QUOTE(billabong @ 2011 03 16, 13:57)
Laba,
Kažkada nusikirpau plaukus ir niekaip nebepavyksta atsiauginti, o dar teko apturėti didelį slinkimą, tai po gydymų vaizdelis vis dar menkas menkas... Taip pat pasvarsčiau apie plaukų priauginimą, nes tresą dažnai nešioti nelabai esu linkusi. Būtų įdomu sužinoti, kokiu variantu geriau būtų prisiauginti, žiedeliais ar kapsulėmis
Gal parekomenduotumėte kokią meistrę Klaipėdoje?
Kažkada nusikirpau plaukus ir niekaip nebepavyksta atsiauginti, o dar teko apturėti didelį slinkimą, tai po gydymų vaizdelis vis dar menkas menkas... Taip pat pasvarsčiau apie plaukų priauginimą, nes tresą dažnai nešioti nelabai esu linkusi. Būtų įdomu sužinoti, kokiu variantu geriau būtų prisiauginti, žiedeliais ar kapsulėmis
Gal parekomenduotumėte kokią meistrę Klaipėdoje?
buvau prisiauginus šaltuoju budu, tai turbūt kapsulėmis. Tai labai patiko ir vėl norėčiau, bet Vilniuje nerandu kas priaugina. Labai natūraliai atrodė, tų kapsulyčiu nesimatė ir laikė puikiai išnešiojau daugiau nei pusmetį, paskui pati nusiemiau. Plaukučiai liko tokie pat kaip ir prieš priauginimą, visiškai nenukentėjo. Dabar planuoju prisiaugint žiedeliais, kiek žiūrėjau skelbimus tai augina arba karštuoju būdu arba žiedeliais, nusprendžiau augintis žiedeliais vis mažiau žalojantis, žiūrėsiu kaip laikys Truputuką neramu, draugė kažkada buvo prisiauginus, tai kelis kart prie mano akių vis po sruogą ištraukdavo, tai susidarė ispūdis kad prastai laiko ir patys žiedeliai tokie gana nemaži, jei jau truputi daugiu nuaugs matysis.. na, žiūrėsiu kaip bus