atvejais,o niekas nedraudzia kad ir kasdiena naudoti thumbup.gif
Atsakyti
Merginos gal uri zinot kur galima butu londone siek tiek prisiauginti sruogeliu labai senai jau noriu tai nusprendziau pagaliau savo svajone igyvendinti. ax.gif
Atsakyti
o kur kaune galima rasti tu plaukuciu ipinamu i savus? geriau butu ilgi ir kokia ju kaina? tesai ar kaip jie vadinasi;/ noriu pirkti dovanu g.gif ar labiau apsimoka priauginti paprastu budu ?
Atsakyti
Laukiuosi, bet vis kirba mintis kad noretusi tu ilgesniu ir pustesniu plauku, nes mano plaukas apart nualinimo grazus - banguojasi, kazkiek puciasi, bet esant daug plauku tikrai fainiai atrodo, tik gaila kad tu plauku nelabai liko..ar imanoma prisiauginus ziedeliais ristis juos i kasa? nes esant kudikiui tikrai namie ne palaidnais vaiksciosiu..
Atsakyti
sveikos prisijungiu ir as pries savaite prisiauginau plaukucius hair talk AAAKLASES isplovusi galva patepu aliejuku na zinokit tai nezinau ka daryti jie tokie kieti jau 2d pasidaro gal kokias priemones rekomenduotumete,tik tiek gerai kad nesivelia jei toliau taip sakau gal per korekcija reikia bandyti kitos firmos plaukucius ir ar reikia tiesinti nes manieji pasipute tai kartais islenda is po priaugintu
Atsakyti
QUOTE(meizieneee @ 2011 05 31, 13:26)
sveikos prisijungiu ir as pries savaite prisiauginau plaukucius hair talk AAAKLASES isplovusi galva patepu aliejuku na zinokit tai nezinau ka daryti jie tokie kieti jau 2d pasidaro gal kokias priemones rekomenduotumete,tik tiek gerai kad nesivelia jei toliau taip sakau gal per korekcija reikia bandyti kitos firmos plaukucius ir ar reikia tiesinti nes manieji pasipute tai kartais islenda is po priaugintu

o plaunate su spec., šampūnu g.gif
Atsakyti
QUOTE(meizieneee @ 2011 05 31, 13:26)

Man atrodo jau rasiau ne viena karta apie HT plaukus-kaina nezmoniska,o kokybe pati prasciausia.O apie AAAklase net negirdejau,nes pas juos tik viena rusis,yra dabar kiti,bet jie jau nebe Hair Talk skaitosi.As tai naudoju Yzi hair,tai ir kaina maza,ir kokybe geresne ir galai nenuploninti,bet tikrai geros kokybes tu juosteliniu plaukuciu,deja dar neteko man sutikti...O jus per korekcija jeigu desites kitus plaukus,tai jums vel per nauja moketi reikes,nes siaip korekcija tai yra tu paciu juosteliu perklijavimas arciau saknu.
Papildyta:
QUOTE(kicule @ 2011 06 10, 23:45)
o plaunate su spec., šampūnu g.gif

Nesamone-nera jokiu tu specialiu sampunu,sepeciu ar aliejuku.Visi sie dalykai yra ispustas burbulas ir ne kas kita o marketingas.Zinoma,patartina butu naudoti profesionalias priemones,bet sita dalyka kiekvienas meistras ar taip ar taip patartu savo klientui,net jeigu jis ir neprisiaugines plauku.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 04 28, 08:33)
apgaules metodus,pvz. yra tokie kaip milteliai purskiami-pati isitikinau savo akimis kad jie yra tikrai veiksmingi.Jie nieko negydo,bet suteikia kosmetini trumpalaiki efekta,na panasiai kaip kremine pudra,ji padaro veida lygesni,sumazina rauksleles,o nusiprausus efektas isnyksta.Tie milteliai yra ivairiu spalvu,uzpurksti ant plauko jie prilimpa ir sudaro vesliu plauku efekta,labai geras daiktas tokiais atvejais,o niekas nedraudzia kad ir kasdiena naudoti  thumbup.gif

o kur jų yra pirkti? kiek kainuoja ,kaip jie atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti