Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(ajaja @ 2010 06 01, 11:23)
labai grazu  wub.gif  sveikinu atnesiojus breketus. isivaizduoju,kad plokstele nepatogu, as irgi vaikystej nesiojau, pamenu kaip rytais budavo nemalonu issiimti, ka darysi...

o tau vielutes irgi klijavo? o kaip ten su tom plokstelem ir virsui ir apacioj ? pirma savaite diena nakti nesioti, o po to tik naktimis ar kaip??

kada vel pas gyd pasirodyt reikes??

aciu lb uz komplimentus. ax.gif
vieluciu neklijavo. sake, jei pries isvaziuojant matysiu, kad negerai darosi, tai ateit ir uzklijuos. bet kol kas kaip ir viskas gerai.
ploksteles nesioju naktimis. siaip rekomendavo ir po kelias valandas namuose diena panesiot, bet kas tik vakarais parsirandu.
o db pas daktare eisiu tik rugsejo gale, kai grisiu is visu uzsieniu. smile.gif
Atsakyti
ajaja - AZ perpildyta jau kelinta diena mirksiukas.gif
Aciu mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 01, 10:28)
Mes likimo draugės  rolleyes.gif Aš tą patį užvakar rašiau  verysad.gif Man tikrai geriau breketai, nei plokštelės  biggrin.gif

O jei reiktų rinktis: breketai ar plokštelės visą likusį gyvenimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 06 01, 19:45)
O jei reiktų rinktis: breketai ar plokštelės visą likusį gyvenimą  g.gif

Nors ir ne manes klausia, bet ir man breketai griau, nei plokštelė. Iš pradžių nuo jos lyg ir pykindavo (nes plastmase dengia gomurį) ir seilės labai rinkdavos.
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 06 01, 17:01)
ajaja - AZ perpildyta jau kelinta diena  mirksiukas.gif
Aciu  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jetau, net nezinojau, kad taip gali buti, dabar kai nuejau pamaciau, kad rode jau 100% uzpildyta... patryniau, galit jau siusti az jei kam reikia ax.gif
Fudzijama, aciu, kad perspejai 4u.gif

QUOTE(*Amelie* @ 2010 06 01, 17:45)

as vistik rinkciaus ploksteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 01, 19:47)
1. Fudzijama, aciu, kad perspejai  4u.gif

2. as vistik rinkciaus ploksteles  ax.gif

1. Nera uz ka, nugi turejau kazkaip prisibelst tongue.gif
2. Man nuo vaikystes nekokie prisiminimai apie ploksteles, vien pagalvojus, kad jos manes laukia ateity, siurpuliukai laksto. Viena paguoda ta, kad dienos metu dantukams bus laisve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 06 01, 17:53)
1. Nera uz ka, nugi turejau kazkaip prisibelst  tongue.gif
2. Man nuo vaikystes nekokie prisiminimai apie ploksteles, vien pagalvojus, kad jos manes laukia ateity, siurpuliukai laksto. Viena paguoda ta, kad dienos metu dantukams bus laisve  ax.gif

toks vaizdas, kad mano mintis parasei.
siaip realiai gi turbut ir galima butu likti visa gyvenima su breketais. kai jau dantys sustoja i savo vietas nueini pas gyd ir paprasai, kad paliktu. cia gi musu pasirinkimas, niekas nevercia ju nusiimti. bet jauciu gyd pagalvotu kad ne visi namie fool.gif nepraktiska butu, nes dantu neina normaliai isvalyti, pakenktu dantu ilgaamziskumui.
o prie ploksteliu priprasim, man irgi dziaugsmas tas, kad bent dienos metu sypsena bus be jokiu apribojimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 01, 19:59)
toks vaizdas, kad mano mintis parasei.
siaip realiai gi turbut ir galima butu likti visa gyvenima su breketais. kai jau dantys sustoja i savo vietas nueini pas gyd ir paprasai, kad paliktu. cia gi musu pasirinkimas, niekas nevercia ju nusiimti. bet jauciu gyd pagalvotu kad ne visi namie  fool.gif nepraktiska butu, nes dantu neina normaliai isvalyti, pakenktu dantu ilgaamziskumui.
o prie ploksteliu priprasim, man irgi dziaugsmas tas, kad bent dienos metu sypsena bus be jokiu apribojimu  biggrin.gif

man pries breketus buvo sake,kad visa diena du metus reiks nesiot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 01, 19:07)

tai cia gl nuo individualios situacijos priklauso. bet realiai, netikiu, kad 2 metus dar po breketu reiktu kiaura para nesiot tuos protezus. kad du metus naktim, tai gal ir tikiu, bet tik ne visa diena... wink.gif

o siaip as irgi rinkciaus visa gyvenima geriau breketus turet, nei ploksteles. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziuste @ 2010 06 01, 20:11)
tai cia gl nuo individualios situacijos priklauso. bet realiai, netikiu, kad 2 metus dar po breketu reiktu kiaura para nesiot tuos protezus. kad du metus naktim, tai gal ir tikiu, bet tik ne visa diena... wink.gif

o siaip as irgi rinkciaus visa gyvenima geriau breketus turet, nei ploksteles. wink.gif

as irgi nezinau,ziuresiu ketvirtadieni,nes jei diena reiks nesiot,tai nu nafik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 01, 20:07)

doh.gif Va jeeeeei unsure.gif Reiks kita karta kai eisiu paklaust gydytojos, kokios mano perspektyvos siuo klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 06 01, 19:45)

as uz breketus good.gif kiek pamenu ploksteles nieko gero, seiles renkasi po ja, svepluoji ir kaip protezus trauki tuda -siuda. schmoll.gif tik tiek gerai kad issivalyt dantukus paprasciau (nors ir dabar su breketais tai nera didele problema) ir diena gali dziaugtis savo sypsena be visokiu antikuniu ax.gif
siandien susiorganizavau sau mini vizita blush2.gif man nuo breketo atisisuko vielute, tai su nauja priverze breketa ir elastine grandinele pakeite. real vizitas pagal grafika kt savaite.
Atsakyti