Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(*Amelie* @ 2010 06 01, 19:45)
O jei reiktų rinktis: breketai ar plokštelės visą likusį gyvenimą  g.gif

Beabejo rinkčiausi plokšteles, priprasčiau 4u.gif
Bet jei pasiūlytų ar metus ilgiau nešioti breketus ar 5 metus plokšteles kas nakt, tai rimtai pagalvočiau rolleyes.gif Gal pasirinkčiau breketus bigsmile.gif
Na ir dabar tos plokšteles šlykštu, nemalonu, bet to juk niekas nemato, iš ryto nuimi ir vėl šypsaisi thumbup.gif Svarbiausia kad negryžtų dantukai atgal blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lo-lo: 01 birželio 2010 - 19:47
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 01, 18:07)
man pries breketus buvo sake,kad visa diena du metus reiks nesiot g.gif

ar gali taip buti?!?!? blink.gif blink.gif gal ka ne taip supratai?????
suprantu, kad kiekvieno situacija individuali, bet, kad 2 metus diena nakti, tai kazkaip sunku patiketi...
mano draugei neseniai nueme, tai pirma savaite liepe 24val per para nesioti, aisku isskyrus kai valgo ir dantis valosi. po to 4 savaites vakare ir nakti. o po to jau tik nakti.

be abejo jei pasirinkimas butu ar plokstele 24 val per para ar breketus, tada jau breketus geriau... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 01, 09:20)
o kas pas tave ten su dantukais?? ar sake gydytojas kiek laiko gydymas breketais truks?

Pas mane priekiniai vienas ant kito užėję ir dar keli dantys krievi. Nors sąkandis geras, bet noriu tiesių dantų iki galo. blush2.gif
Dar nesakė kiek truks gydymas, bet tikiuosi, kad nelabai ilgai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytaute: 01 birželio 2010 - 20:46
QUOTE(Gytaute @ 2010 06 01, 21:38)
Pas mane priekiniai vienas ant kito užėję ir dar keli dantys krievi. Nors sąkandis geras, bet noriu tiesių dantų iki galo.  blush2.gif
Dar nesakė kiek truks gydymas, bet tikiuosi, kad nelabai ilgai  rolleyes.gif

Sąkandis eigoj gydymo iš gero į blogą gali pavirsti.. biggrin.gif Pas mane irgi geras buvo, dabar nebeliko.. doh.gif smile.gif Tai laukiu greičiau apatinių breketų ir kad sutvarkytų man vėl į normalų.. rolleyes.gif Nes šitas labai jau nepatogus.. biggrin.gif
Atsakyti
Juhu biggrin.gif pirma dienele mano bigsmile.gif apsikroviau vasku breketus nakciai, nes jau spejo nutrint lupas rupuzes lotuliukas.gif bet kaip smagu thumbup.gif negaliu atsiziuret, galvojau subjauros visai mane, o man net grazu biggrin.gif ziuriu i save veidrodyje ir dziaugiuosi biggrin.gif nors virsus pas mane ir tiesus, tik apatiniai kreivi dantukai, bet vistiek man tie breketai kaip papuosaliukai atrodo cool.gif

P.s. kazkur maciau, kad turit savo foto albuma, butu smagu jei priimtumet ir mane, rytoj zadu nusifotografuoti, ikelciau ir savo dantukus smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degtine: 02 birželio 2010 - 00:42
QUOTE(*Amelie* @ 2010 06 01, 19:45)
O jei reiktų rinktis: breketai ar plokštelės visą likusį gyvenimą  g.gif

Aš tai neturiu dar nei tų, nei tų, bet man plokštelės jau dabar neigiamas emocijas kelia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 01, 20:07)
man pries breketus buvo sake,kad visa diena du metus reiks nesiot g.gif

Tavo gydytojas kai buvau konsultacijoje man irgi tą patį sakė pamenu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Degtine @ 2010 06 02, 01:41)
Juhu biggrin.gif  pirma dienele mano bigsmile.gif  apsikroviau vasku breketus nakciai, nes jau spejo nutrint lupas rupuzes lotuliukas.gif  bet kaip smagu  thumbup.gif  negaliu atsiziuret, galvojau subjauros visai mane, o man net grazu  biggrin.gif  ziuriu i save veidrodyje ir dziaugiuosi  biggrin.gif  nors virsus pas mane ir tiesus, tik apatiniai kreivi dantukai, bet vistiek man tie breketai kaip papuosaliukai atrodo  cool.gif

P.s. kazkur maciau, kad turit savo foto albuma, butu smagu jei priimtumet ir mane, rytoj zadu nusifotografuoti, ikelciau ir savo dantukus smile.gif)

Kaip smagu smile.gif aš iš tikro labai laukiu savo konsultacijų ir breketų, pasiskaitinėju čia vis, tai dar didesnis noras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 06 01, 23:41)
Juhu biggrin.gif  pirma dienele mano bigsmile.gif  apsikroviau vasku breketus nakciai, nes jau spejo nutrint lupas rupuzes lotuliukas.gif  bet kaip smagu  thumbup.gif  negaliu atsiziuret, galvojau subjauros visai mane, o man net grazu  biggrin.gif  ziuriu i save veidrodyje ir dziaugiuosi  biggrin.gif  nors virsus pas mane ir tiesus, tik apatiniai kreivi dantukai, bet vistiek man tie breketai kaip papuosaliukai atrodo  cool.gif

sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif
man pirmus gal tris menesius irgi pastoviai breketai tryne, nemazai vasko sunaudojau, kartais nakciai dedavaus vatos i koki sona kur labai trina. vaskas yra geris, be jo kazin kaip man ten butu buve.

saunu, kad dziaugies breketais, man keramika irgi tikras grozis wub.gif nusiusiu tau albumuko duomenis i az, lauksim ir tavo nuotraukeliu.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 06:37)
Kaip smagu  smile.gif  aš iš tikro labai laukiu savo konsultacijų ir breketų, pasiskaitinėju čia vis, tai dar didesnis noras  biggrin.gif

kada jau kada??
Atsakyti
Birželio 8 dieną užsirašiau pas ortodontę, jau klijuos apačią smile.gif
Atsakyti
O as ryt vaziuoju pas gydytoja,des gumytes. Jau kaip laukiu nesulaukiu! greiciau viskas prasides greiciau ir baigsis
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 02, 11:26)
kada jau kada??

Ryt einu konsultacijai pas Stomą, o birželio 8 dieną pas Budrienę smile.gif na ir tada jau žiūrėsiu pas kurią dėtis rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti