Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(ajaja @ 2010 05 29, 18:31)
sveikos merginos, netrukus kursiu nauja tema, kurios norit buti itrauktos i sarasiuka, ar turit kokiu pasikeitimu rasykit man i az (jei anksciau nebuvot rasiusios)

Svajaaa, maziau nei savaite liko, sakes kaip fainai  4u.gif

QUOTE(*4ever @ 2010 05 29, 23:05)
didžiausi sveikinimai 4u.gif

aciu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 30, 12:28)
Naktipiečiaudama kaip kaliau sau į dantis, kad vienas breketas atsiklijavo  verysad.gif  Patarkit, ar bandyti ryt užsukti pas Dalią, ar laukti vizito (birželio 18 d.)

Aš kreipčiausi į savo odontologę ir kuo skubiau, nes per tiek laiko dantukas gali pavažiuoti ne ten kur jis turi būti, bet ten kur jis nori smile.gif

P.S. Dėl vielučių (bus tik apačioj ar ir viršuj) ir plokštelių (bus tik viršuj ar ir apačioj) sprendžia kiekvienas odontologas pagal savo nuožiūrą. Vieni tik vielutes visur suklijuoja, kiti suklijuoja visur vielutes ir dar plokštele/es liepia nešioti, treti ant vieno žandikaulio dantų klijuoja vielutę, o ant kito deda plokštelę. Nors odontologai sako, kad tos plokštelės skirtos palaikyt dantukus savo vietose, tačiau nežinia, kiek realiai tai yra tikslinga tuo atveju, kai turi užklijuotas vielutes. Juk kitiems ir vielučių gana, o dantys lygūs gražūs jau 10 metų.

P.S.S. Plokštelės dantukus dar ir vidun paspaudžia, nes kai kuriems po breketų nuėmimo visi dantys neina apačion 180 laipsnių kampu, o yra šiek tiek atsikišę priekin.
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 30, 12:28)
Naktipiečiaudama kaip kaliau sau į dantis, kad vienas breketas atsiklijavo  verysad.gif  Patarkit, ar bandyti ryt užsukti pas Dalią, ar laukti vizito (birželio 18 d.)

Skambink Daliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 05 28, 20:32)
trečiadienį apturėsiu šitą malonumą  4u.gif

QUOTE(Gytaute @ 2010 05 29, 13:09)
Geras biggrin.gif man irgi des treciadieni smile.gif

na turbut laukiat nesulaukiat bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 29, 16:12)
O man jau ketvirtadieni nuima wub.gif netikiu wub.gif

oj kaip faaaaaina ... 4u.gif lauksim foto kaip be ju atrodai su holivudine sypsenele biggrin.gif
as tai net neisivaizduoju dar tos savo dienos blush2.gif

QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 30, 13:28)

man rods geriau paskambink jai.. unsure.gif
man ir 18d birzelio..ilgokai dar laukt.. ax.gif as tai skambinciau..
Atsakyti
Gal yra žinančių kiek Vilniaus Žalgirio ligoninėje kainuoja darytis panoraminę nuotrauką? Ir ar ilgai ten užtrunka, ar eilės ilgos būna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 30, 23:17)
Gal yra žinančių kiek Vilniaus Žalgirio ligoninėje kainuoja darytis panoraminę nuotrauką? Ir ar ilgai ten užtrunka, ar eilės ilgos būna? smile.gif

Aš dariausi. Visai neilgai užtrunka. Už dvi (panoraminę ir šoninę) sumokėjau 68 Lt
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 30, 23:45)
Aš dariausi. Visai neilgai užtrunka. Už dvi (panoraminę ir šoninę) sumokėjau 68 Lt

Ačiū smile.gif ketvirtadienį vizitas laukia manęs, tai vadinasi spėsiu prieš gydytoją užsukti į Žalgirį ir pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 30, 23:17)

58lt
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Labai reikia jūsų patarimų kaip pasielgti teisingai. Situacija va tokia:
"Esu susidėjusi viršui briketus nuo sausio mėnesiuko ir vienoj pusėj ant ketvirto danties neklijavo breketo nes paliko tą dantuką rovimui vėlesniam laikui (nors toj pačioj pusėje yra išrautas šeštas dantukas, o kitoje penktas ir joje nebereikėjo raut ketvirto). Taigi visa esmė, kad atėjo laikas rauti tą dantuką, o mane prigasdino vyras dėl galimų komplikacijų bei kaip bus jei labai skaudės po rovimo ir negalėsui gerti jokių nuskausminamųjų vaistukų. Taigi, kaip man pasielgti eiti išsirauti tą dantį jau ryt (nesu esu užsiregistravusi )(ir ginekologė sakė galima jei reikia nuo 20 sav traukti, ir mano ortodontė sakė kad reikia jį pašalinti, o aš pati kažkaip dabar nebesu tokia rami kad viskas bus gerai po jo isrovimo, aišku labiausiai bijau pakenkti kokiomis komplikacijomis kūdikėliui) ar visgi neiti traukti to danties kol gims leliukas, kas gali reikšti kad kuriam laikui nutruks ir dantukų ir sąkandžio tavrkymas briketais verysad.gif Visiškoj neviltį aš verysad.gif
Atsakyti
[quote=Renatuska_J,2010 05 31, 09:11]
Labas visoms 4u.gif

Taigi visa esmė, kad atėjo laikas rauti tą dantuką, o mane prigasdino vyras dėl galimų komplikacijų bei kaip bus jei labai skaudės po rovimo ir negalėsui gerti jokių nuskausminamųjų vaistukų.

Na bent jau man tai net minties nekilo gerti jokių vaistukų, nes tikrai nėra ten taip skausminga.. 4u.gif
O be to, jei jau labai skaudėtų, tai dėl leliuko galim air pakentėti 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif siandien visa diena neprieisiu prie interneto, tai sukuriau nauja temele, bet pirma reikia pilnai uzbaigti sita tema smile.gif
jei kuri nespejot parasyti, kad itraukciau i sarasiuka, tai padarysim sekanti karta, rasykit man i az 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,as lekiu siandien higiena daryt,taip laukiu biggrin.gif
Atsakyti