Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

O man jau ketvirtadieni nuima wub.gif netikiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 29, 15:12)

Sveikinu 4u.gif Aš jau beveik savaite be breketų bigsmile.gif
Man tai su vielutėm kol kas jokių bedų, pirmą dieną buvo keista, o dabar net nejaučiu jų rolleyes.gif O plokštelės tai doh.gif nepatinka man labai labai, su breketais buvo patogiau blush2.gif Iš ryto labai šlykštu būna unsure.gif Na gal iprasiu dar...nes oj oj kiek dar reiks miegot su juom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 05 29, 15:42)
Sveikinu  4u.gif Aš jau beveik savaite be breketų  bigsmile.gif
Man tai su vielutėm kol kas jokių bedų, pirmą dieną buvo keista, o dabar net nejaučiu jų  rolleyes.gif O plokštelės tai  doh.gif nepatinka man labai labai, su breketais buvo patogiau  blush2.gif Iš ryto labai šlykštu būna  unsure.gif Na gal iprasiu dar...nes oj oj kiek dar reiks miegot su juom  doh.gif

o gal galetum ideti kaip ji atrodo?nesvepluoji su ja?diena nereikia nesioti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 29, 15:54)
o gal galetum ideti kaip ji atrodo?nesvepluoji su ja?diena nereikia nesioti?smile.gif

Švepluoji kaip reikiant unsure.gif
Reikia tik nakčiai užsidėti ir viršui ir apačioj. Šiaip tai baisiai neatrodo, bet jausmas burnoj tai ne taip kaip su breketais rolleyes.gif na man tai su breketais buvo komfortiškiau žymiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 05 29, 15:58)
Švepluoji kaip reikiant  unsure.gif
Reikia tik nakčiai užsidėti ir viršui ir apačioj. Šiaip tai baisiai neatrodo, bet jausmas burnoj tai ne taip kaip su breketais  rolleyes.gif na man tai su breketais buvo komfortiškiau žymiai  smile.gif

o kodel ir apacioj reikia jei su vielute esi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 29 gegužės 2010 - 15:17
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 29, 16:16)
o kodel ir apacioj reikia jei su vielute esi?

Man vielutės ir viršuj ir apačioj, ir plokšteles taip pat ir ten ir ten mirksiukas.gif Gal kitiems kitaip g.gif
Atsakyti

Aš irgi netikiu, neįsivaizduoju tavęs be breketų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 05 29, 16:22)
Man vielutės ir viršuj ir apačioj, ir plokšteles taip pat ir ten ir ten  mirksiukas.gif Gal kitiems kitaip  g.gif

nu as bent jau taip supratau,kad virsuje plokstele,vielute apacioj g.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 29, 16:24)
Aš irgi netikiu, neįsivaizduoju tavęs be breketų  biggrin.gif

aha wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 29, 16:28)
nu as bent jau taip supratau,kad virsuje plokstele,vielute apacioj g.gif

Na tada aš tau pavydžiu mirksiukas.gif Vis geriau viena plokštelė nei dvi rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos, netrukus kursiu nauja tema, kurios norit buti itrauktos i sarasiuka, ar turit kokiu pasikeitimu rasykit man i az (jei anksciau nebuvot rasiusios)

Svajaaa, maziau nei savaite liko, sakes kaip fainai 4u.gif
Atsakyti

didžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Naktipiečiaudama kaip kaliau sau į dantis, kad vienas breketas atsiklijavo verysad.gif Patarkit, ar bandyti ryt užsukti pas Dalią, ar laukti vizito (birželio 18 d.)
Atsakyti