Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų priauginimas

savaite smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif Labai grazu!!!Kiek is viso juosteliu dejotes,kokio ilgio?Kokie buvo pries tai jusu plaukuciai?
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 03 10, 20:20)
bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif  Labai grazu!!!Kiek is viso juosteliu dejotes,kokio ilgio?Kokie buvo pries tai jusu plaukuciai?

Dekui 4u.gif mano buvo iki peciu ir labai ploni. Dejo 40 cm 2 komplektus, nezinau tiksliai kiek ten sruogu.
Atsakyti
Supratau,o ir darbas nieko nekainavo,nes parodoje daretes thumbup.gif
Aciu kad dalinates savo patirtimi group.gif
Atsakyti
Plaukuciai tikrai liuks atrodo, linkiu ilgai nesioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tairara @ 2011 03 13, 00:18)
Plaukuciai tikrai liuks atrodo, linkiu ilgai nesioti smile.gif

Dekui smile.gif
Siaip grazu ir viskas oki, bet mane labai erzina niezulys. Matyt, turiu jautria oda, tai nuo tu lipduku labai niezti galva. Galbut nusiimsiu po menesiuko smile.gif jei padetis nepasikeis. Nebus man gaila, nes niekada neturejau minciu prisiaugint ir parodoj viskas gavosi spontaniskai, tad labai ir neliudesiu, jei teks ir nusiimt smile.gif
Atsakyti
gal žinote kas Panevėžy gerai priaugina su vario žiedeliais plaukus?
Atsakyti
na va, niezulys dingo biggrin.gif galima atsipusti. Ka dar galeciau papasakot, eina antra savaite mano plauku nesiojimo. Plaunu kas dvi, o kartais ir kasdien, nes mano pacios labai riebaluojasi, na, kol kas kaip blizgejo taip blizga. Del sepecio, paskaicius maniau, kad apgavo mane, jog reik specialiu, o as pati turiu naturalaus serio, bet ner ka lygint su specialiom, anos baisiai minkstai sukuoja, o visos kitos pesa, tad nesigailiu jas isigijus. Ziuresim, kaip atrodysiu dar po menesio smile.gif
Atsakyti
Siaip nera pasaulyje sukurtas kazkoks specialus plauku sepetys skirtas priaugintiems plaukams mirksiukas.gif Naturaliu seriu sepeciu buna paciu ivairiausiu,galima rinktis pagal savo poreikius,bet vien tik to sepecio neuztenka.Juk pvz. virtuveje naudojate kiekvienam atskiram darbui skirtingas priemones.Pvz indu plovimui kempinele,pavirsiu valymui gerai sugeriancia dregme pasluoste,blizginimui-popieriu arba mikrofiber ranksluostelius.Taip pat ir su plaukais,kiekvienam skirtingam darbui reikia skirtingo 'instrumento' juk dregnu plauku nesukuojame su sepeciu,juos sukuojame su labai retomis sukomis,kad gerai pasiskirstytu visos priemones,fenuojame taip pat su tam darbui skirtais sepeciais,issukavimui,pavelimui ir kt. naudojame skirtingas sukas,jas renkames pagal savo poreikius,ir ju nera kazkokiu ypatingu pagamintu butent priaugintiems plaukams,todel nebukite reklamos ir propagandos aukomis.
Atsakyti
Laba,
Kažkada nusikirpau plaukus ir niekaip nebepavyksta atsiauginti, o dar teko apturėti didelį slinkimą, tai po gydymų vaizdelis vis dar menkas menkas... Taip pat pasvarsčiau apie plaukų priauginimą, nes tresą dažnai nešioti nelabai esu linkusi. Būtų įdomu sužinoti, kokiu variantu geriau būtų prisiauginti, žiedeliais ar kapsulėmis g.gif

Gal parekomenduotumėte kokią meistrę Klaipėdoje? ax.gif
Atsakyti
As jums siulyciau apsilankyti pas kelis meistrus,pasiziureti ka jie patars,asmeniskai as pati karstojo metodo niekam negaleciau parekomenduoti,esu uz kiek imanoma sveikesnius plaukus,todel man tokie metodai kaip karstasis ir saltasis-ice extensions metodas(su dvikomponenciais klijais) yra nepriimtini,siuo atveju rinkciausi ziedelius,bet plauku priauginimo metodu yra tikrai daug ir paciu ivairiausiu,kiekvienam pagal savo poreikius,galite rinktis is daugiau nei dvieju metodu wink.gif
O Klaipedoje yra viena labai faina mergaite,paieskosiu jos kontaktu ir parasysiu jums i a.z.
P.S.cia man tik taip atrodo ar is tikruju truksta vieno kito posto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 18 kovo 2011 - 23:51
QUOTE(linuxox @ 2011 03 19, 00:47)
As jums siulyciau apsilankyti pas kelis meistrus,pasiziureti ka jie patars,asmeniskai as pati karstojo metodo niekam negaleciau parekomenduoti,esu uz kiek imanoma sveikesnius plaukus,todel man tokie metodai kaip karstasis ir saltasis-ice extensions metodas(su dvikomponenciais klijais) yra nepriimtini,siuo atveju rinkciausi ziedelius,bet plauku priauginimo metodu yra tikrai daug ir paciu ivairiausiu,kiekvienam pagal savo poreikius,galite rinktis is daugiau nei dvieju metodu wink.gif
O Klaipedoje yra viena labai faina mergaite,paieskosiu jos kontaktu ir parasysiu jums i a.z.
P.S.cia man tik taip atrodo ar is tikruju truksta vieno kito posto  g.gif

Būčiau labai dėkinga! mirksiukas.gif
Nes šiuo metu esu išvykusi, todėl ir ieškau pas ką galėčiau apsilankyti grįžus, kad patartų. Nes nesinori eiti pas pirmą pasitaikiusią ax.gif
O ar tiesa, kad banguotų sruogelių kokybė blogesnė? mano pačios plaukai banguoti, ir pati nelabai mėgstu tiesius nešioti, todėl norėčiau banguotų. O kasdien žnyplėm banguoti tiesias sruogas nežinau ar būtų labai gerai, nes tuo pačiu gi ir savo plaukus kažkiek tektų padeginti..
Ir šiaip, kiek pastebėjau, tai banguotas sruogas dažniausiai siūlo su kapsulėmis, o ne su žiedeliais g.gif
Atsakyti