Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 01, 10:41)
Tik reikia foto matyt pamažinti, nes įsikels labai didelė  smile.gif  bent aš per šitą puslapį visada mažinu, jei foto iš fotoaparato smile.gif

as niekada nemazinu.. ten kai dedi foto galima pasirinkti kokia didi det smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 01, 10:45)
as niekada nemazinu.. ten kai dedi foto galima pasirinkti kokia didi det  smile.gif

Geras, nežinojau, o kur ten rinktis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 01, 10:52)
Geras, nežinojau, o kur ten rinktis?  blush2.gif

Cambiar el
Atsakyti
Siandien 4h einu detis virsaus smile.gif)) toks jauduliukas nuo ryto:))) rolleyes.gif mintys tik sukasi, kazin koks jausmas, kazin ar labai ilgai pratinsiuos, pati net is saves juokiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
na, is manes nei pozuotoja, nei fotografe gera. ;DD stai ka pavyko padaryti... ;D cia tiesiog dvi nuotraukos is arti dabartinio rezultato ir antspaudus imeciau. smile.gif nezinau ar gelbeja. smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Degtine @ 2010 06 01, 10:36)
Siandien 4h einu detis virsaus smile.gif)) toks jauduliukas nuo ryto:)))  rolleyes.gif  mintys tik sukasi, kazin koks jausmas, kazin ar labai ilgai pratinsiuos, pati net is saves juokiuosi  lotuliukas.gif

oj sveikinu. zinau ta jausma. ;DD bus is pradzio ziauriai keista ir daug ziuresi i veidrodi... ;D
Atsakyti
QUOTE(Dziuste @ 2010 06 01, 11:43)
na, is manes nei pozuotoja, nei fotografe gera. ;DD stai ka pavyko padaryti... ;D cia tiesiog dvi nuotraukos is arti dabartinio rezultato ir antspaudus imeciau. smile.gif nezinau ar gelbeja. smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziuste @ 2010 06 01, 11:41)

Na labai panašu į mano situaciją blink.gif Tau rovė 4-4 ane rolleyes.gif O kiek tu nešiojei? Kiek liepė nešiot plokštelės?
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 01, 10:48)
Na labai panašu į mano situaciją  blink.gif Tau rovė 4-4 ane  rolleyes.gif  O kiek tu nešiojei? Kiek liepė nešiot plokštelės?

o vat cia ir yra esme, kad nerove nei vieno danties. tiesiog isplete zandikauli, del to be galo dziaugiausi. smile.gif nesiojau 2 metus ir 2 men berods. kazkas tokios.... o kiek suplokstelem reikes vargti, tai nzn... kol kas bent 3 menesius tai tikrai, nes i uzsieni isvaziuoju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziuste @ 2010 06 01, 11:51)
o vat cia ir yra esme, kad nerove nei vieno danties. tiesiog isplete zandikauli, del to be galo dziaugiausi. smile.gif nesiojau 2 metus ir 2 men berods. kazkas tokios.... o kiek suplokstelem reikes vargti, tai nzn... kol kas bent 3 menesius tai tikrai, nes i uzsieni isvaziuoju. biggrin.gif

Pasižiurėk į mano nuotraukas 36 psl. mirksiukas.gif Man rovė ketvirtukus, ir protinius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 01, 10:53)
Pasižiurėk į mano nuotraukas 36 psl.  mirksiukas.gif Man rovė ketvirtukus, ir protinius  doh.gif

ohooooo... fantastika... ir dar baltumas dantuuuu... labai grazuuu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytaute @ 2010 05 31, 16:38)
As irgi siandien buvau pasidaryt higiena pries dedant breketus smile.gif Labai laukiu breketu, tikiuosi neskaudes smarkiai. Patarkit ar paprasyt, kad gumeles uzdetu, gal neatrodysiu labai kvailai biggrin.gif

As violetines nesioju, kitakart gal rozines uzsidesiu, paskutines jau bus biggrin.gif. Man grazu, tik ne visos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Dziuste @ 2010 06 01, 09:43)

labai grazu wub.gif sveikinu atnesiojus breketus. isivaizduoju,kad plokstele nepatogu, as irgi vaikystej nesiojau, pamenu kaip rytais budavo nemalonu issiimti, ka darysi...

o tau vielutes irgi klijavo? o kaip ten su tom plokstelem ir virsui ir apacioj ? pirma savaite diena nakti nesioti, o po to tik naktimis ar kaip??

kada vel pas gyd pasirodyt reikes??
Atsakyti