Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 31, 12:49)
sveikutes,as lekiu siandien higiena daryt,taip laukiu biggrin.gif

Oj man irgi reikia rolleyes.gif Papasakok kur darysi :? Kiek ma-daug apsieis ax.gif
Atsakyti
ajaja superine temele nauja 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
o kalbant apie dantukus tai uz poros dienu einu i vizita ir jau zinosiu kada imam juos lauk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 05 31, 13:00)
Oj man irgi reikia  rolleyes.gif Papasakok kur darysi :? Kiek ma-daug apsieis  ax.gif

As vilniuje gyvenu 4u.gif Darysiu MIR klinikoje,100Lt,pavasraio akcija cia,siandien paskutine diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 31, 13:11)
As vilniuje gyvenu 4u.gif Darysiu MIR klinikoje,100Lt,pavasraio akcija cia,siandien paskutine diena  smile.gif

Ir aš noriu į Vilnių biggrin.gif
O tai per vieną kartą padarys? Ar čia bendros kainą?
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 05 31, 13:16)
Ir aš noriu į Vilnių  biggrin.gif
O tai per vieną kartą padarys? Ar čia bendros kainą?

jau grizau :)padare per 3o min,grizau grazi:D sumokejau 100lt 4u.gif
Atsakyti
As irgi siandien buvau pasidaryt higiena pries dedant breketus smile.gif Labai laukiu breketu, tikiuosi neskaudes smarkiai. Patarkit ar paprasyt, kad gumeles uzdetu, gal neatrodysiu labai kvailai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif
Geguzes vidury lankiausi pas ortodonta ir pasake, kad nuims ne kita, o dar kita karta thumbup.gif . Jeigu noresiu visiskai lygiu dantu reikes poliruot, nes maniskio priekinio forma siek tiek lenkta, betman tas netrukdo. Norejau paklaust, jeigu nesiojau breketus virsuj ir apacioj, tai reikes 2 ar 1 ploksteles ar priklauso nuo atvejo?
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2010 05 31, 18:47)
Sveikutes  wink.gif
Geguzes vidury lankiausi pas ortodonta ir pasake, kad nuims ne kita, o dar kita karta  thumbup.gif . Jeigu noresiu visiskai lygiu dantu reikes poliruot, nes maniskio priekinio forma siek tiek lenkta, betman tas netrukdo. Norejau paklaust, jeigu nesiojau breketus virsuj ir apacioj, tai reikes 2 ar 1 ploksteles ar priklauso nuo atvejo?

Zinok cia jau ortodontas pasakys ka reikia smile.gif
Atsakyti
Svajaa, o kodėl tu daraisi higieną prieš nuimant breketus?? kodėl ne poto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 31, 19:43)
Svajaa, o kodėl tu daraisi higieną prieš nuimant breketus?? kodėl ne poto?  g.gif

pries vielutes uzklijavima liepe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 31, 19:50)
pries vielutes uzklijavima liepe 4u.gif

Aaa, supratau 4u.gif nes mano kolegei kai nuėmė breketus tai ji iškart ėjo darytis higieną, kad nuvalytų klijų likučius ir pan. nu iš esmės tai turbūt reik eit du kart darytis, prieš nuimant, ir po nuėmimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 31, 20:15)
Aaa, supratau  4u.gif nes mano kolegei kai nuėmė breketus tai ji iškart ėjo darytis higieną, kad nuvalytų klijų likučius ir pan. nu iš esmės tai turbūt reik eit du kart darytis, prieš nuimant, ir po nuėmimo  biggrin.gif

nesamone daryt du kartus is eiles,ka ten daryt antra karta,del kliju nematau prasmes eiti smile.gif
Atsakyti